20-70%

Black Friday akció egész novemberben!

Megnézem az akciókat
SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Angelo fényképtartó króm

  PHILIPPI

  Angelo fényképtartó króm

  Elérhető színek:
  8.590 Ft
  Termék ár

  Anyag: Mágnes

  Anyag: Nikkel

  Szín: Fényes krómszín

  Méret: 5,1 x 2,5 x 5,1 cm

  Cikkszám: 193264

  Gyártó: PHILIPPI

  Termék Információk

  A Philippi ANGELO termékei nagyon kedves és hasznos kiegészítői otthonunknak, hiszen ezerféle rendeltetésre tudjuk őket használni, sőt mi több, kiválóan dekorálnak, legyen szó a Karácsonyról, az ünnepi időszakról, vagy a hétköznapokról.

  Az ANGELO fényképtartóval megmutathatjuk a világnak legszebb emlékeinket, illetve mindig könnyebb úgy őrizni legkedvesebb emlékeinket a szívünkben, hogy mindennap látjuk azokat. A Philippi ANGELO fényképtartója ezzel segít minket, mely stabil tartást ad kedvenc képeinknek, ugyanis két darabból áll, és mágneses! 

  A cinkből készült egyedi ANGELO termékek a Philippi-től időtálló megjelenésükkel stílusossá varászolják a mindennapokat, és csak használat közben nyernek igazán értelmet ezen termékek. Ha valami igazán különlegeset szeretnénk adni szerettünknek, szívből ajánljuk a Philippi ANGELO fényképtartót, mely nemcsak a védőangyalunk lesz, de egy praktikus kiegészítője is otthonunknak.

  A Philippi gyártó olyan termékeket kínál, melyek meghódítják a szíveket, és melyeket szívesen ajándékozol másoknak vagy önmagadnak. Szendvedély, stílus, személyiség, funkcionalitás, szépség, egyediség, kivitelezés, ez jellemzi Jan Philippi minden termékét. 

  Anyag: polírozott nikkel, mágnes

  Szín: fényes króm

  Méret: 5,1 x 2,5 x 5,1 cm

  Cikkszám: 193264

  Gyártó: Philippi

  Ajánlott termékek

  Esmeralda váza 16 cm

  Ár: 21 990 Ft