akasia gyogynoveny es fuszernoveny orlo daralo barna
akasia gyogynoveny es fuszernoveny orlo daralo barna
adhoc_akasia-soorlo-borsorlo-sodaralo-fuszerorlo-daralo-talalas-barna
adhoc_akasia-soorlo-borsorlo-sodaralo-fuszerorlo-daralo-talalas-natur
akasia gyogynoveny es fuszernoveny orlo daralo barna
akasia gyogynoveny es fuszernoveny orlo daralo barna
akasia gyogynoveny es fuszernoveny orlo daralo barna
akasia gyogynoveny es fuszernoveny orlo daralo barna
AdHoc

Akasia gyógynövény és fűszernövény őrlő, daráló barna

9 500 Ft
Szín
Szín:   Króm/Barna
Króm/Barna
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Az AKASIA gyógynövény és fűszernövény őrlő alkalmas pl. koriander, gyömbér, ánizs, citromfű őrléséhez.

Az AKASIA gyógynövény és fűszernövény daráló egy innovatív, egyedi kialakítással büszkélkedhető fűszerdaráló, mely nemcsak funkciójában, de üveg átlátszó testének köszönhetően megjelenésében is kellemes látványt nyújt, hiszen látszanak a benne elhelyezkedő különböző fűszerőrlemények.

Az AKASIA gyógynövény és fűszernövény őrlő alján elhelyezett üveg tartó segít abban, hogy a ledarált fűszer ne szóródjon szét, hanem közvetlenül az ételünkre kerülhessen, ill a fűszer tárolásának is kiváló megoldást nyújt.

Speciális, növényekhez tervezett aprítószerkezete van: apró borotvaéles pengék - SchneidWerk - vágják apróra a benne lévő terméket.

Alkalmas: chili, gyömbér, ánizs, édeskömény, kömény, koriander, mustármag és egyéb szárított fűszer és gyógynövény aprítására.

Az AdHoc & Németország egyik leghíresebb szakácsa, sztárséfje - Alfons Schunbeck együtt fejlesztette ki a SchunbeckS profi konyhai segédeszközöket. Az összes terméket Alfons tesztelte, és az ő ajánlása. Alfons étterme elsők között kapott Franciaországon kívül Michelin csillagot - immáron 2 csillaggal büszkélkedik, számtalan díjjal tüntették ki, több mint 20 könyvet írt, TV műsorok rendszeres vendége.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
MP99
Szín
Króm
Szín
Barna
Méret
6,5 x 13,5 cm
Anyag
Rozsdamentes acél
Anyag
Üveg
Anyag
Akácfa

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...