SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Aguo locsolókanna M
  Aguo locsolókanna M

  BLOMUS

  Aguo locsolókanna M

  Elérhető színek:
  47.600 Ft35.900 Ft
  Eredeti árAkciós ár

  Kifutó termék!

  Utolsó 1 db akciós!

  Szállítás 1-3 munkanapon belül

  Anyag: Rozsdamentes acél

  Méret: 30 x 45 cm

  Méret: 3L

  Cikkszám: 65208

  Gyártó: BLOMUS

  Termék Információk

  Ki ne akarna stílussal és eleganciával karöltve virágokat, szobanövényeket öntözni? Most itt a tökéletes alkalom erre, ugyanis a Blomus AGUO öntözőkannája exkluzív megjelenésének köszönhetően mindezen igényeket kielégíti, és szórakoztatóvá teszi a virágöntözés folyamatát! 

   Alkalmas kerti növények locsolására elsősorban kültéren (méretéből adódóan). A Blomus nagyobb vagy apró méretű locsolókannáinak és növényspriccelőinek esztétikus és formatervezett kidolgozása biztosítja, hogy nemcsak használati tárgyak, hanem dekoratív kiegészítői lehet kertnek, terasznak, lakásnak.

  A látvány nem a mennyiségen múlik, hanem sokkal inkább azon, hogy a kerti kiegészítők és a növények kiválasztásakor is harmonikus képet és összhatást mutassanak. 

  Az AGUOlocsolókanna a precíz kivitelezésével, minimalista formavilágával és divatos színvilágával minden igényt kielégít, amit a mai modern lakberendezési trend megkövetel. Hosszú kifolyócsövének köszönhetően pontosabban tudjuk virágainkat megöntözni úgy, hogy a víz ne follyon mellé.

   

  Méret:  30 cm x 45 cm  ø 16 cm / 3 l

  Cikkszám: 65208

  Gyártó: Blomus

  Ajánlott termékek

  Pót jégakku szett

  Ár: 6 200 Ft

  Crono rádióvezérlésű falióra L fehér

  Ár: 36 700 Ft

  Desa kenyértároló kosár L antracit

  Ár: 13 900 Ft