acqua vizes carafe l
acqua vizes carafe l
acqua vizes carafe l
acqua vizes carafe l
acqua vizes carafe l
BLOMUS

Acqua vizes carafe L

25 000 Ft
Szín
Szín:   Fekete/Króm/Átlátszó
Fekete/Króm/Átlátszó
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Blomus gyár ACQUA 1500 ml-es vizes carafe-je egy igazán kellemes megjelenésű, igényes tálalása a limonádék, szörpök vagy a víz számára.

A kiöntő tetején lévő gumi tömítéssel az üveg tökéletesen záródik. Az ACQUA kiöntő szája úgy lett kialakítva, hogy a nyomás hatására nyílik a fedél és könnyen és csepegésmentesen lehet a pohárba a limonádét tölteni.

Az üveg kiöntő nagy előnye amelett hogy esztétikus, karcsú formájával az étkezőasztal dísze, hogy az üveget könnyen lehet tisztán tartani, sterilizálni.

Anyag: rozsdamentes acél, üveg, szilikon

Szín: átlátszó, króm,fekete

Méret: átmérő 10 cm magasság 34,5 cm - 1,5 l

Cikkszám: 63448

Gyártó: Blomus

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
63448
Szín
Fekete
Szín
Króm
Szín
Átlátszó
Méret
átmérő 10 cm magasság 34,5

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...