PUSHPULL dugohuzo palacknyito adhoc KU50
PUSHPULL dugohuzo palacknyito adhoc KU50
PUSHPULL dugohuzo palacknyito adhoc KU50
PUSHPULL dugohuzo palacknyito adhoc KU50
PUSHPULL dugohuzo palacknyito adhoc KU50
PUSHPULL dugohuzo palacknyito adhoc KU50
AdHoc

PushPull dugóhúzó palacknyitó

6 500 Ft
9 900 Ft
-34%
Szín
Szín:   Króm
Króm
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Az AdHoc PUSHPULL dugóhúzó, palacknyitó  többfunkciós konyhai eszköz, amivel nem csak bármilyen üveg dugóját tudjuk könnyedén kiemelni, de a védőfóliát és a koronakupakot is egy mozdulattal eltudjuk eltávolítani a palackról.

A push pull technológia segítségével bármilyen palackot könnyedén tudunk kinyitni, a dugóhúzót billenés nélkül lehet működtetni, így a palack nem mozdul el.

a PUSHPULL dugóhúzó és palacknyitó alkalmas a természetes anyagú és műanyag dugókhoz is, hiszen a spirál rész használatával könnyedén kiemelhetjük  a parafa dugókat is.

Beépített fóliavágóval és praktikus kupaknyitóval is el van látva a PUSHPULL palacknyitó. A dugóhózó kompakt és helytakarékos kialakításával elengedhetetlen kellék lesz a háztartásban, hiszen könnyen betehetjük a fiókba, mely kis helyet foglal el.

A PUSHPULL dugóhúzó rozsdamentes acélból készült, így a minősig anyaghasználatának köszönhetően nemcsak egy igényes és hasznos borászati kiegészítő, de kiváló ajándék is a bor szerelmeseinek, legyen szó egy születésnapról vagy bármely más ünnepről.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
KU50
Szín
Króm
Méret
15 x 2,1 x 1,6
Anyag
Rozsdamentes acél
Anyag
Műanyag

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...