SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Valentin-Nap közeledtével öröm az ajándékozás!

  Szent Bálint (Valentin) a szerelmesek védőszentje. Az angolszász országokban tartott Valentine Day – Bálint nap - a 20. század végétől világszerte elterjedt, most már nagy kultusszal rendelkezik mindenhol a „szerelmesek ünnepe”. Ezen a napon - február 14-én - a szerelmesek üzenetekkel kedveskednek, és megajándékozzák egymást!

  A vallási eredete ennek a napnak elhomályosult, de ezzel ellentétben maga az ünnep egyre közkedveltebb, és egyre többen ismerik, szeretik. Miért? Mert jó örömet szerezni, jó egy kis ünnepi hangulatot vinni a hétköznapokba. És milyen izgató érzés, amikor a Kedves kinyitja a kis vagy kicsit nagyobb dobozt, vagy a virágra akasztott apróságot szemléli épp…
  Arról nem is beszélve, hogy már a barátok is ajándékozzák egymást, ők is ünneplik a Bálint napot

  Most, hogy nemsokára itt van, mi a SilnetDesignban is gondoltunk erre, és több tippünk is van, mit érdemes ajándékozni egy szerelmesnek!

  A HÖLGYEK-nek talán a legkedvesebb, legnépszerűbb ajándék a smink és pipere holmik tárolására alkalmas különbözőrendezőkés tárolók egész sora. Exkluzív kivitelben találhatók, mint ahogyan igyekeztünk mindent úgy válogatni, hogy a magas minőséget képviselje.

  Elsőként a Cascadat említeném meg, amit a világhírű UMBRA gyárt. Ez a több tárolórekesszel rendelkező, mutatós kozmetikai tartó áttetszőszínének köszönhetően segít bennünket abban, hogy könnyen megtaláljuk kiegészítőinket. Kerek formájahelytakarékos megoldás, mivel több szinten található fakkokkal rendelkezik, melyek elegendőés bőséges helyet biztosítanak a pipere cikkeknek.

  Többféle sminktartó is található nálunk, mint például a Glam vagy a Pirouette.

                          

  100 %-os lesz a hatás, amennyiben ezek közül választ egy szerelmes férfi.

  A másik osztatlan sikerűajándékötlet az ékszereket veszi célba. Nem mindegy, hogy hogyan tároljuk őket, ha épp nincsenek gazdájukon, akkor is mutatósak lehetnek, ezzel is szebbé téve otthonunkat, és persze a női garderóbot!

  Az Umbra ORCHID JEWERLY TREE csodálatos ékszertartót az orchidea virága ihlette. Az ORCHID ékszertartó állvány egy bimbóval teli orchidea virágot jelenít meg, melynek alsó tároló része egy szép levelet ábrázol, és ez a kompozíció elvarázsol minket, a természet érintését hozza otthonunkba. Ékszerek nélkül is gyönyörű, pláne ha egy gyűrűvel együtt adja át a Férfi a Nőnek!

  Ha valaki inkább az egyenesebb, egyszerűbb vonalakat kedveli, számára is van ötletünk.

  A Trigem ékszertartó állványt több színben is forgalmazzuk, réz, vagy nikkel, kihez melyik áll közelebb.. Maga az állvány egyenes idomokból áll, de a rajta lógó csodák fantasztikus alakzatot tudnak kihozni belőle.

  Utoljára, de nem utolsó sorban pedig az ékszertartó dobozokat említeném, amiknek önmagában kell hatást gyakorolniuk, mert bennük rejlik, láthatatlanul a sok ékszer. Így maga a doboz, ami a szemet magára kell, hogy vonzza. Nagyon szép és választékos ékszerdobozai vannak a Tesora ékszertartónak, ahol mind anyag és mind színválasztásban. Egy szép fehér-nikkel Tesora ékszerdoboz, vagy az üveg és fém hatások egyvelegével létrezott sárgaréz Tesora ékszerdoboz nagyon jó választás lehet a szívünk választottjánka.

                            

  Belőlük is akad bőven, győzzön csak válogatni, aki efféle ajándékot szeretne a kedvesének….

  És akkor térjünk rá kicsit arra, ha egy NŐ szerelmes, és ezt mindenképp meg szeretné mutatni egy kedves meglepetéssel…

  A My Initials mandzsettagomb minden üzleti útra, és minden színházi látogatásra a szeretett Férfin lehet, emlékeztetve őt, kitől is kapta! Íme a női praktikák egyike…

  De rengeteg férfiaknak szóló irodai kiegészítő  közül tud választani, úgy mint a MALO stresszoldó, LALA mágneses homokóra, BALLANCE perpetum mobile.

      

  A szép közös estén pedig, amikor a bornyitásra kerül a sor, akkor hirtelen előkerülhet egy exkluzív üveglezáró és kiöntő, amit itt a SilentDesignben a rozsdamentes acélból készült Moultipor képvisel….

  És aki apróbb, de mégis egyedi ajándékkal lepné meg szerelmét, legyen az illetőakár NŐ, akár FÉRFI, őrájuk is gondoltunk. 
  Mókás dolgok a konyhába, amit február 14-e után mindketten használhatnak, emlékezvén a gyertyafényben töltött csodás estére… 

  A Blue Bear-Mom jegesmedve alakú jégakku, a LID SID szilikon fedőkitámasztó, és folytathatnánk a sort…

  A Bálint napról tehát SOHA ne feledkezzünk meg, mert fontos, hogy néha még jobban, még erőteljesebben kimutassuk, mit is érzünk a másik iránt!


  Közzétéve: 2021-07-12