Silent Design lakberendezés

Főoldal > Ajándéktárgy > Univerzális ajándék ötletek

Tesora ékszertartó doboz fekete

Márka: UMBRA
Cikkszám:
1013238-582
Garancia: 12 hónap
Ár12 100 Ft

A TESORA ékszerdoboz tökéletes kiegészítő lehet a lakás bármely pontján, úgy, mint egy komódon a hálóban, vagy akár a fürdőszobában is. 

Többféle ékszertartó doboz van a SilentDesign kínálatában. Fehér-márványos, fehér-pezsgőszín tálcával, és fehér mintás tejüveg – aranytálcával a tetején és a sötétszürke füst üveg és fém.

A TESORA ékszertartó doboznak a füstüveg plusz eleganciát kölcsönöz, és a tetején a bevont fém tálca sötét szürke színe is exkluzív tartalomra utal. Változatosan kombinálható, hisz akár egymáson, akár szétszedve is dizájnosan mutat. 

Az ékszerdoboz üveg mivoltából adódóan az ékszerek átsejlenek benne akkor is, ha nincsenek az edénykék egymás mellé helyezve. Izgalmas látványt nyújt a füstüveg-ékszertorony, azonnal kíváncsivá teszi az embert, mit rejthet magában.

Ha a tárolódoboz szintejeit egymás mellé tesszük, úgy is szemet gyönyörködtető, ahogy szépen kirakva, mint egy ékszerbolt impozáns pultján, a három elemben a csecsebecsék pihennek benne.
Nem kell feltétlenül egymás mellett, azonos síkban lennie a három résznek, egy helyiségben, különböző asztalkákon is tárolható. Így egyfajta ékszer tároló rendszert alkot. 

A TESORA ékszertartóban lévő nyakláncok, brossok, gyűrűk biztonságban vannak, és kedvünk szerint lehet csoportosítani őket, ebben a nagyon modern dizájnnal rendelkező többszintes ékszerdobozban. 

Anyag: fém, üveg

Szín: fekete

Méret:  13 x 13 x 11 cm

Cikkszám: 1013238-582

Gyártó: Umbra