Új év, új dekorációk!


Az Újév mindenki számára jelentős, ugyanakkor mindenki számára lehet, hogy máshogyan az. Néhányan úgy fogják fel, hogy „Új év, új én.”, és elhatározzák magukat, hogy valamiben biztosan szeretnének változtatni az életük folyamán. Mások szimplán ünneplésként élik meg, amikor összejönnek barátaikkal, szeretteikkel, és jó hangulatban búcsúztatják az előző évet. Valakiknek az Újév az újrakezdést, a feledést, a megbocsájtást jelenti. Mégis egy közös ebben a sokszínű ünnepben: mindenki számára fontos valamiért, és mindenki életében meghatározó emlékek társulnak az újévi ünnepekhez. 

A SilentDesign-nál is fontosnak találtuk, hogy mindenki számára különlegesen kezdődhessen az új év, így megpróbáltuk azt elérni, hogy mindenki olyan dolgokkal, dekorációkkal, használati eszközökkel tudja otthonát és hétköznapjait felfrissíteni, hogy igazán jól töltse az új év minden egyes napját! 

Kezdjük az ajándékokkal! Mi szeretünk különleges hangsúlyt fektetni a különböző ajándéktárgyakra, hiszen nagyon fontos szeretetnyelv az ajándékozás is, és a SilentDesign mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet kihozhassuk az ajándékozásokból! Így számos női ajándékötlettel előálltunk, mint a C táskatartó a Philippi gyártótól, ami egy rendkívül praktikus és elegáns kiegészítője lehet a hétköznapjainknak. 

Hasonlóan garantált örömöt tudnak szerezni ékszertartóink, ékszertartó dobozaink és ékszertartó állványaink, mint például a STOWIT ékszertartó dobozok, az ORCHID ékszertartó állvány, a CASCADA többszintes kozmetikai tartó, asztali rendszerező, vagy a jópofa DACHSIE tacskó alakú gyűrűtartó

Gondoltunk a konyha szerelmeseire is, és ők is válogathatnak jobbnál jobb, szebbnél szebb, és hasznosabbnál hasznosabb termékek közül! Ilyen az AdHoc üdvöskéje, az ALIO fokhagymavágó, vagy a Philippi gyártó ANGELO névre keresztelt sószórója. Ha egy kis vidámságot szeretnénk konyhánknak kölcsönözni, akkor szeretettel ajánljuk a BUDDY papírtörlő tartót.

Minden reggelt motiváltabban kezdhetjük, ha tudjuk, hogy kényelem, elegancia és stílus vár ránk a konyhában, így kár volna kihagyni az ajándék ötletek felsorolásából a DEPOSITO müzli- és gabonaadagolót

A DESA kenyértárolók lehetővé teszik, hogy a péksüteményeket, kenyeret, zsemlét, kiflit, bagettet is szépen tároljunk, hogy még nagyobb étvággyal fogyaszthassuk el őket később! 

Ugyanakkor szinte nincs olyan nő, aki ne szeretné a virágokat! Ebben az esetben duplán meg tudjuk őket lepni szemkápráztató vázáinkkal, ugyanis egyenesen az otthonunkba vihetjük és tarthatjuk az új év folyamán szebbnél szebb virágainkat, mindezt rendkívül stílusosan egyedi vázáinknak köszönhetően. Így választásunk eshet az ALLIRA ORGANIZER vázák és asztali rendszerezők mellé, vagy a Philippi kiváló és modern váza, a CARLA váza, esetleg a CITY névre keresztelt, több méretben is elérhető vázák mellé. 

A rengeteg méretben és színben elérhető CEOLA vázák is a kiváló választások közé tartoznak, ha szeretnénk modern változatosságot vinni otthonunkba. 

LAYLA vázaszett, a LEO vázák, esetleg a LOOM váza is rendkívül egyedi vázák, csak hogy párat említsek a sok közül, így azokat is érdemes mindenképp megnézni!

A könyvolvasás szerelmeseire is gondoltunk, ugyanis az ANGELO könyvjelzője stílusosan emlékezteti felhasználóját, hol járt épp, mikor kedvenc könyvét olvasta! 

De ha már könyvek, akkor a BUBBLES könyvtámasszal vagy a PESA márványból készült könyvtámaszokkal is felfrissíthetjük otthonunk dekorációs felhozatalát! 

Természetesen a férfiaknak is előrukkoltunk számos ajándékötlettel Újév alkalmából, aminek biztosan fognak örülni, és hasznukra válhat az egész év során! Az italozás szerelmeseitől kezdve mindenkire gondoltunk, így biztosan egész éven át kreatívabbnál kreatívabb ajándékokkal tudjuk majd őket meglepni! Így kiváló ajándékötlet lehet a CHURCHILL laposüveg vagy a CHAMP borhőmérő

Komoly üzletember nő- és férfitársainknak ajánljuk az elegáns és tekintélyparancsoló névjegykártyatartókat, mint a COOPER, a CUSHION vagy a GIANNI névjegykártyatartók

Hasonlóan „férfias” ajándék volna egy GIORGIO karóratartó doboz vagy egy, a szintén GIORGIO termékcsaládhoz tartozó nyakkendő doboz

 

Egyre felkapottabb a HAP, a YAP vagy a THREESOME pénzcsipesz, amivel stílusosan tudjuk tartani készpénzünket, ugyanakkor rendkívül hasznos kiegészítője a mindennapjainknak, ha sok dolgunk van készpénzzel. 

A stresszesebb férfiaknak kiváló ajándékötlet lehet a MALO stresszoldó, amiből született egy luxuskiadás is, így ezt a kettőt is igazán kár volna kihagyni. 

A TODD notesz és toll termékünk kiváló kiegészítője lehet minden férfi vagy nő irodájának, hiszen rendkívül ízlésesek, így bátran szem előtt hagyhatjuk jegyzeteinket, nem kell mindig elrejteni a fiók mélyére! 

Ezek után természetesen univerzális ajándék ötletek közül is tudunk válogatni, melyek választéka igen széles. Az univerzális ajándék ötletek közé soroltuk a 365 mágneses naptárt, ami egy igazán egyedi és szemet gyönyörködtető kiegészítője lenne mindenki irodájának, otthonának. 

Hasonlóan ötletes és káprázatos ajándék volna az ALADIN gázgyújtó az AdHoc-tól, ugyanis megjelenése az ikonikus rajzfilmre emlékeztet, és ki ne akarná egy ilyen jópofa, mégis mutatós és stílusos kiegészítővel feldobni konyháját, teraszát! 

A BANK esküvői perselyt minden párnak tudjuk ajánlani, úgy gondoltuk, nagyon szép ajándék gesztus egy ilyennel meglepni párunkat, hiszen ezzel is jelezzük felé, hogy igenis komolyan gondoljuk, olyannyira, hogy már el is kezdhetünk az esküvőre gyűjteni! 

Hasonlóan fantasztikus ötlet minden családba a BANK nyaralási persely

A LOOP díjnyertes kulcstartó az egyik legbüszkébb termékünk, amit valaha is forgalmaztunk, ugyanis nevéhez hűen nem véletlenül nyert el számos díjat, ugyanis olyannyira különleges, egyedi és stílusos is egyben, hogy nemcsak a hétköznapi embereket vette le a lábáról, hanem a zsűriket, kritikusokat is! 

Újabb kiváló ajándékötlet párunknak a LOVELIGHT LED-es kulcstartó, aminek ugyanis szív formája van, így ez is egy olyan kiegészítő, amely segítségével minden nap tudjuk emlékeztetni párunkat, mennyire szeretjük, hiszen elég, ha csak meglátja! 

Zseniális kiegészítője a konyhánknak és a teázásnak a MAGTEA mágneses teaszűrő, ugyanis garantáljuk, hogy soha nem láttunk még csak hasonló teaszűrőt sem, nemhogy az AdHoc gyártóét! Elég csak rákattintani a termékre, és megnézni a leírásba mellékelt videót róla! 

De természetesen nem szólhat az új esztendő csak az ajándékozásról, sokszor magunkra is kell gondoljunk, illetve a környezetre, amiben élünk! Így a SilentDesign-nál rengeteg termék közül tudunk válogatni, legyenek azok fürdőszobai tartozékok, konyhai kiegészítők, nappalinak a dekorációs és használati elemei, kandalló kiegészítők, faliórák, asztali órák, ébresztőórák vagy kerti használati tárgyak, mint a STAY ülőgarnitúrák

Bátran nézzünk szét, ugyanis higgyük el, hogy megéri rászánni az időt, hogy megtaláljuk a számunkra legkedvesebb otthoni kiegészítőket! Hiszen az otthonunk lesz mindig az a hely, ahova el tudunk vonulni a külvilág elől, ahol le tudjuk vetkőzni gátlásainkat, és ahol igazán ki tudunk kapcsolódni a hétköznapokban is! Ezért nagyon fontos lehet minden apróság, minden kiegészítő, amiket látunk vagy használunk minden egyes nap alkalmával! 

Így egy design ébresztőóra, mint a MODERN CUCKOO fali kakukkóra, vagy a BLOCK vagy BUTTON ébresztőórák kiváló segítséget nyújthatnak az új esztendő folyamán, hogy sehonnan se késsünk el, és mindig időben felkeljünk. 

Természetesen design falióra és design asztali óra is található a széles választékunkban! Tudjuk ajánlani például a Karlsson összes fali- és asztali óráját, köztük a különleges BELT faliórákat, a felkapott LITTLE BIG TIME faliórákat, vagy a szintén nagy hírnévnek örvendő FLIP órákat, melyekhez hozzájutunk asztali óra és falióra kivitelezésben is! 

  

Hasonlóan egyedi és kreatív design óra még a CASA falióra, ami nemcsak falióra, hanem design ingaóra is egyben! 

Ha bele szeretnénk csempészni otthonunk dekorációs világába saját kreativitásunkat, akkor teljes mértékben ajánljuk a kézzel összerakható óráinkat, amiknek mi szabjuk meg, hogyan nézzenek ki! Ilyen óra a DIY CUBIC falióra, vagy a DIY ARROWS falióra. Ha SilentDesign, akkor DIY órákból, DIY faliórákból nincs hiány. 

Természetesen fürdőszobai kollekciónk is hatalmas választékkal bír, így a design szappanadagolótól kezdve a design törölközőtartóig mindent megtalálunk, aminek csak hasznát vehetjük! De hogy példát is említsek, ilyen design szappanadagoló a PIRENEI fali szappanadagoló! Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy a legtöbb Gedy termék esetében (ugyanis a PIRENEI is a Gedy termékcsaládja) minden termékcsaládhoz 5, 7, 9, de akár 11 termék is tartozhat! Ez azt jelenti, hogy egy termékcsalád termékeivel fel tudjuk dekorálni egész fürdőszobánkat, hogy harmóniában és egyensúlyban tölthessük az új év összes napját fürdőszobánkban! 

Felkapott fürdőszobai kiegészítőink közé tartozik a prémium minőségű OTTO szenzoros szappanadagoló, vagy az EMPEROR szenzoros szappanadagoló, melyek használat után is tiszták maradnak, és megjelenésüknek köszönhetően ösztönöznek minket arra, hogy minél gyakrabban használjuk őket! 

  

WC keféinkre is az jellemző, hogy mindamellett, hogy rendkívül dekoratívak, a diszkréciót maximális szinten megőrzik, így kár volna kihagyni őket! És hogy csak párat említsek: ilyen WC kefe tartó a BRIDGE fali WC kefe tartó, a MODO vagy NEXIO fali WC kefe tartó, az ARA WC kefe tartó, a BAMBÚ WC kefe tartó, a GLADY WC kefe tartó, a RAINBOW WC kefe tartók, vagy a SEVENTY WC kefe tartók

    

Különlegessége a WC kefe tartók felhozatalának nálunk, hogy találhatók úgynevezett kombinált, komplex WC kefe tartók is! Ezalatt azokra a fürdőszobai kiegészítőkre, fürdőszobai tartozékokra gondolunk, amik egyben WC kefe tartók és WC papír tartók is! Ilyen WC kefe állvány a RAINBOW WC kefe tartó WC papír tartóval, a HIBISCUS WC kefe tartó WC papír tartóval, vagy a TRILLY WC kefe tartó WC papír tartóval. Igazán kihagyhatatlan ajánlatok, ha prémium minőségű, de ugyanakkor maximálisan praktikus fürdőszobai tartozékokra vágyunk! 

 

Nagyon fontos fürdőszobai kiegészítők még a WC papír tartók és törölközőtartók is. Csak hogy párat említsek: NEXIO WC papír tartó állvány, OUTLINE WC papír tartó fedéllel, vagy a törölközőtartók közül a BRIDGE mozgatható fali törölközőtartó, a CANARIE fali dupla szárnyú törölközőtartó, vagy a SAMOA törölköző akasztó!

 

Fontos információ a legtöbb Gedy fürdőszobai kiegészítőkről, hogy legtöbbjük rozsdamentes acélból készült, mely természetesen lényegesen segít abban, hogy a vizes, nyirkos, páradús környezetben is hosszú élettartamnak örvendjenek prémium minőségű és dekoratív fürdőszobai tartozékaink! 

Minden évben fontos, hogy az előző évek emlékeire boldogan visszatekinthessünk, illetve, hogy az új év pillanatait megörökítsük! Így nálunk rengeteg fali és asztali képkeret közül lehet válogatni, hiszen nemcsak a kép fontos, hanem az azt körülölelő képkeret is, ha átütő hatást szeretnénk elérni! 

Ennek fényében ajánlott átgondolni az Umbra FOTOCHAIN fali képkereteit, melyek magas minőségű fémből készültek, és a maximális design elérése érdekében lánccal tudjuk rögzíteni kedves képeinket a falon! 

Hagyományosabb képkereteink közé sorolnám a CRISSY képkeretet, a DAVID képkeretet, az EDGE képkereteket, vagy a LA PLAGE képkereteket

Ugyanakkor „tipikus” design képkeret az INFINITY képkeretek, melyek igazán extravagánsan jelenítik meg emlékeinket, de hasonló hatást nyújtanak még a LOOKOUT képkeretek, vagy a szemet gyönyörködtető PRISMA képkeretek

 

Ahogy látjuk, a nappalinkat is tudjuk dekorálni annyi ízben, amennyiben csak jónak látjuk! 

Utoljára, de nem utolsó sorban fontos említést tenni az ünnepekről. Az ünnepek minden évben fontos szerephez jutnak, hiszen ilyenkor tudunk találkozni a barátainkkal, szeretteinkkel, rokonainkkal, családunkkal, és tudunk minőségi időt tölteni egymás társaságában! Ezért nálunk minden ünnepre találunk alkalmas ajándéktárgyakat, vagy dekorációs tárgyakat! Az olyan ünnepekről már szó esett az elején, mint a szülinap vagy a névnap, amikor megemlítettem, milyen ajándékokkal tudjuk meglepni társainkat, így most a pirosnapos ünnepek vannak terítéken! 

Húsvét alkalmából meg tudjuk lepni szeretteinket, vagy akár magunkat egy DANI nyuszival, ami fenyőből készült, vagy egy BUNNY kerámia nyúllal!

Hasonló hatalmas ünnep még a Karácsony vagy Advent is, amelyekre szintén készültünk mindenféle kreatív, látványos, szép vagy jópofa dologgal! 

Ilyen a LAX vagy az AQUA karácsonyfadíszek, melyek esetében talán nem is érdemes taglalni, miért kiváló kiegészítői a decemberi meghitt, adventi és karácsonyi ünnepeknek! 

Hasonlóan hasznos lehet még akár az ünnepekre, akár a hétköznapokra a különféle gyertyatartóink, mécsestartóink, mint a STILLE NACHT gyertya és körhinta, vagy a CALMA mécsestartó

Egy szó mint száz, a SilentDesign-nál mindig a legmagasabb minőséget szolgáltatjuk, miközben a vizuális világot is maximálisan kielégítjük. Legyen szó rozsdamentes acél, fém, vas, fújt üveg, kerámia, fa, vagy bármilyen más anyagból készült termékről, garantáltan egy olyan dekoráció, kiegészítő mellé eshet csakis a választásunk, melyet hosszú évek során kényelmesen tudunk használni!