365 magneses naptar
365 magneses naptar
PHILIPPI

365 mágneses naptár

12 500 Ft
A terméket jelenleg nem forgalmazzuk.
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Philippi 365 mágneses asztali naptár méltó kiegészítője irodánknak, íróasztalunkat, a központi helyet foglalja el környezetünkben. Fontos, hogy a naptár manuálisan működik, a hónapot, napot is kézzel szükséges állítani a használónak!

A 365 mágneses naptár extravagáns megfejenésével és végtelenségével megúnhatatlan kiegészítő lesz otthonunkban. Az intelligens naptár törhetetlen ABS anyagból készült. 

A naptár tetején gördülő piros mágnes golyó a hét napjait mutatja be, míg az egyenesen futó fehér golyó azt mutatja melyik nap van a hónapban. A függőlegesen ingó fekete golyó a hónapokat mutatja. 

A  365 mágneses naptár egyszerűen lenyűgöző, egy igazi műalkotás különleges geometriai formájával, mely egyben egy tökéletes ajándék szeretteink számára.

A 365 mágneses naptár alján található kivehető támasztó segít abban, hogy az asztalon stabilan álljon a dekoráció, valamint a csomag tartalmaz akasztókat is, így igény esetén falra tudjuk szerelni.

 

A Philippi gyártó olyan termékeket kínál, melyek meghódítják a szíveket, és melyeket szívesen ajándékozol másoknak vagy önmagadnak. Szendvedély, stílus, személyiség, funkcionalitás, szépség, egyediség, kivitelezés, ez jellemzi Jan Philippi minden termékét. 

Anyag: nikkel

Szín: fekete

Méret: 23 x 33 x 4 cm

Cikkszám: 127002

Gyártó: Philippi

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
127002
Szín
Fekete
Méret
23 x 33 x 4 cm

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk!
2023. 03. 04.
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk! Gyerünk a szabadba! A jó idő közeledte bizonyos rituálékat, rítusokat hoz magával. Hogy pontosan ez mit jelent, az egyénenként változik, de az az egy dolog biztos, hogy elkezdünk erősen vágyódni a szabadba. Szeretnénk minél több időt a jó levegőn tölteni, szó szerint sze...