SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • 365 mágneses naptár

  PHILIPPI

  365 mágneses naptár

  Elérhető színek:
  12.500 Ft
  Termék ár

  Szállítás 1-3 munkanapon belül

  Anyag: Nikkel

  Szín: Fekete

  Méret: 23 x 33 x 4 cm

  Cikkszám: 127002

  Gyártó: PHILIPPI

  Termék Információk

  A Philippi 365 mágneses asztali naptár méltó kiegészítője irodánknak, íróasztalunkat, a központi helyet foglalja el környezetünkben. Fontos, hogy a naptár manuálisan működik, a hónapot, napot is kézzel szükséges állítani a használónak!

  A 365 mágneses naptár extravagáns megfejenésével és végtelenségével megúnhatatlan kiegészítő lesz otthonunkban. Az intelligens naptár törhetetlen ABS anyagból készült. 

  A naptár tetején gördülő piros mágnes golyó a hét napjait mutatja be, míg az egyenesen futó fehér golyó azt mutatja melyik nap van a hónapban. A függőlegesen ingó fekete golyó a hónapokat mutatja. 

  A  365 mágneses naptár egyszerűen lenyűgöző, egy igazi műalkotás különleges geometriai formájával, mely egyben egy tökéletes ajándék szeretteink számára.

  A 365 mágneses naptár alján található kivehető támasztó segít abban, hogy az asztalon stabilan álljon a dekoráció, valamint a csomag tartalmaz akasztókat is, így igény esetén falra tudjuk szerelni.

   

  A Philippi gyártó olyan termékeket kínál, melyek meghódítják a szíveket, és melyeket szívesen ajándékozol másoknak vagy önmagadnak. Szendvedély, stílus, személyiség, funkcionalitás, szépség, egyediség, kivitelezés, ez jellemzi Jan Philippi minden termékét. 

  Anyag: nikkel

  Szín: fekete

  Méret: 23 x 33 x 4 cm

  Cikkszám: 127002

  Gyártó: Philippi

  Ajánlott termékek

  Bubbles könyvtámasz

  Ár: 22 990 Ft

  Poise ékszertartó tálca, kiegészítő tartó fehér

  Ár: 10 500 Ft