meda tisztitoszer kulteri textiliakra
meda tisztitoszer kulteri textiliakra
BLOMUS

MEDA tisztítószer kültéri textíliára

8 800 Ft
Szín
Szín:  
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Annak érdekében, hogy a kültéri textíliáink tökéletes állapotban maradjanak, például a Blomus STAY kültéri berendezései, a MEDA tisztítószer a legideálisabb választás. 

A MEDA tisztítószerrel bármilyen kellemetlen szagot vagy szembetűnő foltot könnyedén el tudunk tüntetni kültéri textíliáinkból. 

Tisztítás után ajánljuk a MEDA impregnáló szert, mely elősegíti, hogy a kültéri textíliánk megtartsa kellemes illatát, illetve vízlepergető maradhasson. 

Ha megfelelő időközönként tisztítjuk kültéri textíliáinkat a MEDA szerekkel, például a STAY bútorokat, akkor azokat garantáltan tovább, huzamosabb ideig csodálhatjuk tökéletes állapotukban. 

Űrtartalom: 1000 ml

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
31058
Méret
8 x 8 x 25 cm

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...