meda szilikonmentes apolo spray
meda szilikonmentes apolo spray
BLOMUS

Meda szilikonmentes ápoló spray

8 800 Ft
Szín
Szín:  
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A MEDA szilikonmentes ápoló spray ujjlenyomatok eltávolítására tökéletesen alkalmas egy mikroszálas törlőkendő. Amennyiben szükséges a termékek semleges kémhatású melegvizes mosószerrel is tisztíthatók, utána javasolt a termékek szárazra törlése, egy puha ruhával. Matt (szálcsiszolt) termékek esetén a törlés iránya egyezzen meg a szálcsizolás irányával. A Blomus termékek alapvetően mosogatógépben is tisztíthatók, de a program lejárta után a legrövidebb időn belül vegye ki a mosogatógépből a terméket és a fentieknek megfelelően törölje szárazra.

A rozsdamentes termékekhez különösen javasolt a Blomus MEDA ápolóspray használata, mely egy vékony filmréteget képez a felületen ezzel segít az ujjlenyomatok távol tartásában és a por is kevésbé áll meg a termékek felületén.

Figyelem: a Blomus MEDA ápolósprayt ne használjuk olyan felületeken, mely közvetlenül érintkezik élelmiszerrel. Amennyiben ez mégis bekövetkezik meleg ph-semleges mosószeres vízzel öblítse le, majd töröljük szárazra a fentieknek megfelelően.

 

Gyártó: Blomus

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
31056
Méret
13,7 x 4,5 x 4,5 cm

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...