elephant konyvtamasz
elephant konyvtamasz
PHILIPPI

Elephant könyvtámasz

35 900 Ft
39 900 Ft
-10%
Szín
Szín:   Ezüst
1-3 munkanap
Kifutó termék
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Philippi ELEPHANT könyvtámasz egy különleges, rozsdamentes acélból készült dekorációs elem.

Akár Tosztoj, akár Shakespeare, az ELEPHANT könyvtartó ragyogóan csiszolt külsje olyan megjelenést kölcsönöz az összegyűjtött irodalomnak, hogy az olvasásra invitál minket. 

A különleges megjelenésű könyvtámasz egy elefánt két feléből áll. A fényes króm felület vonzza a tekintetet, a súlya 2,1 kg, ami biztonsággal tartja a könyveket.

A ELEPHANT könyvtámasz tökéletes ajándék lehet gyermekünknek, családtagunknak, rokonunknak, szeretteinknek, vagy akár egy könyvtár számára is, de magunkat is meglephetjük ezzel a dekoratív könyvespolc kiegészítővel.

Remekül mutat egy nappaliban, irodában, gyerekszobában, vagy pl. egy könyvtár polcain.

Tegyük közé kedvenc könyveinket, fényképalbumainkat, gyűjteményeinket, és azonnal különleges hangulatot varázsolunk a környezetünknek.

A Philippi gyártó olyan termékeket kínál, melyek meghódítják a szíveket, és melyeket szívesen ajándékozol másoknak vagy önmagadnak. Szendvedély, stílus, személyiség, funkcionalitás, szépség, egyediség, kivitelezés, ez jellemzi Jan Philippi minden termékét. 

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
254002
Szín
Ezüst
Méret
20 x 2,5 x 13 cm
Anyag
Rozsdamentes acél

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...