SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Esernyőtartó

  Bellwood esernyőtartó fehér, natúr

  UMBRA

  28 400 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 1 db raktáron!

  Bellwood esernyőtartó fekete, dió

  UMBRA

  28 400 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 2 db raktáron!

  Fushion esernyőtartó fekete

  Leitmotiv

  29 700 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 1 db raktáron!

  Fushion esernyőtartó króm

  Leitmotiv

  29 700 Ft

  Menoto esernyőtartó

  BLOMUS

  45 590 Ft

  Amikor megérkezünk valahová, nagyon fontos, hogy milyen a fogadtatás. Egy jól elhelyezett, igényes esernyőtartó azt sugallja, hogy vártak minket, így egy esős napon sem fog gondot okozni, hová helyezzük el nedves esernyőnket. Pont emiatt egy jól megválasztott esernyőtartó nem csak a praktikumról, hasznos mivoltáról szól, annál sokkal több. A nálunk választott összes design, modern esernyőtartó nem csak hasznos kiegészítője lesz a mindennapjainknak, de előszobánkat is ízlésesen, kecsesen fogja dekorálni. És elvégre rendkívül fontos az előszobánk megjelenése is, hiszen ez az első dolog, amit mi, illetve vendégeink meglátnak érkezéskor. És mint tudjuk, mindig fontos az első benyomás. 

  A gyártóink által kínált esernyőtartók modern formavilágukkal minden előszobában, irodában, üzletben megállják a helyüket, hiszen nem csak jó és hasznos funkciót látnak el, de egyedi kialakításuknak köszönhetően a helyiségekben design elemként is szolgálnak. A Blomus fém esernyőtartói rozsdamentes acélból készültek, így ellenállnak a nedvességnek. A termékek gyártásánál nem csak arra figyeltek gyáróink, hogy egyedi formákat és színvilágot hozzanak létre, de nagyon fontos volt a minőségi anyaghasználat is, így olyan termékek születtek, melyek hosszabb távon szolgálják igényeinket.

  Természetesen az Umbra esernyőtartóira is igaz, hogy nemcsak megjelenésükkel ékesítik az előszobát, hanem prémium anyagminőségükkel is gondoskodnak arról, hogy az esernyőt nedvesen, vizesen is bele tudjuk tenni az esernyőtartóba bármiféle aggodalom nélkül. Természetesen minden esernyőtartónknak van egy talpa, ami meggátolja, hogy az előszoba padlója vizes lehessen. Az összes, Umbra által készített esernyőtartó prémium minőségű fémből készült, így nem esik bántódásuk hosszú távon sem a víztől. Ilyen esernyőtartó a BELLWOOD esernyőtartók, vagy a fekete színű HOLDIT esernyőtartó. Formaviláguk természetesen úgy lett kitalálva, hogy az esernyőket stabilan tartsák, illetve legalább olyan mértékben dekorálják ezek a design esernyőtartók az előszobát, mint amilyen mértékben a hasznunkra válnak a hétköznapokban.