SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Fali rendszerező

  Cubby L fali levéltartó és akasztó dióbarna

  UMBRA

  20 900 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 2 db raktáron!

  Cubby L fali levéltartó és akasztó fehér

  UMBRA

  20 900 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 2 db raktáron!

  Floralink fali tartó szett fehér

  UMBRA

  13 090 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 2 db raktáron!

  Koreo mágnes

  BLOMUS

  10 900 Ft

  Akciós

  MAPPIT TITANIUM világtérkép alakú mágnestábla, üzenőfal fekete

  UMBRA

  28 500 Ft 24 900 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 2 db raktáron!

  Montage fali polc dió

  UMBRA

  39 900 Ft

  Perky Mesh üzenőtábla, fali rendszerező fekete

  Present Time

  18 990 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 1 db raktáron!

  Rend a lelke mindennek. Hallottuk ezt már sokszor életünkben, és kevés ennél igazabb közmondást lehet találni a magyar nyelvben. Ugyanis, ha rend, rendszer van az életünkben, az számos előnnyel is jár. Egyrészt szívesebben térünk haza egy fárasztó munkanap után egy rendszerezett, tiszta otthonba, másrészt sokkal motiválóbb tud lenni a feladatok elvégzése is, ha az egy rendes, rendszerezett helyen történik. Harmadrészt sokszor fontos lehet számunkra, milyen első benyomást szerzünk másoknál. Mások alatt itt gondolok a vendégeinkre, akiket fogadunk, és az előszoba az, ahova legelőször beteszik a lábukat, és amit legelőször látnak: mondani sem kell, mennyire fontos, hogy rendben és tisztaságban legyen tartva az előszoba, amelyhez természetesen hozzájárulnak a SilentDesign-nál kapható előszobai fali rendszerezők. Vagy csak gondoljunk bele, hogy egy nagyon fontos ügyfelet fogadunk irodánkban, és ebben az esetben még fontosabb, hogy gyönyörűen szép rend fogadja, hiszen sokan csak akkor fognak minket komolyan venni. Ilyenkor az első benyomást mindig az előszoba fogja kelteni, akár akarjuk, akár nem, így magunknak teszünk egy szívességet, ha rendet varázsolunk a SilentDesign-nál kapható dizájnos, modern és letisztult előszobai fali rendszerezőkkel! 

  Hatalmas előny, hogy nálunk a rendszer fenntartása, megtartása nem nyűg, hanem privilégium. Ugyanis a SilentDesign termékei prémium minőségűek, és azon felül, hogy effektíven tudjuk őket használni, nagyon fontos dekorelemei is lehetnek otthonunknak, irodánknak az előszobai fali rendszerezők. Példának okáért tekintsünk meg néhány olyan terméket, ami nemcsak a rendet segíti fenntartani, de önmagában is dekorálja, díszíti előszobánkat. Ilyen például az Umbra gyártó kínálatából kapható CUBBY fali levéltartó és akasztók. Nálunk már megszokott, hogy minden termék tartalmaz valami plusz, extra funkciót, és ez nem alakult máshogy a CUBBY akasztó esetében sem, ugyanis lehajthatók az akasztói, így mindig épp annyit kell lehajtanunk, ahány ruhadarabot el szeretnénk rajtuk helyezni. Így télen lesz bőven akasztó, amit tudunk használni télikabát, pulóver, sapka, sál felakasztására, de nyáron nem lesznek útban, hiszen egy könnyed mozdulattal csak vissza kell hajtani azokat. De ez csak egy példa volt a számos közül.

  További lehetőségeket is nyújtanak számunkra az előszobai fali rendszerezők. Példának okáért szobanövényeket is elhelyezhetünk bennük, amik sokszor életet és természetességet csempésznek otthonunkba, és ha jobban belegondolunk, ez az előszoba esetében fontosabb, mint elsőre gondolnánk. Ugyanis amint belépünk otthonunkba, a növények frissességével találkozunk, és már-már hívogatnak minket a szobanövényeink, virágjaink, hogy fáradjunk beljebb, és élvezzük ki otthonunk többi pontját! Ilyen előszobai fali rendszerező például a TRIGG fali tároló, szintén az Umbra gyártótól, vagy ugyanettől a gyártótól a FLORALINK fali tartó szett

  Elmondható az összes nálunk kapható fali rendszerezőről, hogy önmagukban is elegáns, letisztult a megjelenésük, és amint elhelyezünk rajtuk vagy bennük valamit, legyen szó a lakáskulcsról, pénztárcáról, telefonról, esetleg szobanövényről, művirágról, azokat rendkívül ízlésesen és látványosan fogja prezentálni számunkra és vendégeink számára!