cubiko 5 fali fogas fekete
cubiko 5 fali fogas fekete
cubiko 5 fali fogas fekete
cubiko 5 fali fogas fekete
cubiko 5 fali fogas fekete
cubiko 5 fali fogas fekete
cubiko 5 fali fogas fekete
UMBRA

Cubiko 5 fali fogas fekete

14 900 Ft
Szín
Szín:   Fekete
Fehér
Fekete
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Ha eleganciát, modern vonásokat szeretnénk kölcsönözni előszobánknak, fürdőszobánknak, akkor a lehető legjobb helyen járunk. Ugyanis a fekete és fehér színekben is elérhető CUBIKO 5 fali fogas tökéletesen megfelel az elvárásainknak! 

Letisztult minimalizmussal várja mind vendégeinket, mind saját magunkat minden nap otthonunkba a CUBIKO 5 fali fogas. Az egyenes, határozott vonalak bátorságot, talpraesettséget sugároznak magukból, miközben elegásnan dekorálják otthonunk falát a fürdőszobában, előszobában! 

Az Umbra acélból készítette el a CUBIKO 5 fali fogasait, hogy ne tudjuk felsérteni olyan könnyedén, illetve azért, hogy sok-sok éven keresztül tudjuk majd használni a mindennapokban! Higgyük el, ez egy hosszútávú befektetés is volna egyben! 

Ahogy már korábban említettem, a CUBIKO 5 fali fogas két színben is elérhető, hogy azzal tudjuk dekorálni előszobánkat, fürdőszobánkat, amelyik szerintünk a legjobban beleillik az otthoni környezetbe! Így választhatunk fehér vagy fekete színű CUBIKO 5 fali fogasok közül is! 

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
1016881-040
Szín
Fekete
Méret
53 x 6 x 15 cm
Anyag
Acél

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...