Karácsonyi ajándék ötletek nagypapáknak!


A nagyszülőknek mindig többet köszönhetünk, mint azt elsőre gondolnánk. Azon kívül természetesen, hogy fizikailag miattuk vagyunk ezen a Földön, azon felül is rengeteg mindent adtak nekünk. Mindig ott voltak, hogy számíthassunk rájuk, attól függetlenül, hogy hideg volt vagy meleg, tél vagy nyár, akármikor felhívhattuk őket, vagy találkozhattunk velük, és mindig szántak ránk időt. És nem csak ránk, hanem a gyermekeinkre is. Amikor el akartunk menni kedvesünkkel, párunkkal nyaralni, de természetesen nem akartuk egyedül hagyni a gyerkőcöt, akármikor felhívhattuk a nagymamát, a nagypapát, hogy vigyázzanak rá, és gond egy szál se, máris el tudtunk menni kikapcsolódni kettesben! 
Ahogy viszont telnek-múlnak az évek, és mindenki egyre idősebb lesz, az unokák is felnőnek, lehetetlen sajnos a magány gondolata vagy érzése nélkül élni nagyszülőként, nagypapaként. Főleg abban az esetben, ha a nagyszülők közül sajnos már csak egyikőjük maradt velünk, ugyanis ekkor még többet kéne velük foglalkoznunk, hogy ne érezzék magukat magányosnak. De persze ez rendkívül nehéz dolog, hiszen ott vannak a gyerekek, a párunk, a karrierünk, és még megannyi minden más, mindig a nagyszülők kerülnek háttérbe, és azon kapjuk magunkat, hogy legjobb esetben havonta egyszer látogatjuk őket. 
Ugyanakkor ebben az esetben sincs minden veszve, ugyanis jönnek az ünnepek, a Karácsony, az Újév, ami kiváló alkalmat ad arra, hogy újra összegyűljön a család, a rokonok, és közösen ünnepelhessék az év meghitt ünnepét! Ezt a cikket a nagypapák tiszteletére írjuk, akiknek oly sok mindent köszönhetünk, és leírjuk, hogy miként lehet kifejezni szeretetünket a nagypapa felé a Karácsony ünnepén, és mi ebben hogyan tudunk segíteni! Használjuk ki ezt az alkalmat, amit ez a meghitt ünnep tárt elénk arra, hogy meglátogassuk akár csak mi, akár egész családunk a nagypapát, a nagyszülőket, hogy ne érezzék magukat magányosan! 
Mindig halljuk a nagypapától, nagymamától, hogy a régebbi dolgok mennyivel jobbak voltak, mennyivel minőségibbek, mennyivel tovább működtek, mint a mai kacatok. Rendkívüli jó hírrel tudunk szolgálni, ha ez az eshetőség áll fenn, ugyanis a SilentDesign-nál előtérbe helyeztük a minőséget, és olyan termékekkel rukkoltunk elő, amik minden, régebbről megszokott megbízhatóságot és élettartamot felülmúlnak, mindezt úgy, hogy a mai designnak, a mai igényeknek felelnek meg! 
De miért is fontos ezekről beszélni? Véleményünk szerint azért, mert a Karácsony kiváló alkalom arra, hogy az ajándékozás szeretetnyelvén fejezzük ki szeretetünket a nagypapa felé, a lehető legjobb minőségű, leghasznosabb és legszebb karácsonyi ajándékokkal! Itt az ideje, hogy ne csak a levegőbe beszéljünk, hanem felhozzunk konkrét ajándék ötleteket is, amiknek biztosan nagyon örülne a nagypapa! 


Az első ilyen ajándékötlet a Philippi gyártó által készített, rendkívül praktikus és elegáns CHURCHILL szivar és konyak szett. Ezt természetesen azoknak a nagypapáknak ajánljuk, akikről tudjuk, hogy előszeretettel szoktak kiülni délutánonként, esténként a teraszra, erkélyre, és kellemesen rágyújtanak egy szivarra, egy konyak vagy bármi más ital társaságában. Garantáltan hasznos kiegészítő lesz a CHURCHILL szivar és konyak szett nekik a hétköznapokban, ugyanis a szett tartalmaz egy szivarvágót is, így, ha éppen az utcán jönne meg a kedvük rágyújtani, akkor is rá tudnak, a maguk békéjében! 
Ha már felhoztam a délutáni italozgatást, kitérnék pár olyan termékre is, ami erre a célra született: Hogy minél egyszerűbbé, minél praktikusabbá, de legfőképpen minél kellemesebbé, úribbá varázsolja a kellemes kis iszogatást! Ilyen a LOUNGE jégkocka szettünk, amit csak meg kell tölteni vízzel, betenni a fagyasztóba, hagyni megfagyni, majd kényelmesen beletenni kedvenc italunkba! Ugyanis nagyon kellemesen le fogja hűteni italunkat, pont annyira, ahogyan mi szeretjük! De hasonló célt szolgál szintén a Blomus gyártó LOUNGE üveghűtő 4 akkuval terméke, amiből kétfélét is kaphatunk. Ebbe is kényelmesen bele tudja tenni a nagypapa az üveget, és bármikor el tudja fogyasztani, ideális hőmérsékleten! Ugyanezt a célt szolgálja a stílusos VINOTAS DROP italhűtő csepp is, így azt is ajánljuk mindenki figyelmébe, aki ajándék ötletek után kutat a nagypapa számára!

 
Abban az esetben, ha inkább a bort szereti, illetve van az otthonában külön helyiség, ahol tudja tárolni kedvenc alkoholos italait, akkor szívesen ajánljuk a PILARE bortartókat, melyekből különböző méretek is elérhetők, így találunk 9 és 12 db üvegnek is PILARE bortartókat! Továbbá, ha szereti megadni a módját a borfogyasztásnak, akkor mindenképpen vessünk egy-egy pillantást az ALPHA és DELTA dekantálókra a Blomus kínálatából! Ha tudjuk a nagypapáról, hogy szereti elvinni a folyékony orvosságát magával, akkor szívesen ajánljuk a stílusos, modern laposüvegjeink széles választékát! Így a MORITZ laposüveg bőrtokban, a COOL laposüveg, a HENRYS laposüveg, a CHURCHILL laposüvegek, vagy a GIORGIO laposüveg termékeket is ajánljuk, biztosak vagyunk benne, hogy nagyon értékelné ezeket a gesztusokat! 

  
Fontos megjegyezni, hogy megannyi karácsonyi ajándék ötlettel tudunk szolgálni a nagypapáknak! És nem csak lakberendezési ajándék ötletekre gondolok, hanem hasonlókra, mint amiket az imént felsoroltam. Apróbb kiegészítőkre, amiknek rendkívüli hasznát tudja venni a mindennapokban, és amelyek megkönnyítik szeretett nagypapánk életét, nyugdíjas éveit! Ilyenek a nálunk kapható, prémium minőségű, és rendkívül praktikus cipőkanalak is! Csak vessünk egy pillantást a BOBO cipőkanálra, a SLIP cipőkanálra, a fából készült WINDSOR cipőkanálra, vagy esetleg a SLUP mágneses cipőkanálra! Azon felül, hogy nagyon hasznosak tudnak lenni a hétköznapokban, egyedi formaviláguknak és kialakításuknak köszönhetően stílusosan díszítik az előszobát, folyosót, nappalit, azt a szobát, ahol épp tároljuk! 


Nagyon fontos a megjelenés idősebb korban is, az, hogy ugyanúgy adjunk a ruháinkra, egészségünkre, ápoltságunkra, mint azt fiatalon is tettük! És most ezalatt nem a fürdőszobai kiegészítőkre gondolok, hanem valami sokkal jópofábbra, ami szintén nagyon praktikus a hétköznapokban, de kevesek otthonában megtalálható! Ilyen a GIORGIO cipőpucoló készlet, ami gondoskodik arról, hogy minden esemény előtt a lehető legtisztább cipőben mehessen el a nagypapa, amit a legkevesebb erőfeszítésébe került megtakarítania, köszönhetően a GIORGIO cipőtisztító készletnek! 


Végül de nem utolsó sorban mindnyájan emlékszünk arra, amikor gyerekként jött a nagypapa, és bemutatta nekünk büszkén az órakészletét! Mindig olyan csodálkozva néztem őket, és megfogadtam, hogyha ennyi idős leszek én is, nekem is szükségem lesz egy ilyen óraszettre! Viszont nem mindegy, hol és miben tudja gyönyörű szép óráit tárolni a nagypapa, ezért teljes vállszélességgel tudjuk ajánlani a GIORGIO karóratartó dobozt, ami mindamellett, hogy megőrzi az órák állapotát, rendkívül elegánsan mutatja be őket, így amikor másoknak szeretné megmutatni a papa az óragyűjteményét, ki se kell vegye azokat a dobozból! 


Ezt a blogot fontosnak találtuk megírni a szeretet ünnepe előtt, hiszen elég hallani, hogy hány nagyszülő egyedül ünnepli a Karácsonyt vagy az Újévet, mert nem látogatták meg a rokonai. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy legalább ezt tegyük meg, ha ajándékot nem is veszünk, de legalább csak látogassuk meg őket, hiszen a beszélgetés, az együtt töltött idő is nagyon fontos, ha nem fontosabb, mint maga az ajándék. Viszont ha mindenképp szeretnénk valamilyen ajándékkal is kedveskedni, akkor nem fogunk köntörfalazni, ugyanis akármit is találunk a SilentDesign kínálatából, az garantáltan hosszúéletű, strapabíró, és legfőképpen stílusos lesz, így biztosan nagyon fog neki örülni a nagypapa, hogy egy ilyen szuper ajándékkal kedveskedtünk neki Karácsony ünnepén!