Ünnepek

Minden közösségnek szüksége van különleges napokra, melyek kiemelnek  a szürke hétköznapokból bennünket, megtörik a monotonítást, egy pillanatra megállhatunk, és odafigyelhetünk egymásra. Az ünneplés lehet óriási, akár az egész világot, vagy országot megmozgató, de lehet kicsi, családon belüli, kedves, és meghitt hangulatú is. Akár a munkánk során is ünnepelhetünk bizonyos történéseket, és ebben az esetben, ez az ünneplés történhet akár egy kis apró jutalmazással is. Minden élőlénynek szüksége van a megújulásra (gondoljunk csak az évszakok váltakozására, és ezzel együtt a növények elsorvadására, majd újraéledésére), így az embereknek is szükségük van a ritmusosságra, melyhez elengedhetetlen az események évről, évre visszatérő, azonos időpontú megünneplése. Az ünnepi hangulatot eltérő módon fokozhatjuk, de kétségtelen, hogy berendezési tárgyaink, környezetünkben fellelhető apróbb tárgyak, csak tovább emelik az ünnepi érzést. Weboldalunkon található termékeink közül, itt most olyan darabokat szeretnénk bemutatni, melyek az ünnepek alatt hangulatos, látványos, vagy épp hagyományos kiegészítőjük lehet lakóterünknek, vagy munkahelyünknek. Ünnepi ajéndék ötletek, díszítő elemek, modern, vagy hagyományos, de mindenképpen magas minőségű, dekoratív termékek széles választéka található meg áruházunkban.

Mindenkinek, akár szeretteinknek, barátainknak, rokonainknak, távoli ismerőseinknek, és utoljára, de nem utolsó sorban jómagunknak is szüksége van a kikapcsolódásra, a szürke hétköznapokból való kitörésre. Ezek a pillanatok hozzásegítenek minket ahhoz, hogy aztán újult erővel folytathassuk munkánkat, sportunkat, hobbinkat. Ugyanis ezek azok a pillanatok, amikor újra összegyűlünk családtagjainkkal egy vacsorára, beszélgetünk, mesélünk egymásnak sztorikat, a nagyszülők ugyanazt a történetet elmesélik sokadjára, de ez így van rendjén, ugyanis a családi legkör az egyik legfelfrissítőbb dolog. Ezek azok a pillanatok, amikor barátainkkal, volt osztálytársainkkal is találkozhatunk, megismerhetjük a partnereiket, esetleg gyermekeiket, és építő beszélgetésekben tudunk részt venni. Az ünnepek, legyen szó Karácsonyról, Újévről, Húsvétról, bármilyen nemzeti ünnepről, vagy csupán azokról az ünnepekről, amik egy pár szabadnappal megszánnak minket, lehetővé teszik ezeket a pillanatokat! Gondoljunk csak bele, milyen unalmas lenne egy egész életet úgy leélni, hogy közben nem voltak pillanatok, amik igazán emlékezetessé tették volna. Természetesen a hétköznapokat is lehet élménydúsan és emlékezetesen élni, de az ünnepek olyan időszakokat, napokat tárnak elénk, amik igazán különlegesek, és ezek a különleges alkalmak különleges emlékeket szülnek.

Ezért gondoltuk mi a SilentDesign-nál, hogy minden ünnepi időszakra fel fogunk készülni, hogy ezek az emlékek a lehető legszebb, legstílusosabb, legízlésesebb környezetben változzanak örökké. Így nálunk egy igazán széles választékból tudunk válogatni például Karácsonyra is, ugyanis a Philippi izgalmas, ugyanakkor elegáns és meghitt hangulatot teremtő karácsonyfadíszeitől, mécsestartóitól vagy adventi koszorúitól kezdve a gyümölcstálon át mindent megtalálunk! Csak gondoljunk bele, hogy minden apró emlékhez, ami ünnepekhez kötődik, legyen szó a Karácsonyról vagy Húsvétról, valamilyen képet társítunk, amikor visszaemlékezünk rájuk. Ha ezek az események az otthonunkban történtek, akkor kiemelten fontos minden kis apró dekoráció benne, amelyek aztán az emlékképünk alapjául is szolgálhatnak! Ilyen kis apróság lehet a FIJI tál, amiben a mandarinokat, szaloncukrokat, dióféléket és csokikat tároljuk, vagy a különlegesebbnél különlegesebb karácsonyfadíszek, mint a JUL, FELIX, FRIDA vagy LAX dekorelemek, melyek biztosan benne maradnak emlékképünkben, ha a karácsonyfa körül beszélgetünk vagy töltünk időt szeretteinkkel, barátainkkal. A kis apró dekorációknak is biztosan örülnének a gyerekek és felnőttek egyaránt, mint az ELMAR rénszarvas dekorációk, vagy a STILLE NACHT karácsonyi körhinta!

Húsvét alkalmából is lehet válogatni nálunk, ugyanis aranyosabbnál aranyosabb, kedvesebbnél kedvesebb dekorációkat, egyedi tárgyakat lehet kapni! Ilyen például a DANI fenyőből készült nyuszi, de ha valami elegánsabbat szeretnénk, ami komolyabb, akkor a BUNNY kerámia nyúl is megfelelő választás lehet számunkra. Ünnepek alatt ne csak magunkra gondoljunk és a saját ízlésünkre, gyermekeink élményei, emlékkepei legalább ugyanolyan fontosok, mint a sajátjaink, ugyanis a gyermekkor az egyik legmeghatározóbb szakasz az emberi személyiség kialakulásában, így igenis megérdemlik, hogy a lehető legszebb és legjátékosabb környezetet tegyük számukra elérhetővé Húsvét alkalmából is!

Természetesen a többi ünnepre is sok-sok energiát és gondolatot szántunk, hogy kielégítő felhozatallal rendelkezzünk, így vannak ajándéktárgyaink, ajándékötleteink nőknek, férfiaknak és gyerekeknek egyaránt! Fontosnak találtuk a születésnapot, névnapot, Valentin-napot, házassági évfordulókat, és mindent, amit csak ünnepelni lehet! Ugyanis, az ajándékozás is egy szeretetnyelv, így miért ne adjuk a legjobbat, legminőségibbet, legszebbet szeretteinknek, rokonainknak, barátainknak? Nálunk, a SilentDesign-nál a mókásabb, érdekesebb termékektől a komolyakig mindent megtalálunk. Így választásunk eshet például a Philippi C táskatartójára, amely az egyik leghasznosabb, legkülönlegesebb és legelegánsabb használati termék, amit forgalmazunk. De, ha már különlegességekről beszélünk, meglephetjük szeretteinket szintén a Philippi mágneses naptárával, mely azon felül, hogy különleges, rendkívül modern és dekoratív, továbbá egy irodába elhelyezve, ahol nap mint nap ügyfelet fogadunk, tekintélyparancsoló is lehet. De rengeteg ilyen ajándéktárgyunk van még, ilyen a GIORGIO dominó, a PESA márványból készült könyvtámasz, a GLASSES nagyító, a JON levélkés, a PINOKKIO hegyező, a rendkívül elegáns TESORA ékszertartók vagy a BUDDY teaadagoló.

Egy szó mint száz, a SilentDesign ajándéktárgyainál, ünnepi tárgyainál kutakodva minden, amit találunk, prémium minőségű, és különös figyelmet fordítottunk arra, hogy biztonságosan lehessen használni termékeinket, így gyermekeknek is nyugodtan vásárolhatunk innen, biztosan nagyon fogják értékelni a jópofa ajándéktárgyakat! Visszatérve mondandóm elejére, ha ilyen látványos, esztétikus, minőségi és szemet gyönyörködtető tárgyakkal, dekorációs elemekkel vesszük körbe magunkat otthonunkban, akkor emlékeink garantáltan a lehető legszebb környezetben fognak megragadni, és vidáman tekinthetünk majd rájuk vissza több év, évtized távlatából is!