Ünnepeljük a Nőket!


A Nőknapja egy gyönyörű ünnep az évben, hiszen ekkor köszönjük meg szerelmünknek, gyermekünk anyjának, édesanyáknak, és az összes nőnek a szépségét, mellyel beragyogják a napokat!

Nőnap alkalmából illik gyönyörű virágkompozíciókkal elhalmozni kedvesünket, és mi ehhez ajánlunk cikkünkbe egy-két gyönyörű kiegészítőt, melyben tökéletes harmóniába jeleníthetjük meg az ajándékokat.

A Férfi és a Nő nem létezik egymás nélkül. Nem véletlenül hívják „fele”-ség-nek a feleséget. A Nők a Férfiak jobbik fele – ezt is gyakran hallani, és ez így igaz!

Viszont emellett fontos, hogy mindenki megtartsa önmagát, és a személyiségét, gondolatait, ne rendelje a másik alá, hanem úgy alkossanak párokat az emberek, hogy tisztelik a másikban azt, aki.

A férfiaknak is megvan a szerepük, mind az életben, mind a családban, és a nőknek is pontosan ugyan így.
A tisztelet és az elismerés pedig az egyik legfontosabb dolog, anélkül nincs magabiztosság, anélkül nincsen előre lépés. Sőt, mi több, nincsen vidámság, és nincsen kitartó boldogság sem.Természetesen életünk nem minden szakaszában van párunk, de ha épp egyedül vagyunk, akkor is Férfiak, és Nők vagyunk.

Nos, a NŐK NAPJA pillanatokon belül itt van, a Férfiaknak pompás alkalom, hogy kimutassák tiszteletüket a Nők felé, elborítsák őket bókokkal, virágokkal, stb…
Ilyenkor virágba kell borulnia minden Nő szívének, lakásának, és teljes környezetének. Tulajdonképpen az élet a maga hétköznapjaival szép, de az ünnepek, a különleges napok még szebbé, teljesebbé teszik.
Ha rosszkedv, vagy bármi negatív jön, akkor csak előkapjuk ezeket az emlékeket, és máris jobb lesz egy kicsit. Nos, a NŐNAP fontos, és nem csupán a virág, de a mód is, ahogyan azt kapjuk. A meglepetés, a környezet, a szép és/vagy kedves szavak, egy-egy telefonhívás, és még a virágküldő szolgálat embere is okozhat hatalmas örömet  Nona váza szett 3 darab színes

                          Layla vázaszett

                                                                                                                 

A virágoknak ezernyi fajtája, ezernyi „tárolási” – díszítési módja van. Lehet akár:

- vázába helyezni

- dekortálat díszíteni

- mécsesben tartani

- kaspóba ültetni

- pipere tálba becsempészni

- vagy akár egy csinos pohárban különlegességként elhelyezni

 

A váza megoldáshoz tökéletes választás választás lehet a Blomus  NONA VÁZA SZETT, de a DECADE VÁZA  gyönyörű dekorációs, süteményes tál közepén is elhelyezhetjük a szerettünktől kapott virágokat. Ha igazán egyedi módon szeretnénk elhelyezni virágunkat, akkor tökéletes választás lehet erre a FOUNTAIN PLANTER virágtartó, melynek különlegessége hogy egy többfunkciós, két rekesszel rendelkező kerámia pipere tartó, melyben gyönyörű növényünk mellett egyéb mindennapi használati cikkeinket is tárolhatjuk. A FOUNTAIN nagyon elegáns és különleges ajándék választás lehet Nőnapja alkalmából.

'Fountain' Cake Plate And Vase, 1 of 5

FOUNTAIN PLANTER virágtartó, piperetartó, asztali rendszerező matt fehér

                                      

Nagyon fontos, hogy nem szabad a cserepes virágokról sem megfeletkezni, hiszen azok hosszabb távon díszítik, dekorálják lakásunkat. Kitünő választás lehet akár beltérre, akár kültérre a Blomus KENA virágtartó állványa, melyben tökéletesen mutatnak különböző virágkompozíciók. A KENA rozsdamentes acélból készült virágtartói nagyon modern hatást keltenek, melyeket több méretben és színben is elérnek nálunk. Szintén nagyon jó választás lehet a Present Time MASK ROUND fali virágtartók vagy az új GLOBE fali virágtartók többféle színben. 

Globe fali virágtartó sötétkék

 

Bárhol is van növény a lakásban, irodában, fontos a küllem, az elhelyezés, a stílus. A SilentDesign kínálata ezen a területen is választékos, és mindenre kiterjedő. Bárki válogathat, és biztosan találni fog kedvére valót.

Barátságunk jeléül kellemes perceket lehet okozni egy Nőnek virággal, és egy kis beszélgetéssel , kedvességgel. A Nők azért Nők, mert mindenre gondolnak. Ezerfelé tudnak koncentrálni, ezer féle dolgot kitalálni, megszervezni, hogy rend, béke, és otthon vegyen körül bennünket.

Nos, ha egy barát átugrik, hogy a NŐNAPOT egy koccintással dobja fel, akkor előkerülnek a csodás süteményes kínáló tálak, vagy a gyümölcsös tálak.

Az egyik kedvencem a Blomus MOON DEKORTÁL és az Umbra WAVE TÁLCA , mely tökéletes kompozíciót kínál. És ehhez pontosan passzol az Eva Solo  LEGIO NOVA KÍNÁLÓ TÁL is, ami soha, sehol nem fog velünk „szembe jönni”, mert exkluzív királynői megjelenése garantált.

                                                                    Moon Dekor tál M

                                                                       Wave tálca

 

                                      

A lakásban elhelyezett vázákba a virág kompozícióknak nemcsak látványa, hangulata, de fantasztikus illata is van, pláne ha egy-egy gyümölcsös tál is fellelhető a tálaló- vagy az étkező asztal közepén.
A WATER tál harmóniát kínál, ha stílusban passzol az előbbiekhez, ezért ajánlom őt, az apróbb, gusztusosan kínálható gyümölcsöknek, süteményeknek.

Ha pedig alma, körte, vagy illatos banánról szól a gyümölcs-kompozíciónk, akkor ez az, ami odavonzza a szemet, a MESH TÁLAK, csodás ,egoldást nyújtanak a gyömülcsök esztétikus megjelenítéséhez.

                                          Mesh tál XL

Igen, a szemet, az orrot, és mindent elkényeztethetünk ilyenkor, amikor NŐNAP van. 

És ami a legcsodásabb, hogy ha meglátjuk az ínycsiklandozó gyümölcsöket, megérezzük az illatoka akkor még véletlenül sem tudunk elfeledkezni arról, hogy NŐK vagyunk!!!

Silentdesign