Karácsonyi ajándék ötletek nagymamáknak!


Mik az első szavak, amik eszünkbe jutnak, amikor a Karácsonyra gondolunk? Érdemes elgondolkodni rajta. Ha jól átgondoltuk, biztosan nekünk is hasonlók jutottak az eszünkbe: család, boldogság, meghitt hangulat, rokonok, barátok, ünnep, ajándékok, hó. Biztos vagyok benne, hogy minden egyes Karácsony meghatározó szerepet töltött be mindenki életében, mindenki emlékeiben. Ugyanúgy biztos vagyok abban is, hogy az előző szavakat úgy képzeltük el, hogy először emlékek jutottak az eszünkbe, majd a szavak, amiket az emlékképünkben láttunk. Na de kiknek is köszönhetjük eme csodás emlékeket? 


Elsősorban a nagyszülőknek, a nagymamának. De miért is? Mert ők voltak azok, akik gondoskodtak arról, hogy nekünk gyerekként is hasonlóan csodálatos Karácsonyaink legyenek, nekik köszönhetjük azt, hogy minden gyerek az egyik legjobban a Karácsonyt várja az egész évben! És a legszebb az egészben talán az, hogy gyerekeink is nekik köszönhetik a csodás emlékeket, hiszen mi a nagymamától és a nagypapától lestük el a csodás példákat, amiket Karácsonykor láttunk, és emeltük át a mi életünkbe, hogy amikor majd mi nagyszülők legyünk, ugyanígy vélekedjenek rólunk gyermekeink, unokáink! 


A legkevesebb, amit tudunk ezért a sok csodálatos emlékért, élményért adni cserébe, az az, hogy megköszönjük azt Karácsony alkalmából! Természetesen nemcsak ajándékkal tudjuk ezt megköszönni, ugyanis biztosan nagyon értékelik azt is, ha csak meglátogatjuk őket, minőségi időt töltünk velük, és beszélgetünk sokat! De természetesen mindenkinek jól esik, ha ajándék formájában is gondolnak rájuk Karácsony alkalmából, így a SilentDesign-nál ez a legkevesebb, amit tudunk annak érdekében tenni, hogy nagymamánk számára is akkora élmény legyen a Karácsony nyugdíjas korban is, mint amekkora nekünk volt gyermekkorunkban! 


Így mi prémium minőségű lakberendezési, konyhai és karácsonyi ajándék ötletekkel halmozunk el mindenkit, hogy bőven legyen mi közül csemegézni, amikor a nagymamának keresünk ajándékot! Kezdjük is egy olyannal, amivel már-már lehetetlen mellélőni. Ilyenek a jól megszokott illatgyertyák. De hogy konkrétumot is mondjak, figyelmünkbe ajánlanám a FRABLE márványgyertyákat, melyeknek rendkívül varázslatos illatuk van, továbbá nagyon dekoratívak is, hiszen márványból készültek, így akkor is dekorálják otthonunkat, vagy adott esetben a nagymama otthonát, amikor nem használjuk őket! De hasonló a Blomus gyártónak a FRAGA illatgyertyája is, amely azonban nem márványból, hanem betonból készült, így nagyon megy a modern stílushoz, de naturális színviláguknak köszönhetően minden stílusú otthont biztosan nagyon ízlésesen dekorálnak! De ha már a gyertyáknál tartunk, nagyon szívesen tudom ajánlani a különlegesebbnél különlegesebb mécsestartókat is, amelyekkel szintén azonnal meghódíthatjuk nagymamánk szívét! Fontos megemlíteni, hogy nagyon nagy a SilentDesign kínálata mécsestartók terén is, így ajánlott az összeset végignézni, de természetesen tudok ajánlani párat, ami kifejezetten jó választás, főleg a Karácsonyi ünnep környékén! Ilyenek a JULIE mécsestartók, amelyek egy nagyobb, karácsonyi szett részei, így van olyan lehetőségünk is, hogy egy gyönyörű összhangot ajándékozzunk a nagymamának, hogy egy szép és harmonizáló stílust tudjon teremteni otthonában! Hasonlóan gyönyörű ajándék ötlet Karácsonyra a LUNA mécsestartók, a CALMA mécsestartók, esetleg a LONELY mécsestartók, melyekkel garantált, hogy amint meggyújtjuk bennük a gyertyát, azonnal egy meghitt, és szeretetteljes hangulatot fogunk tudni teremteni a nagymamánál, Karácsonykor! 

Csak hogy egy picit visszatérjek a cikk elejéhez, amikor arról volt szó, mik az első szavak, amik eszünkbe jutnak a Karácsonyra gondolva, akkor azt mondtam, hogy ezeket a szavakat az emlékeinknek köszönhetjük. És milyen jobb módja lenne annak, hogy az emlékek örökké tartsanak, mintsem képekkel dekorálni az otthonunkat, hogy amerre csak nézünk, legszebb emlékeink juthassanak eszünkbe! Ilyenkor nemcsak a kép fontos, hanem a képkeret is, amivel lényegében megtiszteljük az adott képet, hogy gyönyörűen tündökölhessen! A SilentDesign-nál képkeretekben sincs hiány, sőt. Hatalmas választékból tudunk válogatni, így megéri jól szétnézni, hogy a nagymamának a legjobbat választhassuk! Például az Umbra gyártó PIXIE MULTI fali képkerete ideális választás abban az esetben, ha több emléket is szeretnénk ajándékozni nagymamánknak! Ugyanis erre a képkeretre 15 képet is feltehetünk, így csakis rajtunk múlik, milyen kompozíciót szeretnénk! Szerintem nagyon szép és kedves ajándék lenne, ha a nagymamával közös emlékeinket időrendben tennénk a képkeretbe, egészen a kisgyermek korunkat megörökítő fényképtől a jelenig. Igazán meghatóak tudnak lenni az efféle ajándék ötletek Karácsonykor, főleg a nagymama, nagypapa számára! De természetesen van választék olyan képkeretekből is, amelyek csak 1-1 képet prezentálnak! Ha különleges, fali képkeretet szeretnénk ajándékozni a nagymamának, akkor ajánlom a FOTOCHAIN fali képkeretet, amely igazán egyedi, és semleges színvilágának köszönhetően minden képet ízlésesen jelenít meg, illetve minden stílusú otthonba tökéletesen passzol! Vagy ha szeretnénk maradni a hagyományosabb képkereteknél, akkor tudom ajánlani a PRISMA képkereteket, a CORDA fali képkeretet, a MEMORIE CAKE vagy MEMORIE BABY képkereteket, attól függően, milyen emléket szeretnénk bennük elhelyezni, vagy az EDGE asztali képkeretet, szintén az Umbra gyártótól! 

 
Melyik nagymama ne szeretné a szobanövényeket, virágokat? Gondoskodjunk róla, hogy szeretett nagymamánk a legszebb és leghasznosabb vázában tárolhassa kedvenc beltéri vagy kültéri növényeit, virágait! Szerencsére vázák terén is tudunk bőven válogatni, ugyanis például a TESORA állítható váza rendkívül szép ajándék Karácsony alkalmából, főleg úgy, hogy tudunk választani mellé TESORA ékszertartókat is, hogy harmonikus összképet alkothassunk! Ajánlom még mindenki figyelmébe a SOLERO vázákat, melyek letisztult króm színükkel minden otthon ékkövévé válnak, vagy a kicsit szolidabb, de ugyanolyan dekoratív CEOLA vázának is biztosan nagyon örülne minden nagymama! 

A legtöbb nagymama nagyon szeret a konyhában sertepertélni, még akkor is, amikor már szólunk nekik, hogy üljenek le, de nem, ők nem fognak, még akkor sem, amikor már fáj a hátuk vagy a lábuk az állandó mozgástól. Kis örökmozgók, főleg korukhoz képest. Ebben az esetben meglephetjük őket olyan karácsonyi ajándékkal is, ami megkönnyíti, adott esetben szebbé teszi a konyhai feladatokat, hogy azokat még nagyobb élvezettel csinálhassák, még nagyobb élvezettel készíthessék el számunkra a kedvenc süteményünket, kedvenc fogásainkat! Ilyen konyhai kiegészítő a tortakanál, melyből szívesen tudjuk ajánlani a CINDERELLA tortakanalat, melynek magassarkú cipő formája van, így elegánsabbá és jópofává teszi a tortaszeletelés folyamatát! Hasonló, hasznos kiegészítője lehet a nagymama konyhájának a salátás tálak, salátaszedők! Ilyen a SABLO salátás tál, az EASY salátaszedő szett, a STELLA saláta tálaló kanál szett, vagy a RO salátás tányér! Hasonlók a gyümölcstálak is, ugyanis nincs olyan gyümölcstál a SilentDesign kínálatában, aminek ne örülne bármelyik nagymama! Így válogathatunk a szemet kápráztató, kétszintes MESH gyümölcstál, a hagyományosabb formát öntő OUTBACK gyümölcstál, vagy az egyedi és mutatós SONORA gyümölcskosár


Ha szeret teázgatni szeretett nagyink, akkor is vannak kifejezetten ötletes ajándék ötleteink, amikkel tudunk szolgálni! Ilyen például a hasznos és szemet gyönyörködtető MARIANNE teafőző, de hasonlóan praktikus lehet nagymamánk számára valamelyik TEA-JAY jeges tea készítő, a FLOATEA úszó teatojás, a RO 2 db-os porcelán teáscsésze, ha esetleg csésze után kutakodunk, vagy a MAGTEA mágneses teaszűrő, mely azon felül, hogy nagyon hasznos, hihetetlenül látványos is használni, így biztosan nem hagynám ki, ha arról lenne szó, milyen karácsonyi ajándékkal lepjem meg a nagymamámat! Hasonlóan kitűnő választás lehet még a NERO termo pohárszett, melyet ajánlunk mind kávéhoz, mind teához, ugyanis gondoskodik arról a Blomus pohara, hogy kedves nagymamánk, nagypapánk ne égesse meg a kezét véletlenül sem, amikor felemeli a poharat, benne a forró kávéval, teával. Tökéletes választás, ha szeretnénk nagyszüleinkre vigyázni akkor is, amikor nem lehetünk ott velük! 


Mint már mondtam, az ajándékozás is az egyik legfontosabb szeretetnyelv, de ha mégis úgy döntünk, hogy nincs időnk válogatni, vagy esetleg más okokból nem tudunk valami kis aprósággal kedveskedni, akkor sincs semmi gond! Nagymamánk, nagypapánk ugyanúgy fogja értékelni, ha meglátogatjuk őket, időt töltünk el egymás társaságában, visszük a kicsiket is, hogy jól érezzék magukat a nagyszülőknél, illetve beszélgetünk velük, mint azt, ha ajándékkal kedveskednénk! Így ne legyünk lelombozva, ha végül nem sikerült ajándékot venni, ugyanis a Karácsony még mindig inkább a szeretetről szól, mintsem magukról az ajándékokról. De ha az ajándékozás mellett döntünk, a SilentDesign segítőkész csapatával karöltve biztosan meg fogjuk találni azt a tökéletes karácsonyi ajándékot, aminek a leginkább fog örülni a nagypapa vagy a nagymama!