SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Sicura billenthető tükör műanyag 60 x 70 cm

  GEDY S.p.A

  Sicura billenthető tükör műanyag 60 x 70 cm

  Elérhető színek:
  82.600 Ft
  Termék ár

  Anyag: Műanyag

  Szín: Fehér

  Méret: 60 x 18 x 70 cm

  Cikkszám: 4800-02

  Gyártó: GEDY S.p.A

  Termék Információk

  A Gedy létrehozott egy termékcsaládot, a SICURA termékcsaládot, aminek darabjai minden alkalommal segítséget nyújtanak az idősebb rokonainknak vagy mozgáskorlátozott ismerőseinknek.

  A SICURA termékcsaládban kapaszkodók, ülőkék, és tükör is található. Mindegyik úgy lett megtervezve, hogy segítse idősebb rokonainkat vagy akár mozgáskorlátozott térbe is tökéletes helyen lehet.

  A SICURA termékcsalád legfontosabb tulajdonsága, hogy rendelkezik TÜV minősítéssel, ami azt jelenti, hogy be tudjuk illeszteni a mozgáskorlátozott felhasználóknak kialakított fürdőszobai vagy más helyiségekbe, illetve programokba.

  A SICURA tükör használata elég egyszerű és praktikus, hiszen tudjuk billenteni a tükröt, hogy tökéletes pozícióban legyen. Igazán biztonságos, így akár idősebbek mellé is tökéletes választás lehet.

  A SICURA tükör színe fehér, így biztosan nem fog elütni semmilyen fürdőszobától, tehát nem csak funkcióiban hasznos, de dekorelem is lehet.

  Anyaga műanyag, hiszen nem árthat neki a vizes, párás környezet, ami a fürdőszobában uralkodik. Hosszú távon hű társunk marad majd.

  Anyag: műanyag

  Szín: fehér

  Méret: 60 x 18 x 70 cm

  Cikkszám: 4800-02

  Gyártó: GEDY S.p.A

  Ajánlott termékek

  Gedy fürdőszobai sarokpolc 2483 fekete

  Ár: 9 800 Ft

  Shark szappanadagoló fehér

  Ár: 13 300 Ft

  Ginevra szappantartó

  Ár: 8 000 Ft

  CO73 fürdőszobai szék

  Ár: 6 600 Ft