SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Nexio pedálos szemetes 5L matt króm

  BLOMUS

  Nexio pedálos szemetes 5L matt króm

  Elérhető színek:
  17.900 Ft
  Termék ár

  Anyag: Műanyag

  Anyag: Rozsdamentes acél

  Szín: Matt krómszín

  Méret: 28 x 28 x 26 cm

  Cikkszám: 68943

  Gyártó: BLOMUS

  Termék Információk

  A Blomus NEXIO pedálos hulladékgyűjtője egyszerűen gyönyörű és elegáns. A maga letisztult formájával, csillogásával és egyszerűségével luxust varázsol otthonunkba.

  A NEXIO pedálos hulladékgyűjtő rozsdamentes acélból készült, ezért időtálló, és magas minőségről árulkodik. 5 literes űrtartalommal bír, ami garantálja, hogy nagyon sok hulladék beleférjen, így nem kell túl gyakran kiürítenünk. 

  A NEXIO hulladékgyűjtőn található pedálnak köszönhetően nem kell hozzáérnünk kézzel, így még higiénukisabb, mint a hagyományos hulladékgyűjtők. 

  Kitűnő választás mindazoknak, akik nem szeretik a hivalkodást, de mégis elegáns fürdőszobai termékekkel szeretnék berendezni környezetüket. A divatos króm felületnek köszönhetően a termék high tech stílusával jómódot sugall. A rozsdamentes acél NEXIO pedálos hulladékgyűjtő mellé bátran választhatunk fa, bőr, kő és puha szövet kiegészítőket, mert ezzel otthonosabbá, lágyabbá tehetjük az enteriört.

  A NEXIO hulladékgyűjtő belsejében található egy műanyag tartály, amit ha kiveszünk, könnyedén ki tudjuk takarítani, így nem kötelező szemeteszsákkal használni. 

  Nemcsak lakásunknak, de irodánknak is méltó kiegészítője, mert azt sugallja, hogy számunkra fontos a minőség, az igényesség, és ezzel érte el célját a NEXIO formavilág tervezője. A Stotz-Designnak az volt a a célja a Blomus NEXIO pedálos hulladékgyűjtő megálmodásakor, hogy egy időtálló formavilágot és érzést teremtsen, és ezt egy elegáns külsőbe burkolja. Így született meg fürdőszobájának kedvenc kiegészítője.

  Anyag: matt rozsdamentes acél, műanyag

  Szín: matt króm

  Méret: 28 x 28 x 26 cm

  Űrtartalom: 5L

  Cikkszám: 68943

  Gyártó: Blomus

  Ajánlott termékek

  MEDICO fürdőszoba szekrény

  Ár: 54 700 Ft 37 900 Ft

  NERO mécses és gyertyatartó tál

  Ár: 27 600 Ft

  RO nagy tányér sötétszürke

  Ár: 7 900 Ft

  Stay egészéves egyszemélyes napozóágy L védőzsák

  Ár: 22 700 Ft