SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Ruha rendszerezés

  Buddy dupla akasztó fehér

  UMBRA

  9 400 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Buddy fali fogas szett 3 db-os fehér

  UMBRA

  9 400 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 2 db raktáron!

  Buddy fali fogas szett 3 db-os fehér szürke menta

  UMBRA

  9 400 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 2 db raktáron!

  Buddy fali fogas szett 3 db-os fekete

  UMBRA

  9 400 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 2 db raktáron!

  Buddy szimpla akasztó szett 2 db ajtóra fehér

  UMBRA

  6 200 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 2 db raktáron!

  C táskatartó

  PHILIPPI

  13 400 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 1 db raktáron!

  Cubiko 5 fali fogas fehér

  UMBRA

  15 900 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Cubiko 5 fali fogas fekete

  UMBRA

  15 900 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Fali akasztó

  BLOMUS

  10 900 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 1 db raktáron!

  Flip 3 fali fogas kihajtható akasztókkal sötétszürke

  UMBRA

  11 400 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 2 db raktáron!

  Flip 5 fali fogas kihajtható akasztókkal dió, fekete

  UMBRA

  13 700 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 1 db raktáron!

  Mindannyian ismerjük azt a bizonyos széket. Azt a széket, amivel találkozunk akár saját otthonunkban, de jobb esetben csak akkor, amikor vendégségbe megyünk. Arról a székről beszélek, amelyre „Ruha rendszerező” címszóval rádobálnak mindenféle ruhát, egészen addig, amíg már a széket sem látjuk. Többek között ezért is fontos befektetni rendes ruha rendszerezőkbe, hogy ne adódjon ilyen jellegű problémánk, és szép rendet tudjunk tartani otthonunkban, az előszobában, hálószobában, nappaliban, vagy otthonunk bármely más pontján, hisz rend a lelke mindennek! Ruháink rendszerezésénél többféle opciót is választhatunk, ha a SilentDesign széles tárházából szeretnénk válogatni! Először is eldönthetjük, hogy szabadon szeretnénk hagyni ruháinkat, vagy esetleg inkább egy szekrénybe tennénk be őket, hogy még annyira se látszódjanak levett ruhadarabjaink? Kezdjük az első lehetőséggel. 

  Tarthatjuk nyitott helyen ruhadarabjainkat például a VALA álló tükör és szobainas segítségével, melynek több előnye is lehet. A tükör előtt látjuk, hogy állnak rajtunk ruháink, mit mivel kombináljunk, hogy a lehető legnagyobb stílusban hagyjuk el otthonunkat, és menjünk ki az utcára! Kifejezetten praktikus, hogy a tükör közelében vannak azonnal a ruháink, hiszen csak egy karnyújtásnyira vannak tőlünk. Jobban megkönnyíti a hétköznapjainkat, mint azt elsőre gondolnánk! Hasonló alapon működik a Blomus gyártó szobainasa, a MENOTO. Bár tükröt nem tartalmaz, mégis rendkívüli eleganciával és stílussal jeleníti meg ruhadarabjainkat. További előnye még a szabadon álló ruha rendszerezőknek, hogy ha esetleg egy esős délutánból térünk haza, akkor a ruhadarabjainkat könnyedén rádobhatjuk a szobainasra, ruha rendszerezőre, és ott úgy megszáradhat, hogy közben szabadon szellőzik, és ha esetleg még vízcsepp is esne le róla, akkor az nem a szekrényre, gardróbba esik. Mindezek mellett rendkívül dekoratívak és tekintélyparancsolóak ezek a szabadon álló ruha rendszerezők, szobainasok, így mindenféleképpen megéri rájuk nézni! 

  A következő mondatok a hagyományosabb ruha rendszerezőkről fognak szólni, mint a vállfák, sáltartók. Hatalmas előnye a vállfának, sáltartónak, hogy mi döntjük el a legtöbbször, hogy zárt vagy nyitott helyen szeretnénk őket elhelyezni. Lehetőségünk van például az előszobai fali vagy álló fogasra ráakasztani egy vagy több vállfát, sáltartót, ha fontosnak tartjuk, hogy ruhadarabjaink, a télikabát, a dzseki, a pulóver, a zakó, az öltöny vagy esetleg a farmerkabát megőrizzék alakjukat, hogy minél tovább tudjuk őket stílusosan hordani! Ugyanakkor dönthetünk úgy is, hogy inkább egy szekrénybe tesszük a MURO vállfát, ha nem szeretnénk szem előtt hagyni a ruhadarabjainkat. Ezt főleg akkor használjuk ki, amikor az inget, öltönyt, zakót hosszasabb ideig a szekrényben tároljuk, hiszen rendkívül fontos, hogy megőrizzék tartásukat és alakjukat ezek a rendkívül finom és elegáns ruhadarabok!

  Most jön a legjobb rész, ugyanis kombinálhatjuk is a vállfákat szobainassal, akasztóval, ha a maximális funkcionalitásra és designra törekszünk! Opcióink lehetősége határtalan, ugyanis akár az ESTIQUE MULTI akasztóra is elhelyezhetünk pár MURO vállfát, de ugyanezeket a vállfákat rátehetjük a VALA vagy MENOTO szobainasokra is. Konklúzióképp fontos megemlíteni, hogy még a ruha rendszerezők esetében is korlátlan lehetőségünk van egy egyedi, dekoratív és stílusos összhangot varázsolni előszobánkban, irodánkban, csak legyünk bátrak az enteriőr berendezésénél! Egy dolog garantált a végső siker elérésében és a rend fenntartásában otthonunkban vagy irodánkban: a SilentDesign minden lehetőséget megad, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk ruháink rendszerezéséből!