Tálalás művészete a hétköznapokban.


Nemcsak ünnepek alkalmával fontos, hogy tökéletesen megadjuk a módját az étkezésnek, hanem a hétköznapokban is, hiszen így tudunk egy szürkébb hétköznapot különlegessé varázsolni, hiszen köztudott hogy az étkezést a szemünkkel kezdjük.

Nagyon fontos hogy tálaláskor az ízek és illatok egyszerre alkotnak egységet a színekkel és formákkal, és így hatunk egyszerre több érzékszervünkre, és hozzuk létre az érzékeink tökéletes összhangját.

Kinek ne esne jól egy finom vacsora, ha a körítés is tökéletes. Egy szép és gusztusos tálalással megfelelő hangulatot tudunk becsempészni egy hétköznap estébe. Nagyon fontos, hogy ilyen apró kedvességekkel vegyük körbe magunkat és szeretteinet, hiszen ez élvezetessé tud varázsolni olyan egyszerű dolgokat mint az esti vacsora.

Ha szépen és ízlésesen terítjük meg asztalunkat, a megfelelő hasznos és design kiegészítőkkel díszítve az étkezést, azzal azt sugalljuk, hogy nem csak be akarjuk kapkodni a falatokat, hanem időt szakítunk a családi vacsorára. Azzal hogy megadjuk a módját egy olyan igényes és hangulatos légkört tudunk teremteni, melyben kicsit megpihenhetünk és időt szakíthatunk egymásra.

                                                                                    

Számos szép konyhai kiegészítőt találunk ehhez a Blomus német gyártó katalógusában. Ha már a terítésről beszélünk szeretném kiemelni a Blomus RO étkészletét, melynek minden egyes darabja igazi műalkotás. A matt külső felület és fényes belső felület tökéletes összhangja igézi a szemeket, és ezt a hatást csak fokozza a divatos színválaszték és egyedi formavilág. Egy ilyen modern étkészlettel nemcsak az ünnepi pillanatokat tudjuk megfelelően dekorálni.

Azoknak aki szeretik a bort, nincs szebb látvány, mintegy stílusos és modern dekantálóval tálalni a finom nedűt, úgy mint a Blomus Alpha vagy Delta dekantálója.

Egy szép terítő, egy mutatós pohártartó, egy gyönyörű üveg vagy kristály pohár, egy design üveghűtő is feldobhatja vacsora asztalunkat, bármilyen elegáns és hasznos kiegészítő szerves részesévé válhat az étkezésnek ezzel emelve annak minőségét.

És ha már tálalás, akkor ne menjünk el a mellett, hogy nemcsak szép, de hasznos kiegészítőkkel is felszerelhetjük az asztalunkat, úgy mint só-bors szóróval vagy egy szép ecet és olajkiöntővel.

                                                    

Erre tökéletes választás lehet akár a Salpi só- és borsszórója, vagy a hozzá színben passzoló Olvigo ecet- és olajkiöntő. A Salpi só-és borsörlő különlegessége nemcsak a krém-bézs és világos szürke-antracit divatos színvilága, hanem puha tapintása, egyszerű, elegáns vonalvezetése és magas minősége, mely új dimenzióba repíti a konyhai kiegészítők világát.

A Blomus úgy alkotta meg konyhai kiegészítőit, hogy azok színben és anyagválasztásban jól kombinálhatók legyenek, és az asztalunkra luxust, eleganciát és harmóniát varázsoljanak.

A találás során légy merész és kísérletező, és bártan használj olyan extravagáns tálalási alapokat is, mint a BORDA  fadeszka, LAZY üveg forgó tálaló.

                            

Hogy a meghitt vagy romantikus hangulatot tovább fokozzuk, elhelyezhetünk az asztalra egy szép gyertya- vagy mécsestartót is, vagy egy kellemes desszertes tálat is teli finom apró süteménnyel.

A szépen előkészített asztallal teremtsünk harmóniát, figyeljünk egymásra az étkezések alkalmával, hagyjuk magunk mögött a technikát és a rohanó hétköznapokat, mert ezt mindenki mindenki megérdemli a pihenést és odafigyelést. 

Silentdesign