SZÍNTERÁPIA -Színek hatása a mindennapjainkra


A színek nem csak a szemünk által érzékelt látványon keresztül, hanem rezgésük által is hatnak. Ha már kiválasztottad, hogy melyik színt szeretnéd használni adott cél elérése érdekében, javaslom a következő módszerek egyikét: 

• viselj ilyen színű ruhákat, kiegészítőket, egyél ilyen színű ételeket 
• dekoráld a környezetedet az adott színnel (falfestés, ágynemű, növények, képek stb.) 
• használj ásványokat, féldrágaköveket akár a környezetedben.
• szín-légzés: elképzeled a színt magad előtt pl. oszlop vagy buborék formájában és a ki- és belégzés során ezen keresztül veszel levegőt.

Érdemes megvizsgálni egyes színek hatását, mert fontos lehet a környezetünk berendezése szempontjából is. Cikkünk most a kék szín jótékony hatását mutatja be, a Blomus kiváló minőségű termékei segítségével:

Mit árul el rólam, ha (nagyon) szeretem a kéket? Vágyom a harmóniára, a békére, a nyugalomra az életemben, és hajlandó vagyok ezért sokat tenni. Hiszek a kommunikáció erejében, jól és világosan kommunikálok. Az őszinteség számomra alapvető. Olyan módon tudom kimondani azt, ami van, hogy ezzel nem bántok meg másokat. Inkább az eszem vezérel, nem hagyom, hogy az érzelmeim eluralkodjanak rajtam. Gondolkodásom logikus. Jól érzem magam egyedül is. Pozitív életszemlélet jellemez. Hogyan használjam a kék színt? Használd a kéket környezetedben a harmónia, a nyugalom megerősítésére!

                    Blomus Stripe Cushion Cover 60x40cm | AmbienteDirect           

Seventy asztali szemetes 1,2L világoskék                                                                                                                                         

Amikor fontos, hogy jól kommunikálj, a kék kiegészítők segíthetnek. Korlátozza az éhségérzetet, étvágyat – ha ez a cél, javaslom a kék étkészletet. Nyugtató, harmonizáló, gyulladáscsökkentő hatású – ilyen helyzetekben a kék fény, egy kék kendő vagy kék ágynemű használata támogatja a megnyugvást, gyógyulást.

                                                                                                                                         

                                                                                                           Blomus Lap, coaster and pot holder blue     

Charm gravírozott falióra L sötétkék                                                                                   

A kék szín használata rugalmasabbá tesz mind fizikai, mind lelki értelemben. Feng Shui: Ha a lakásban szeretnék ezzel a színnel dekorálni, azt a karrier, emberi kapcsolatok (víz elem) területén tegyük. Ide lehet még a fekete színt is használni. Amennyiben a területhez tartozó anyagokra szeretnénk odafigyelni, javasolt az üveg (tükör is) használata. A kiválasztott minta pedig legjobb, ha a hullám. Ami a berendezési tárgyakat illeti, inkább a magas szekrények javasoltak. Kerülendő: fekete, és kék a földön, üveg, vagy tükör a bejárati ajtóval szemben.

                                                                                                      Buy Blomus accessoires online at REUTER         

Globe asztali óra kék