Reggeli teázás és kávézás élménye


Jönnek még hideg idők az idén…

A Karácsony nem sok havat hozott, inkább a szeles, de langyosabb idő volt a jellemző…. Ámde a télnek még nincsen vége, előttünk állnak a hidegebb idők. 
Amikor az ember reggel felébred, és kinéz az ablakon, bizony kedve lenne visszabújni kicsit a jó meleg paplan alá, de mivel ezt nem teheti, kisétál szépen a konyhába, és készít egy finom teát, vagy kávét. Anélkül nem indulhat el a nap, mert az embernek szokásai vannak, rendszer van az életében, még inkább, ha családja is van.

Fontos az otthon, fontos, hogy ott és úgy ébredjünk, ahogyan jól esik, ezért a környezet kialakítása az egyik legmérvadóbb dolog. Ehhez próbál a SilentDesign segítséget nyújtani, hogy a legmesszemenőbbekig tökéletes legyen az OTTHON.
Nos, a teafőzésnél tartottunk, hát akkor főzzük teát.:)  Ehhez előkaphatunk egy csodás, reggeli hangulathoz illő teáscsészét, amiből rengeteg félét kínál a SilentDesign. 
Kiemelnék belőlük egyet, a Pilar teáscsésze szettet.PILAR mug 250 ml Agave green set / 4 (63713)

Ezt azoknak ajánlom, akik az egyszerű, de tökéletes formákat szeretik, és a teázásnál is fontosnak tartják a hagyományos, kicsit lapos teáscsészét, füllel és kis tányérral, ahol csodásan mutat egy citrom vagy narancskarika, amit a teához pompásan el lehet szopogatni. A Pilar teáscsészét a matt külső felületek és a fényes belső felületek ellentéte teszi egyedivé. A Pilar nem csak mutatós teásbögrét kínál, de gyönyörű és egyszerű vonalaival elkészítette a Pilar teáskannát is, mely még tovább fokozza a reggeli italfogyasztás hangulatát.

Ezek után felforraljuk hozzá a vizet, és mindeközben elővesszük a teaszűrőt, amit megtöltünk isteni finom, az aznapi kedvünkhöz illő teafűvel. Számos praktikus és mutatós teszűrő közül tudnak válogatni nálunk, úgy mint a Magtea vagy az Infusion modern és rendkívül mutatós teaszűrők.

A másik javaslatom pedig azoknak szól, akik inkább a modernebb formákat szeretik, és azt, hogy a tea elkészülését is nyomon követhetik a gömbölydedebb formájú üvegből készült teásbögrében, melyben a teafű tartó is benne van, így 2:1-ben az ajánlat a Fusion Glass teásbögréje.

És ha már a teázásról beszélünk, akkor nagyon fontos hogy belekerüljön a C vitamiban gazdag citrom is, és ehhez kínálja a Blomus a rendkívül szép vonalvezetésű Callista citromprést.

Nemcsak a reggeli teázásnak adjuk meg a módját, hanem fontos, hogy a forró habos kávénkat is a legnagyobb nyugalomba fogyasszuk el. Ehhez kínálunk nagyon praktikus és mutatós kávézási kiegészítőket. Először is szeretnénk bemutatni az AdHoc gyártó Rapid és Rapido tejhabosítóit, melyekkel tökéletes habot varázsolhatunk a cappucinonk tetejére. Ezek a tejhabostítók amellett hogy modernek és szépen dekorálják konyhánkat, nagyon praktikusak is, melyeket ha nem használunk egyszerűen csak visszahelyezzük a tokjukba.

A frissen őrőlt kávébab illata egyszerűen mennyei! Ehhez ajánlunk most egy egészen különleges kávédarálót, az AdHoc Mrs. Bean kávébab darálóját. És azok az élénkítő kávékülönlegességek, melyeket a megrögzött kávé rajongók készítenek belőle még csodálatosabb, hiszen a friss kávé íze elengedhetetlen hogy jól induljon a napunk. 

Az AdHoc Mrs. Bean megkönnyíti a kedvenc kávébabok őrlését. A manuális kávédaráló egy energiatakarékos foganytúval van ellátva, mely a régi kávé darálómalmok újragondolt, modern változata. Nemes, rozsdamentes acélból és akrilból készült kialakításával a Mrs. Bean abszolút modern és nagyon stílusos kiegészítőjévé válik otthonunkak.

És természetesen nemcsak az a fontos, hogyan készítsük el kávénkat, hanem hogy miben fogyasszuk el. Ehhez kínál a Blomus gyártó rengeteg szép, modern és különleges kávés, cappucionos és latte macchiatos csészét.

És akkor következzen egy klassz ajánlat azoknak, akik inkább a kávézást preferálják!

A 2 db-os RO kávéscsészék csodálatos hangulatot varázsolnak a reggelünkben. Ő egy sötétszürke kivitel, de kicsit világosabb tónusban is kapható. Az ázsiai hangulatot idéző RO étkészlet egyik darabja, amely erős porcelánból készült, és gyönyörű íves fogója a dísze, amit kifejezetten jó megérinteni, amikor a habos, gyönyörű, isteni illatot árasztó kávéval telt csészét a szájunkhoz emeljük….

Blomus PILAR 2 espresso cups with 2 saucers - color Mirage Gray - Bath &  Living

Azoknak, akik az üveg szerelmesei, és szeretik látni a csíkosra készített, fantáziadús kávékölteményt, nekik az ajánlatom a Blomus Nero kávéscsészét, Nero cappucionos csészét és Nero Latte Macchiato bögrét

A Nero csészék nemcsak mutatósak, hanem funkcionális szempontból is jól megtervezett termo bögrékről beszélhetünk, hiszen forró és hideg italokat is gusztusosan felszolgálhatunk bennük úgy, hogy a pohár külső fala nem veszi át az ital forró hőmérsékletét, és nem égeti meg a kezünket. A NERO üveg csésze kíválóan alkalmas fagylalt felszolgálásra is, hiszen a vastag falú üveg a hideget is megtartja, így a nyári nagy melegben nem olvad el könnyen a fagylalt.

És ha már a kávézásnál tartunk, akkor mindenképp meg kell említeni a Blomus gyönyörű, rozsdamentes acélból készült Basic tejkiöntőjét, a Basic cukortartót és Basic tálcákat, melyek nem csak a kávézás élményét fokozzák, hanem tökéletes megoldást kínálnak a vendégségek alkalmával is arra, hogy felszolgáljuk forró frissítőnket.

Akármelyik kiegészítőt válasszuk a reggeli tázáshoz vagy kávézáshoz, a lényeg hogy jól induljon a reggelünk! Nem mindegy, hogy milyen környezetben élünk, honnan indulunk el, és hová térhetünk haza.