20-70%

Black Friday akció egész novemberben!

Megnézem az akciókat
SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • BLOMUS-német minőség, letisztult forma

  A BLOMUS német márkának kizárólagos disztribútorai vagyunk Magyarországon. A családi manufaktúraként indult Blomust 1961-ben alapították, különlegessége a kivételes minőségű anyaghasználatban (rézből, sárgaréz, ón és rozsdamentes acél) és a német maximalitásban rejlik, ez tette a Blomust a belsőépítészet és a kiegészítők vezető szállítójává Nyugat Európában. Helyben gyártott (Észak-Rajna-Vesztfália), funkcionális, letisztult és modern. 13 terméktervező erősíti a Blomus csapatát.

  A BLOMUS gyártó a lakás minden helyiségére tud ajánlani igényes lakberendezési tárgyakat, a nappaliba, hálószobába, előszobába, konyhába és fürdőszobába, de akár irodáját és kertjét is fel tudjuk dobni a német márka letisztult, egyedi termékeivel.

  A gyártó gondolt a konyha szerelmeseire is, és magas minőségben kínál konyhai felszereléseket és eszközöket. Mi cikkünkben most a konyhai termékek egyediségével fogjuk megismertetni az olvasókat. 

  A Blomus gyártó élen jár a rozsdamentes acél termékek készítésével, melyek kivitelezése garantálja a termék hosszanti élettartalmát és ezáltal a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg. Egyedi konyhai megoldásaival, egyszerű, letisztult stílusával a Blomus gyártó termékeibe egyszerűen beleszeretünk. Legyen szó borászati kiegészítőről, vagy tálalásról, esetleg a teázás és kávézás élményéről, minden megtalál ami magas fokon elégíti ki igényeit. Nem csak otthonra kitűnő választás, de ajándéknak is megállja a helyét.

                                                                                       

  A BLOMUS gyártó egyik sikerterméke többek között a CIOSO fali bortartó, mely letisztult formavilágával, elegáns megjelenésével nélkülözhetetlen minden borkedvel konyhájából, étkezőjéből. A bortartó egyediségét nemcsak az adja, hogy a falon lebegő bortartók különleges megjelenést biztosítanak, hanem az is fontos technikai kérdés, hogy a borokat úgy tudjuk tárolni, hogy a benne lévő bor folyamatosan érintkezzen a parafa dugóval, és az nem tudjon kiszáradni. És itt megfogtuk a lényeget, hogy a fekve tárolt boroknál ha hagyjuk kiszáradni a parafát, akkor az megreped, porlad, így a bor oxidálódása (öregedési folyamata) is felgyorsul.

  A CIOSO fali bortartóban 8 finom nedűt tudunk biztonságosan elhelyezni, hiszen a tartóba található gumigyűrűk úgy vannak gyártva, hogy azok szorosan, biztonságosan fogják a bele helyezett palackok nyakát. 

  Itt a szüret ideje, és a borászoknak ez egy igazán izgalmas és egyben fárasztó munkával járó időszak, hiszen ilyenkor realizálódik az a sok munka és energia, melyet belefektettek, és szó szoros értelemben kézzelfokhatóvá válik a munkájuk gyümölcse. A szüreti időszak egyben egy kellemes társas tevékenység is, hiszen ilyenkor minden borász különféle piknikek alkalmával hívogat egy kellemes borkostolóra. És a BLOMUS borászati kiegészítői ennek a fontos őszi időszakhoz kínálnak hangulatos, igényes és egyedi bor kiegészítőket.

  Ha már a bor tárolásánál tartunk, akkor ajánljuk figyelmükbe a gyártó modern, letisztult PILARE bortartóit is, mely elérhető nikkel és a divatos fekete színekben. A PILARE bortartók 9 vagy 12 finom palack bor fektetve tárolására alkalmasak, melyek nem csak megjelenésükben igényesek, de funkciónálisak, praktikusak.

  A BLOMUS gyártó ALPHA és DELTA dekantálókat kínálnak, melyben a borokat igényesen tudjuk felszolgálni. A dekantálás különösen fontos az idősebb vörös boroknál, hiszen így megszabadulhat a bor a hosszú idő alatt képződött üledéktől, íg nem kerül a vendékek poharába. Fontos, hogy óvatosan kell a bort a dekantálóba önteni.

                                         

  Személy szerint egyik kedvenc borászati kiegésztőm a BLOMUS gyártótól a LEVERMAN PRO bornyitó. A LEVERMAN PRO egyedi megjelenésével a konyhánk kedvenc kiegészítőjévé válik. De nem csak a megjelenése miatt kedvelem, inkább azért, mert a bornyitás új dimenzióit nyitotta meg számomra. A bornyitó használata egyszerű és elegáns. Csak fel kell hajtani a bornyitón lévő kis kart, ezt követően a nyitót be kell igazítani a borospalack szájához és odafogni. Majd egy gyors és határozott mozdulattal a kart először lefelé kell mozgani, majd felfelé, és a dugót így könnyedén el tudjuk távolítani. A LEVERMAN PRO bornyitó elegáns és praktikus, szinte elengedhetetlen kiegészítő minden bort kedvelő konyhájából.

  Silentdesign


  Közzétéve: 2021-07-12