Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk!


Gyerünk a szabadba!


A jó idő közeledte bizonyos rituálékat, rítusokat hoz magával. Hogy pontosan ez mit jelent, az egyénenként változik, de az az egy dolog biztos, hogy elkezdünk erősen vágyódni a szabadba.
Szeretnénk minél több időt a jó levegőn tölteni, szó szerint szeretnénk kitörni a ház falai közül a szabadba, hogy minél több időt tölthessünk a természetben.


Terasz kialakítás


A teraszon rengeteg időt töltünk el családunkkal, barátainkkal, vagy akár egyedül is. A minőségi időtöltéshez elengedhetetlenek a jól megválasztott, kényelmes bútorok, kiegészítők. A kényelem felébreszti a vágyat arra, hogy minél több időt töltsünk teraszunkon, erkélyünkön, akár már kora reggel, a madárcsicsergést hallgatva, vagy az esti órákban, a naplementében gyönyörködve.

Stay kültéri kisasztal antracit
 

Bútorok kiválasztása


Remek kiegészítője lehet teraszunknak a Blomus gyártó kerti bútorcsaládja. A kényelmes ülőgarnitúrák, és időjárás álló kiegészítők remek díszítő elemei lehetnek teraszunknak.
A Stay ágyak azonnal otthonos érzést kölcsönöznek, egy medence szélén elhelyezve őket pedig a nyugalom, és igazi kikapcsolódás kulcsát kapjuk kézhez. Amikor pedig szeretnénk az ágyakat máshova rakni, akkor egyszerűen csak fogjuk meg, és helyezzük át új helyére, hiszen a Stay bútorok könnyű anyaguknak köszönhetően könnyedén felemelhetőek.


Természetesen ezek a bútorok különleges anyaguknak köszönhetően nem fakulnak meg a napon, nem tudnak átázni az esőben, így bátran kitehetjük a napfénynek, vagy pancsolhatunk a környezetükben.

Stay egyszemélyes napozóágy L szürke
 

Stílus és design

Kövessük mindig hűen stílusunkat, amikor berendezzük környezetünket. A Blomus gyártó Grow elnevezésű ágyai könnyen beilleszkednek elképzelésünkbe, hiszen amellett, hogy a bútorok önállóan is megállják helyüket, egy apró trükkel kanapé rendszerré és alakíthatóak.

GROW egyszemélyes napozóágy szürke

A bútorhuzatok le cipzárazhatóak, így egy merevítő kiegészítőt csúsztatva az aljába, lábakat tudunk felcsavarozni, majd sínrendszer segtségével rengeteg verzióban összekapcsolódhatnak az egyes elemek.
A terasz által meghatározott alakban kapcsolhatjuk össze a Grow bútorokat, pl. válhat belőle akár egy kétszemélyes kanapé, vagy egy nagy családnak es elegendő helyet biztosító sarokkanapé is.
A Stay és Grow sorozat is tartalmaz puffot, melyet ötletesen kis asztalkának is használhatunk, akár egy tálcán kínálva kávét vendégeinknek rajta, vagy lazán lábunk alá helyezve a Grow, vagy Stay fotel kényelmes kiegészítője is lehet.
A Stay és Grow sorozat tartalmaz:

-egyszemélyes, kétszemélyes fotelt,

-egyszemélyes, kétszemélyes ágyat

-sarokülőt

-puffot

-díványt

Így a megfelelő kialakítással, a rendelkezésünkre álló helyet maximálisan ki tudjuk használni, és az elképzelésünknek teret tudunk engedni.

GROW egyszemélyes napozóágy szürke
 

Miért ne vinnénk ki kiegészítőket lakásunkból a teraszra is?

A kültér berendezése során az otthonosságot, kényelmet nem csak a bútorokkal érhetjük el. A lakásból nyugodtan áthelyezhetünk vázákat, kaspókat, virágtartókat is a teraszra, szinte már nappali hangulatot alakítva külterünknek is.

Triflora fali virágtartó fehér, sárgaréz
A Blomus gyártónk gondolt a különleges kanapéi mellett a hozzájuk tökéletesen illő kültéri világításra is.

  
Az Ani kültéri álló lámpák több méretben, és színben is elérhetőek:
-antracit
-szürke
-fehér
-bézs
Így segítve bennünket a számunkra megfelelő színek kiválasztásában, melyek a legjobban passzolhatnak a Stay, vagy Grow kültéri bútorokhoz. Az Ani kültéri lámpák hordozhatóak, így a teraszon, vagy erkélyen belül bármikor egy könnyed mozdulattal áthelyezhetjük, azonban modern kialakítása révén abszolút illeszkedik egy beltéri környezethez is, így a téli hónapokban a lakásban is remek hangulatvilágítást tudunk az Ani lámpák segítségével kialakítani. Hasonlóan a Blomus gyártó Farol kültéri lámpáihoz.

Mobile LED-Stehleuchte FAROL One Size

Kültéri hangulat világítás

A hangulatvilágítás, kényelmes kanapé, és lébtartó puff mellett egy hasznos kisasztal is része kell, hogy legyen a külterünknek. A Stay kültéri kisasztal a Blomus gyártó által megtervezett kerek formavilágával könnyen elhelyezhető akár kisebb térben is. Remekül passzol az Ani kültéri lámpákhoz, és Stay, Grow ülőgarnitúrákoz. 

Blomus STAY side table Outdoor Side Table -STAY- White 
Az umbra gyártó Ringo székei, fekete, fehér, terrakotta színekben pedig szintén rozsdamentes anyagból készültek, bátran használhatjuk beltéren, és kültéren is, garantáltan időtálló megoldással készült, design székeket alkotott az Umbra gyártó csapata.

Ringo design szék terrakotta

Az esti kültéri világítás elengedhetetlen kelléke a Spirit kültéri led lámpa, vagy a hordozható Hoop led lámpák, melyek a akkumulátorral működnek, akár 40 órán keresztül biztosítva a hangulatvilágítást.

SPIRIT mobile LED-Außenleuchte Warm Grey (66064) Höhe 25 cm

SPIRIT mobile LED-Außenleuchte Warm Grey (66064) Höhe 25 cm

Igazi tengerparti hangulatot tudunk varázsolni a Blomus kültéri fáklyáival, és zselés tűztálaival.

Körbevehetjük kertünket, teraszunkat, erkélyünket, medenceterünket a gyönyörű Orchos fáklyákkal, az este közeledtével a fáklyazselé segítségével meggyújtva a tüzet, máris mediterrán hangulatba kerülhetünk, meghitt baráti beszélgetést kezdeményezhetünk, vagy eltölthetünk egy kellemes estét párunkkal, szeretteinkkel.

Orchos zselés kerti fáklya matt Fuoco zselés tűztál L
A Stay asztalokra helyezve a Blomus gyártó Faro mécseseit, vagy Hoop hordozható led lámpáit, az esti hangulatvilágítást tovább fokozhatjuk.

 Faro mécsestartó szett savmart üveg

Készüljünk együtt nyárra, a Silentdesign-nál minden kiegészítő megvásárolható, mely a tökéletes kültér kialakításához kellhet!