20-70%

Black Friday akció egész novemberben!

Megnézem az akciókat
SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Milyen a tökéletes faldekoráció? A fantáziánkra van bízva, és most ehhez adunk tippeket.

  Amikor lakásunkat rendezzük be, nagyon fontos kérdés hogyan dekoráljuk a falakat úgy, hogy az hozzáadjon a térhez, és egyedi megjelenést kölcsönözzön otthonunkat. Nemcsak a lakberendezési tárgyak gondos kiválasztásával, hanem a falak dekorálásával, a formák, színek és anyagok játékával tudjuk bemutatni belső világunkat.

  Ma már nemcsak a falszínekkel és a falak különböző struktúrájával tudunk játszani, hanem egy egyszínű, unalmasnak tűnő falat is kitűnően tudunk dekorálni, hiszen számos gyártó kínálatában megtalálhatóak az egyedinél egyedibb faldekorációk.

  A különböző faldekorációk között mindenki megtalálja a stílusához, a lakás harmóniájához és hangulatához illő dekorációs elemeket. A fal dekorálására a lakberendezés során éppen olyan hangsúlyt kell fektetni, mint a bútorok kiválasztására, vagy a színek harmóniájának megteremtésére.

  A faldekoráció színének, anyagának, struktúrájának helyes megválasztásával meghitt hangulatot teremthetünk a térben, vagy éppen ellenkezőleg, izgalmassá vagy extravagánssá varázsolhatjuk a környezetünket. A fal dekorálása, mint ahogy a gondosan megválasztott lakberendezési tárgyak is tükrözik egyéniségünket és érzésvilágunkat. Ezért nagyon fontos, hogy olyan tárgyakkal vegyük magunkat körül, mely segít bennünket a kiteljesedésben.

  Egy jól megválasztott képkeret vagy egy egyedi megjelenésű óra meghatározó szereplője lehet a helyiségnek. Bátran használhatunk geometriai elemeket illetve a különböző geometria formákat keverhetjük a maximális hatás elérése érdekében. Erre kínál megoldást például az Umbra gyártó Prisma faldekorációja, melyben olyan geometriai alakzatokat használ, mely a luxus érzetét kelti, hiszen a Prisma formái hasonlítanak a gyémántéhoz.

                   Sensu fali óra fekete                        Prisma fali dekor fekete

  Sokszor egy falmatrica helyett olyan dekorációs tárgyakat is választhatunk, mely nemcsak látványában nyújt kielégítést, hanem hasznos dísze is lehet lakásunkak. És ebben élen járnak a lakberendezési kiegészítők gyártói, úgy mint az Umbra, Philippi vagy Blomus gyártók, hiszen a designt ötvözik a praktikummal. Egy szépen megválasztott polc, egy több funciós fali rendszerező vagy egy modern üzenőfal nemcsak dekorálja a helyiséget, hanem apró tárgyak, fontos üzenetek elhelyezésével szolgálja a mindennapjainkat. Hiszen ebbe a rohanó világban fontos, hogy minden kéznél legyen ott ahol arra szükség van, és az információk ne felejtődjenek el.

  Szeretném kiemelni például az Umbra Mappit üzenőfalát, mely nemcsak egy egyszerű és praktikus üzenő felület, hanem egy komplett fali dekoráció is, mely a világot hozza el otthonunkba.

                                                             

  Gyártóink hatalmas választékot kínálnak fali képkeretekből is. Különleges formák, választékos színek és egyedi megoldások jellemzik képkereteinket. Nagyon fontos, hogy legkedvesebb emlékeinkkel körülvegyük magunkat, és mindehhez választhatunk egyedi, szép és mutatós fali fényképtartót. Ezek a kellemes ingerek mindig ott lesznek szemünk előtt, és régi emlékek rohannak meg minket, miközben kitűnő faldekorációs elemként is funkcionálnak. 

  Fém, fa, gyanta, üveg fényképtartóink között mindenki megtalálja azt, ami a leginkább illik személyiségéhez. Választhatjunk elegáns, luxust érzetét keltő fali képkeret, vagy játékos esetleg trendi fényképtartókat, melyek ajándékként is kitűnő szolgálatot tesznek, hiszen ki ne örülne egy fényképtartónak, melyben elhelyezték életünk legszebb és legmeghatározóbb pillanatait.

  Ne csak környezetünket dekoráljuk fel a különleges fali kiegészítőkkel, hanem szeretteinket is lepjük meg modern és stílusos fali dekorációkkal. Akár szép tükrös faldekoráció, mint az Umbra Dima vagy Prisma faldekorációja egy hölgynek mindig megfelelő ajándék, vagy egy mutatós fali rendszerező, melyben tárolhatja kedvenc tárgyait vagy virágait is.

  Ugyanakkor gondltunk az urakra és üzleti partnerekre is, ezért neki bártan választhatnak design óráinkból, fém, elegáns üzenőfalainkból, vagy egyéb faldekorációkból. Egy jól megválasztott fali akasztó, vagy kulcstartó, levéltartó is megfelelő ajándék lehet, hiszen mindegyik funkcionális termékünk úgy lett megtervezve, hogy akár használatban vannak, akár nem, mindenképp önálló műalkotásként hatnak még a csupasz falakon is.

                                               

  SilentDesign


  Közzétéve: 2021-07-12