Legjobb céges ajándék ötlet, nem csak karácsonyra!


A cégek által nyújtott ajándékoknak nem csak pénzbeli, hanem érzelmi vetületei is vannak. A vállalati ajándék az alkalmazottak megbecsülésének a jelképe, azért a sok-sok munkáért, amit a cég érdekében tesznek, és nem utolsósorban nagyon szép módja a hálának, amit azért fejezünk ki, mert a cég előremenetelében, sikerében, elvitathatatlan szerepet játszott a munkatárs, kolléga.
Mi lehet céges ajándék? 
Bármi, ami egy kis személyességet tükröz, amivel tudjuk, hogy a másiknak biztos örömet okozunk, még akkor is, ha az nem óriási összeget ölel fel. Gondoljunk bele, hogy mi is milyen kellemes meglepetésnek érezzük, ha eltalálják titkos gondolatunkat az ajándékkal, vagy olyan hasznos holmit kapunk, amire már régóta vágyunk, de a rohanó életmód, a „minden más fontosabb” gondolatok mellett, nem szakítottunk időt annak beszerzésére. De most kicsomagolva a kis ajándékdobozt, ott lapul benne a vágyott darab, és olyan helyről kapjuk azt, amire nem is számítottunk.
Miért adjunk céges ajándékot, mi lehet a célja?
-A céges ajándékokkal növelhetjük az alkalmazottak munkakedvét,
- emelhetjük az elégedettség szintet,
-növelhetjük a cégünk iránti elköteleződést,
- hatékonyabbá tehetjük a munkát,
- a teljesítést javíthatjuk
- éreztethetjük az összetartozást.
Kinek adhatunk céges ajándékot?
A céges jutalom nem csak az alkalmazottak felé lehet egy gesztus, hanem adhatunk a partnereknek, ügyfeleknek is egy kis jelképes ajándékot.
A kollégák egymás között is ajándékozhatnak, így még erősebbé téve az összetartozást, az egy ügyért folytatott munka érzését.
A cégek egymás közötti ajándékozása remek alkalom arra, hogy kifejezzük elégedettségünket, és örömünket, hogy együtt dolgozhatunk, egymást erősítve építhetjük a vállalkozásainkat.
Íme néhány javaslat, hogy milyen hagyományos ajándékokkal örvendeztethetjük meg az alkalmazottakat.

Elláthatunk logo-val rozsdamentes, időtálló használati tárgyakat, mint pl a Philippi króm színű, gyönyörűen megmunkált kulcstartóit. Ez lehet egy kerékpározást kedvelő kollégának a Bike kulcstartó,

Biker kulcstartó

 

vagy a vendéglátásban, szállodaiparban dolgozók számára a Hotel kulcsartó,

Hotel kulcstartó

de éppen egyenesen a karácsonyra hangolódva az Aqua karácsonyfadísz is tökéletes meglepetés lehet, akár egy személyre szabott gravírozással még érdekessebbé téve:

Listánkról nem maradhat le a humor sem a Chuchill laposüveg formájában, mely szintén gravírozható, így egy vicces üzenettel akár fel is dobhatjuk vele a kollégák hangulatát:

Azonban, ha komolyabb hangvételű ajándékra gondolunk, akkor egy praktikus, gravírozható névjegykártyatartó, vagy irodai kiegészítő a legjobb megoldás. A Philippi kiegészítői között ezek  a termékek is megtalálhatóak természetesen, a Cooper néjegykártyatartó, a Cushion névjegykártyatartó, Cap tűzőgép formájában:

Cooper névjegykártya, hitelkártya tartó fekete Cushion névjegykártya tartóCap tűzőgép

De gondoltunk a bor szerelmeseire is, számukra kitűnő ajándék a z AdHoc német gyártó borászati kiegészítői, mint pl. a champ borhőmérő, és üveglezáró, vagy a Blomus csúcsminőségű Leverman dugóhúzója:

Champ borhőmérő és üveglezáró Leverman Pro dugóhúzó beépített fóliavágóval fekete

Az örök eleganciát, és magas minőséget képviseli a Philippi összes terméke, de a borhűtői egy kiemelt partner, vagy ügyfél számára, magabiztos választásnak bizonyul ajándék szempontjából:

Froid borhűtőCOCOON Champagnerkühler + Tulpenvase

Válasszunk hölgy kollégáknak kifejezetten nőies ajándékot, mint pl. az AdHoc szív alakú Tea Heart teaszűrője,

Tea Heart Tea szűrő

vagy a philippi kedves angyalka hűtőmágnese, emlékeztető tartója, ill. fényképtartója:

Angelo hűtőmágnes arany

Angelo mágneses emlékeztetőtartó krómANGELO Bildhalter + Schutzengel

Kimondottan férfias ajándék lehetőség a Philippi Cruiser kisautós kulcstartója, vagy Threesome pénzcsipesze:

Cruiser kisautós kulcstartóThreesome pénzcsipesz

Ha valami nagyon egyedi, design ajándékot szeretnénk kiemelt partnerünknek, vagy munkatársunknak adni, igazán gáláns választásnak bizonyul az Umbra díjnyertes Wobble sakkészlete:

Wobble díjnyertes sakktábla

Weboldalunkon a céges ajándék ötleteket között kedvünkre keresgélhetünk, a kategóriára kattintva az általunk összeállított termékek találhatóak, de természetesen az ötletek tárháza végtelen a Silentdesign kínálatában!

https://silentdesign.hu/termek_kategoria/ceges-karacsonyi-ajandek