A fürdőszoba egy jól induló nap alapja - egy design csaptelep ehhez elengedhetetlen eszköz!


Ahogy  a blogunk címében is említettük, egy tökéletes nap elindításához, a fürdőszoba kellemes aurája elengedhetetlen, hiszen a hangulatunkat erősen befolyásolhatja egy megfelelő elrendezésű, nyugalmat árasztó fürdőszoba. A csaptelep pedig az első eszköz, melyet igénybe veszünk a fürdőszobába belépve, és valljuk be, rendkívül megnyugtató, vagy inspiráló is lehet egyben, egy jól megválasztott, design csaptelep a mosdónk díszeként.

                          

A Fima gyártó különösen szép, sárgarézből készült, design csaptelepeit, több féle színben állítja elő, melyeket teljesen egyedi módon, személyre szabottan tudjuk alakítani.

A csaptelep testét, tekerőgombjait, és a gombok betéteit is mi választhatjuk ki.

A Fima gyártó lehetővé teszi számunkra, hogy 8 féle színből választhassuk ki a számunkra legmegfelelőbb csaptelepet, a tekerőgombok is szintén 8 színvariációban, akár a csaptelep színétől teljesen eltérő kombinációban is kérhetőek.

       

          

Mindezen felül 6 féle betéttel, és 3 féle textúrával is gazdagíthatjuk csapunk megjelenését!

  

         

Például ötvözhetjük a csapunk tekerőgombját egy dimond csillogású, 24 karátos arany bevonatú gombbal, és márvány betéttel így:

                                                                                    

Vagy a szárcsiszot nikkel (SN) szín, ugyanazzal a betéttel, egy egységes, markáns vonalat képvisel:

                                                                                         

De egy klasszikus fekete-fehér hatást is elérhetünk egy fekete (NS) és márvány betét  kombinációban:

                                                                                       

A Fima Carlo Frattini gyártó cég, designer csapata által megálmodott, bámulatosan elegáns, olasz bájjal meghintett csaptelepei, német precíz minőségű belső egységekkel kerülnek a gyártósorra. Megálmodhatjuk, amit eddig elképzelhetetlennek tartottunk, egyedi, saját tervezésű csaptelepeinkkel rendkívül különleges hatást érhetünk el fürdőszobánkban!

A FIMA SO csaptelepei kiválóan alkalmasak arra, hogy bemutassuk, mit is értünk egyedi tervezés alatt, hiszen nem mindennapi látványt tud nyújtani egy fürdőszobában, amikor a csaptelep, és a tekerőgombok színe, anyaga eltér, ráadásul méretében, és színében is különböző gombokkal tudunk, ízlésünknek megfelelően variálni:

A Fima ECLIPSE csaptelepek króm színükkel a klaszzikus fürdőszoba világát tárják elénk, azonban a különleges formatervezés itt is visszaköszön, a csaptelep legyen az álló mosdóhoz, mosdókagylóhoz, vagy kádhoz való, azonnal uralkodó szerepet tölt be környezetében. Bámulatos megoldás a vízsugár állítására a csap hátulján elhelyezkedő kar, mely kényelmesen hozzáférhető, mégis rejtett kialakítása miatt, a csappal harmonikus egységet alkotva, a lehető legegységesebb hatást nyújtja.

Miért ne élveznénk a luxust fürdőszobánkban is maximálisan? Választhatunk 24 karátos aranyból is Fima disegn csaptelepet, pl. a Fima TEXTURE elnevezésű, rendkívül egyedi megoldású csaptelepébe rejthetünk egy csipet nemesfémet. A gombok betétei eltérhetnek színben, így fokozhatjuk a különleges hatást, amellett, hogy a gombok textúráját is magunk választhatjuk ki, fényűző, ragyogó csillogást varázsolva mosdókagylónk köré!

Egy fürdőszoba, akár otthonról, szállodáról, beszélünk, nem feltétlenül kell, hogy az egyszerűségről szóljon, azonban a praktikum, használhatóság, megbízhatóság, a legfőbb szempontok, melyeknek a Fima gyártó maradéktalanul megfelel. Mindemellett megtaláljuk a klasszikus vonalvezetésű csaptelepeket, mint az ECLIPSE, a variálhatóság legmagasabb fokát a SO csaptelep segítségével, ill. a manapság újra kedvelt, külön álló gombos kialakítást a TEXTURE csatelep személyében, de természetesen sem megfeletkezni, se elkerülni nem tudjuk  a SPILLO TECH csaptelepek különböző szín, és stílusvilágú, 3 méretben elérhető csaptelepeit, mely álló mosdóhoz, ültetett, és süllyesztett mosdóhoz is illeszkedik különböző magasságával.

Fima design csaptelepek az egyediség mellett, személyre szabott, kiváló minőséget biztosítanak, és mindemellett törekednek a fenntarthatóságra, és tesznek egy Zöldebb jövőért! Ugyanis a Fima, mint gyártó, minden lehetséges területen igyekszik maximálisan környezetbarát módon működni:

Napenergia: A működéshez szükséges elektromos áram nagy részét napelemek segítségével termelik.
Újrafelhasználás: A rézforgácsot összegyűjtik, tisztítják, és azokból újra réztömböket készítve újrafelhasználják azokat.
Csomagolás: Újrahasznosított anyagokból készülnek a dobozok és a saját csomagolása is újrahasznosítható 95%-ban.
Trivalent Chromium: A Fima kizárólag Trivalent krómozási eljárást használ, amely sokkal környezetbarátabb, mint az általában használt Hexavelent krómozás.

Hamarosan bemutatjuk a FIMA gyártó konyhai csaptelepeit is, melyek hűen önmagukhoz, szintén egyedi világot csempésznek otthonunkba!