Klasszikustól a modernig...A Karlsson órák az örök designt képviselik!


Tény, hogy napjainkban az órák az egyik legnépszerűbb dekorációs alternatívák közé tartoznak. Cikkünkben többek között választ találhatunk olyan kérdésekre, mint:

Milyen típusú órát válasszak? Ezen kívül eláruljuk azt is, hogy mit kell átgondolnunk mielőtt karórát, választunk ajándékba.  

A fali és asztali órák kétségtelenül  időtlen klasszikusok, amelyek hosszú éveken keresztül lesznek még jelen a belsőépítészet világában. A karórák pedig mindig az ajándéklisták kiemelt első helyén szerepelnek. Miért van ez így? A válasz egyszerű, praktikusak, mutatósak, öltöztetnek és egy jól megválasztott óra az egyéniségünket is tükrözi.
Aki szeretné feldobni az otthona hangulatát biztosan először egy megfelelő órát választ, hiszen legyen szó lakásról, irodáról, szobáról, az időt mindenhol szemmel kell tartanunk. Az idő, ami meghatározza az életünket, szerves része a mindennapjainknak.

Milyen óra a számomra megfelelő? Tehetjük fel a kérdést,
Biztosan az lesz a nyerő, amivel varázslatossá tudjuk tenni az otthonunk hangulatát. Az otthon dekoráció világában gyakran előfordul, hogy egy eleinte még funkcionális jelentőséget kapott tárgyból később egy igazán egyedi és az lakásunkat, irodánkat legegyszerűbben személyre szabható dekorációs megoldás születik. Az óra kétségtelenül az egyik legnépszerűbb faldekoráció napjainkban, amin nem is érdemes meglepődni, hiszen önmagában remek alternatívát kínál az faldekorálásra.

A milyen órát válasszunk kérdésre tehát a mi válaszunk a Karlsson márka.

A holland óramárka esztétikus formákkal rendelkezik, és minden modell divatos megjelenést tükröz. A márka a kiváló minőséget képviseli, gyönyörű grafikai elemekkel kombinálva, több mint 15 éves tapasztalattal. A Karlsson óráknak saját karakterük van, köszönhetően a nemzetközi tervezők különleges együttműködésének eredményeképpen. Az egyedi karakter ellenére a Karlsson kollekciója mindenki számára elérhető divatos színeivel, modern részletgazdag ötletességével, finom játékos megoldásaival. Készüljön fel a divatos színekre, modern elemekre és finom játékos részletekre.
A Karlsson márka garancia arra, hogy minőséget és esztétikumot csempészhessünk a hétköznapokba.

Milyen típusú órákat talál a webáruházunkban?

Ezernyi ötletes és rendkívüli formájú órából választhatunk webáruházunkban,  a szívárvány összes színe megtalálható az óráink között. Klasszikus stílustól kezdve, a formabontó egyedibb megoldásokon át egészen a kreatív órákig mindenféle elképzelésre tudunk ötletet adni. Digitális vagy anlóg óra legyen, esetleg arab számos vagy római számlapos? A képzeletnek nincsenek határai!

Az ébresztő órák a reggeli rutin elengedhetetlen része. A stílusos éjjeli szekrényre, kisasztalra hangulatban harmonizáló ébresztőórát ajánlunk.

                                                                                

Klasszikus megjelenésű TINGE, CLASSIC BELL, minden hálószobát feldíszit.

Tinge ébresztőóra fehér

Classic Bell ébresztőóra fehér/arany

A divatos színű és többféle méretű trendi GLOBE órákkal vidám hangulatban ébredhetünk.

A FLIP lapozós órákat falra és asztalra is lehet tenni. Bárhova is helyezzük a FLIP NYITOTT MINI órákkal biztosan retro hangulatba kerülhetünk. Vissza a jövőbe hangulat garantált a BOXED FLIP órával.

Boxed Flip XL asztali-/ falióra natúr

Kuriózumnak számít a laboratórium világát idéző LED kijelzős CATHODE óra és még itt is találunk többféle színű (arany, króm) és anyagú megoldást (acél, bambusz).

                                                                             Cathode asztali óra bambusz natúr   

A fali órák között is változatosságra törekszik a Karlsson. Irodában is remekül mutat egy modern falióra, mint a SLIDES, DRAGONFLYINDEX. Ha szeretnénk, hogy a vállalkozásunk kitűnjön a többi közül, természetesen érdemes nagy gondot fordítanunk az egyedi és kreatív megoldásokra. A nálunk lévő termékek kiválóan alkalmasak arra, hogy feledhetetlenné tegyenek bármilyen helyiséget és gyönyörű megjelenést kölcsönözzenek, melyre a vendégeink biztosan emlékezni fognak. Ilyen lehet a metál fényes DOME DISC órák bármelyike.

Dome disc falióra ezüst

Kreatív óráink - csak a mutatóból LITTLE BIG TIME vagy a mutatóból és a számok helyett kis kockákból álló DIY órák. Ezek segítségével egyéni megoldásokkal (fényképekkel, emlékekkel)  személyre tudjuk szabni az falióránkat és garantált, hogy nem találkozunk máshol pont ugyan olyannal, mint  a miénk!

                                                              DIY Cubic falióra arany

És nem utolsó sorban akiknek fontos felidézni a meghitt családi pillanatokat, amikor a nagyszüleink lakásában megszólalt a kakkus óra, azoknak is tudunk ajánlani többféle kakukkos ingaórát. A MODERN CUCKOO házikójából egy kedves kismadár minden órában csiripelni fog nekünk. A NEW TRADITIONAL ingaórában pedig kakukkoló kismadárka bújt meg. Játékos megoldást nyújt akár gyerekszoba falára rakva a DUO CUCKOO  kerek órák.

Modern Cuckoo fali kakukkos ingaóra szürke

És végül  karórát vásárolni nem is olyan egyszerű feladat. Ha ajándéknak szánod, akkor még nagyobb lehet a kihívás. Egy funkcionális, tehát hasznos eszközről van szó. Ugyanakkor egyáltalán nem mellékes a kinézete, hiszen a karóra napjainkban az öltözék igen fontos kiegészítője is egyben. 

Hogyan válasszunk karórát barátainknak, szeretteinknek?

1-    Figyeld meg az öltözködési stílusát praktikus vagy kényelmes viseleteket részesíti előnyben.
2-    Tudd meg a kedvenc színét, hogy harmónikus karórát tudj választani az izléséhez
3-    Nézd meg milyen karórái vannak már
4-    Gondold át, hogy milyen alkalomra ajándékoznád az órát
5-    Csomagolás Nálunk minden Karlsson karóra igényes díszdobozban érkezik a tulajdonosához
6-    Milyen ár-érték arányban választunk karórát

De ha ezt a 6 tippet figyelembe veszed, jó eséllyel olyan ajándék karórát választasz, amely minőségében és szépségében is örömöt szerez majd szeretteidnek

Női bőrszíjas Karlsson karórái maga a megtestesült nőiesség. A MS., CHARM, FINESSE kellemes nőies színekben hódit. Tökéletesen illik bármelyik nő kecses, szép csuklójára és tökéletes kiegészítő lehet akár fontosabb események alkalmával, de akár csak a hétköznapjainkban is. Minden karórához díszdoboz is jár.

Ms. Pink női karóra

A férfi bőrszíjas karórák erőt és eleganciát sugároznak. A skandináv minimalizmus jegyeit tükrözve lettek megalkotva  a MINIMAL , MR. és a NORMANN karórákaz. 

Mr. White férfi karóra


Kellemes böngészést kívánunk!

Silentdesign csapata