5+1 tipp az őszi hangulat kialakításához otthonunkbanElérkezett a szeptember, és vele az esős, nyirkos, hideg napok is megérkeztek. Ősszel minden egy kicsit lassabb lesz, a borongós hangulat rátelepszik az utcákra, házakra, kertekre, és a hangulatunkra is.
A természet aludni indul, de még előtte ámulatba ejt bennünket a színes falevelek kavalkádjával, az illatos, szezonális gyümölcseivel, és az utolsó melengető napsugaraival.

Sokunknak ilyenkor nehéz reggelente az ébredés, a munkába készülődés, és fáradt, már-már depressziós hangulatban zajlanak napjaink, de néhány apró kiegészítővel az otthonunkban, sokkal játékosabbá, lendületesebbé tudjuk tenni a mindennapjainkat, kialakíthatunk olyan kis tereket, választhatunk olyan berendezési tárgyakat, melyek közé jól esik hazatérni egy-egy borongós, fázós, esős napos után.
Blogunkban 5 olyan tárgyat mutatunk be, mellyel otthonunkba is becsempészhetjük az őszi hangulatot, és hogy mi az a plussz 1 tárgy, az legyen a végén meglepetés?
Mi az első hely otthonunkba érve, ahol megállunk egy pillanatra? Persze, a bejárati ajtó! Itt biztosan szükségünk van egy lábtörlőre, hiszen most már a cipőnk talpa biztosan rejt néhány saras pontot, és miért kellene egy egyhangú, térbe olvadó lábtörlőt választanunk, ha tehetünk ajtónk elé egy vidám, harsány színű, kedvesen üdvözlő dekorációt is! Kínálatunkban megjelentek a Present Time gyártó stílusos, ötletes kiegészítői, többek között a DOORMAT lábtörlő, mely beltéri, és kültéri használatra is kiválóan alkalmas.
A Present Time DOORMAT lábtörlői különböző kedves üdvözlő szöveggel várják haza gazdájukat, vagy fogadják a vendégeket.

Doormat lábtörlő Bonjour felirattal fekete, arany

A lakásba érve, jól esik megszabadulni a kabátunktól, sálunktól, melyeket egy hangulatos fogasra téve, máris otthonosan érezzük magunkat. A Present Time FUSHION, fából készült fogasaival a kellemes őszi hangulat azonnal érezhetővé válik, és nem utolsó sorban, kecses, vékony kivitelezésének köszönhetően, kis helyen is elfér, kabátunknak, kiegészítőinknek megfelelő helyet biztosítva az előszobában.

Fushion álló ruhafogas fekete natúr 

Mi eshet jobban egy fáradt, hosszúra nyúlt nap után, mint egy  csésze finom, forró tea? Az asztali kiegészítőink is lehetnek hangulatosak, játékosak, mint a Blomus Ro elnevezésű porcelán termékcsaládja, melynek teáskannája, bögréje, cukorkás tálja, melegséget hoz szívünkbe.
A RO teáscsésze kecses fülével őszinte mosolyt csal arcunkra! a japán ihletésű tervezésnek köszönhetően, minimalista stílusa bármilyen színes kiegészítő mellett jól mutat, így bártan teríthetünk mellé az ősz színeit megidéző barna, vörös, rozsdabarna, mustársárga színű szalvétát, vagy terítőt.

RO 2 db-os kávéscsésze sötétszürke
RO 2 db-os kávéscsésze szürke

Ha már az ősz színeit említettük, az okkersárga is egy ilyen hangulatot megidéző színvilág, ezért miért ne alkalmaznánk mi is a kiegészítőink között?
A csésze forró teánkat magunkhoz véve, helyezzük magunkat kényelembe egy Leitmotiv gyártó által megálmodott kényelmes kanapén. Okkersárga, fekete, barna, rózsaszín színben is elérhető az EXPLICIT kényelmes, puha ülő alkalmatosság.
Az EXPLICIT kanapé valójában pamutból készült, de velúr kinézetével éri el az igazi otthonos, kényelmes hatását. Mi másból is készülhettek lábai, mint igazi diófából, melyek barna színűek, így még mutatósabb, magabiztosabb megjelenést kölcsönöznek az EXPLICIT kanapénak.

   Explicit kanapé okkersárgaExplicit kanapé okkersárga

Az őszi hangulatot megidéző 5. tárgyunk mi más lehetne, mint egy szép, stílusos váza. A Blomus Nona vázái töb színben, formában, és méretben is elérhetőek kínálatunkból. Minimalista vonalvezetésű, halvány, nem harsány színeivel az asztalunkon, polcunkon is meg tudjuk idézni a ködös táj hangulatát, a nyár végi, utoljára nyíló, csodaszép élővirággal pedig még otthonosabbá tehetjük a helységünket     blomus Mini Porcelain Vases, Set of 3 Bud Vases in 3 Colors, Unglazed on  Food52Nona váza szett 3 darab bézs

Végül jöhet, a cikkünk elején említett meglepetés, a plussz 1 tárgyunk, mely valóban egy nem hétköznapi kiegészítője lehet otthonunknak.
Gondoltunk a kis kedvenceinkre is, nekik álmodta meg a Leitmotiv gyártó az EXPLICIT kisállat kanapéit, mely a borongós, őszi napokon mellettünk doromboló háziállatunk igazán exkluzív helye lehet. Az EXPLICIT mustársárga kisállat kanapéja, velúr anyagának köszönhetően, a lehető legpuhább fekhelyet biztosítja, és nem utolsó sorban, remekül illik az EXPLICIT elnevezésű bútorcsalád többi tagjához

Ugye milyen kedves, és ötletes? ?