WC kefe

Essék szó fali vagy szabadon álló WC keféről, a SilentDesign webáruház minden igényt kielégítve, a praktikumot az esztétikummal ötvözve, garantáltan minőségi és látványra kiemelkedő WC kefét tudunk biztosítani széles választékunkból, mely tökéletes részét fogja képezni fürdőszobánknak, mellékhelyiségünknek. Legtöbb WC kefénk feje cserélhető, így meg tudjuk tartani a dizájnt a maximális higiénia mellett. 

Cervino WC kefe tartó

GEDY S.p.A

Ár: 12 900 Ft

Corsa WC kefe tartó fehér

UMBRA

Ár: 10 500 Ft

Fuji WC kefe tartó

GEDY S.p.A

Ár: 14 500 Ft

Modo WC kefe-és papírtartó fekete

BLOMUS

Ár: 79 900 Ft

Sono WC kefe tartó fehér

BLOMUS

Ár: 20 900 Ft

Sono WC kefe tartó fekete

BLOMUS

Ár: 20 900 Ft

Utolsó 2 db raktáron!

Touch WC kefe tartó fehér

UMBRA

Ár: 8 500 Ft

Touch WC kefe tartó szürke

UMBRA

Ár: 9 390 Ft

Yvonne WC kefe tartó asszimetrikus

GEDY S.p.A

Ár: 12 900 Ft

Yvonne WC kefe tartó szimetrikus

GEDY S.p.A

Ár: 10 500 Ft

Afrodite WC kefe tartó

GEDY S.p.A

Ár: 23 900 Ft

Altea WC kefe tartó

GEDY S.p.A

Ár: 17 100 Ft

Sokszor kellemetlen dolog a WC kefékről, a WC kefe tartókról beszélni, ugyanis mindnyájan tudjuk, hogy pontosan mire is használjuk. De a SilentDesign-nál erre is nagy hangsúlyt fektettünk, hogy ezt az érzést megszűntessük, amikor a WC kefékről beszélünk, mégpedig azzal, hogy olyannyira dekoratív, egyedi és szép WC kefe tartókat forgalmazunk, hogy nem lehet mellettük elmenni anélkül, hogy ne tennénk megjegyzést rá, mennyire gyönyörűek, és mennyire passzolnak a fürdőszoba vagy a mellékhelyiség enteriőrjébe! 

A SilentDesign felajánl mindenki számára szabadon álló WC keféket, illetve fali WC keféket is, hogy az otthonunk és magunk számára legkényelmesebbet, leghasznosabbat választhassuk ki! Szabadon álló WC keféink előnye, hogy ugyanolyan stabilan tudjuk őket használni, mint a fali WC keféket, ugyanis a legtöbbjüknek a talpa súlyozott. Ilyen például a Blomus gyártó kiválósága, a MENOTO WC kefe és WC papír tartó fekete színben! Egyébként a legtöbb komplex termékünkre, mint a szabadon álló WC kefe tartó és WC papír tartókra jellemző, hogy a talpuk nehezebb, súlyosabb anyagból készült, így ugyanis mindig stabilan fogjuk tudni használni nekik mind a WC kefe, mind a WC papír funkciójukat! 

A másik alkategória, ami a WC kefe főkategória alatt található meg, az a fali WC kefék sora. Nekik is szintén előnyük, hogy fali WC keféinket konkrétan lehetetlen ellökni, felborítani véletlenül, hiszen stabilan a falra tudjuk őket helyezni akár fúrással, akár ragasztással! Mindemellett a SilentDesign fali WC keféi, WC kefe tartói is ugyanolyan lenyűgöző formavilággal és megjelenéssel rendelkeznek, mint szabadon álló társaik! Csak hogy pár példát is mondjak: FLIP fali WC kefe tartó, PIRENEI fali WC kefe tartó, MODO fali WC kefe tartó, vagy a LOUNGE fali WC kefe tartó! Minden egyes fali WC kefére jellemző, hogy rendkívüli stílusukkal azonnal belopják magukat nemcsak szívünkbe, hanem fürdőszobánkba is! Az összes WC kefe tartóra jellemző, legyen szó fali WC keféről vagy szabadon álló WC keféről, hogy a hatalmas választék a színválasztékban is megnyilvánul! Példának okáért vehetjük a SEVENTY vagy RAINBOW WC keféket, amelyek több mint 10 színben is elérhetők! Így tudunk választani játékosabb megjelenésűt, vagy komolyabb hangvételűt is, főleg, ha nem is az otthonunk fürdőszobájába, mellékhelyiségébe helyeznénk fel a WC kefét, hanem például irodánkba! 

Minden WC kefe tartó, minden WC kefe, amit a SilentDesign felhozatalában találunk, alaposan megmunkált, és prémium minőséggel bír! Például a SONO WC kefe tartókban a kerámiát ötvözték a rozsdamentes acéllal, és alkották meg a szemet kápráztató WC kefe tartójukat. Ez a példa jól tükrözi, hogy anyagminőség terén sincs hiány nálunk, amiből az következik, hogy WC keféink sok-sok éven át tudnak majd minket szolgálni a fürdőszobai nedves, párás, vizes környezetben is! És még ezen felül is előnye az összes WC kefe tartónak, hogy úgy vannak megmunkálva, úgy vannak kialakítva egytől egyig, hogy a látni nem kívánt részeket kitakarják, és megőrizzék otthonunk, irodánk fürdőszobájának, mellékhelyiségének a maximális diszkrécióját! 

Egy szó mint száz, ha nálunk válogatunk a WC kefe felhozatalból, azzal nem lehet mellélőni. Ugyanis előbb vagy utóbb megtaláljuk a számunkra ideálisat a széles választéknak köszönhetően, és akármelyikre is essék a választásunk, az garantáltan ízlésesen fogja dekorálni az irodánkat, otthonunkat! Ráadásul mindezt úgy, hogy rendkívül kényelmes és biztonságos lesz használni sok éven keresztül, miközben megőrzi a diszkréciót! Így ne várjunk sokáig, és ruházzunk be most egy egyedi, prémium minőségű WC kefe tartóba!