Univerzális ajándék ötletek

365 mágneses naptár

PHILIPPI

Ár: 12 500 Ft

Utolsó 2 db raktáron!

Aladin gázgyújtó mocca

AdHoc

Ár: 6 490 Ft

Aladin gázgyújtó nikkel

AdHoc

Ár: 6 490 Ft

Allira Organizer asztali rendszerező, tároló szett üveg szürke

UMBRA

Ár: 11 200 Ft

Angelo kulcstartó arany

PHILIPPI

Ár: 5 890 Ft

Angelo kulcstartó króm

PHILIPPI

Ár: 5 890 Ft

Ball döntéshozó

PHILIPPI

Ár: 11 690 Ft

Utolsó 1 db raktáron!

Bank esküvői persely

PHILIPPI

Ár: 12 500 Ft

Bank nyaralási persely

PHILIPPI

Ár: 12 500 Ft

Akciós

Beanie 2 db-os üveglezáró kék, szürke

Monkey Business

Ár: 3 520 Ft 1 400 Ft

Kifutó termék!

Akciós

Beanie 2 db-os üveglezáró piros, szürke

Monkey Business

Ár: 3 520 Ft 1 400 Ft

Kifutó termék!

Biker kulcstartó

PHILIPPI

Ár: 6 790 Ft

Az ajándékozás nem egyszerű feladat, hiszen sok fejtörést okoz, hogy olyan meglepetést válasszunk a kiválasztott hölgynek vagy férfinak, netán gyermeknek, mellyel azt sugalljuk, hogy valóban gondoltunk rájuk, gondosan terveztük meg és szereztük be a nekik szánt ajándékokat.

Univerzális ajándék ötletek között számos olyan ajándéktárgy szerepel, melyek praktikusak, a hétköznapokban jól használhatóak, de mégsem biztos, hogy magunktól eszünkbe jutna, hogy megvegyük. Legfőképpen azért nem, mert amikor ajándékot választunk, az első gondolataink általában nem a prémium lakberendezési termékek felé irányulnak, pedig ha jobban belegondolunk, a tökéletes ajándékot ezen termékek közül is ki tudjuk választani! Mégpedig azért, mert az otthonunk az, ahova minden nap után visszatérünk, attól függetlenül, milyen is volt az a bizonyos nap. És ha olyan ajándékkal lepjük meg szeretteinket, ami rendkívül jól mutat, dizájnos, ugyanakkor minden nap látja és tudja használni, akkor az garantáltan felhőtlen boldogságot fog okozni mindenki szívében! 

Gondolok itt egy ötletes nagyítóra, mint a GLASSES nagyító, mely minden háztartás elengedhetetlen kelléke, vagy egy ízléses megjelenésű levélkésre, mint a JON levélkés, netán egy elegáns kulcstartóra, amelyből rendkívül széles és prémium választékkal tudunk szolgálni. De számos olyan ajándéktárgyat is bemutatunk önöknek, ahol a praktikum találkozik a designnal, ilyenek például a könyvtámaszok, melyek nem csak dekorálják asztalunkat vagy polcunkat, de nagyon hasznos kiegészítői lakásunknak.

Univerzális ajándéktárgyaink között megtalálhatóak a design termékek, melyek nem biztos, hogy funkcionalitásukban eredetiek, inkább kinézetükkel, különlegességükkel, egyediségükkel varázsolnak el, mint a LALA mágneses homokóra, mellyel feldobhatjuk irodánkat vagy otthonunkat. Hasonlóan elegáns ajándék férfiaknak és nőknek is egyaránt a JEAN szemüvegtok, mely valódi bőrből készült, és garantáltan nemcsak a tulajdonosát, hanem bárki mást levesz a lábáról, aki csak meglátja! 

Ha valaki egy távolabbi ismerősnek, esetleg üzleti partnernek keres ajándékot, akkor válogasson asztali tolltartóink, kulcstartóink vagy pl. sakk játékaink között, biztos nem marad el a kívánt hatás, hiszen végre valami eredeti, a hétköznapitól eltérő és elegáns ajándékkal lephejük meg a kiválasztott személyt. Ilyen különleges ajándéktárgyak a HELICOPTER mágneses tolltartó, a LOOP díjnyertes kulcstartó, vagy a BUDDY sakktábla az Umbra gyártótól!