Törölközőtartó

Fürdőszoba felszerelésünk nélkülözhetetlen részét képzik a törölközőtartók. A SilentDesign webáruházban modern és stílusos fali törölközőtartókkal, törölközőtartó létrákkal és álló törölközőtartókkal várjuk a kedves látogatókat, érdeklődőket!

Törölközőtartó

Akciós

Areo fali törölközőtartó S fényes króm

BLOMUS

Ár: 36 600 Ft 29 900 Ft

Utolsó 1 db raktáron!

Kifutó termék!

Akciós

Areo fali törölközőtartó S matt króm

BLOMUS

Ár: 29 800 Ft 24 900 Ft

Utolsó 1 db raktáron!

Kifutó termék!

Akciós

Areo törölközőtartó sín dupla fényes króm

BLOMUS

Ár: 39 900 Ft 29 900 Ft

Utolsó 1 db raktáron!

Kifutó termék!

Akciós

Areo törölközőtartó sín dupla matt króm

BLOMUS

Ár: 43 300 Ft 38 900 Ft

Utolsó 1 db raktáron!

Kifutó termék!

Artú álló törölközőtartó bézs

GEDY S.p.A

Ár: 33 800 Ft

Artú álló törölközőtartó króm

GEDY S.p.A

Ár: 33 800 Ft

Ascot törölközőtartó polc

GEDY S.p.A

Ár: 34 500 Ft

Ascot törölközőtartó 2435

GEDY S.p.A

Ár: 52 500 Ft

Ascot törölközőtartó 2735

GEDY S.p.A

Ár: 41 400 Ft

Atena fali törölközőtartó 35 cm króm

GEDY S.p.A

Ár: 17 300 Ft

Utolsó 1 db raktáron!

Atena fali törölközőtartó 45 cm króm

GEDY S.p.A

Ár: 18 800 Ft

Atena fali törölközőtartó 60 cm króm

GEDY S.p.A

Ár: 21 400 Ft

Utolsó 2 db raktáron!

A törölközőtartó a férfiaknak is egyaránt ugyanolyan fontos, mint a nőknek, még akkor is, ha nem használnak annyi törölközőt, mint társaik. Ugyanis egy jól kiválasztott és elhelyezett törölközőtartó nemcsak hasznunkra válhat a fürdőszobában, de ékesítheti is azt! Csak képzeljük el, ahogy a zuhanykabin vagy a kád mellé elegánsan elhelyezünk egy BRIDGE mozgatható álló törölközőtartót. Nem csak, hogy tökéletes távolságban lenne, és le tudnánk róla akasztani azon törölközőnket, amelyiket csak szeretnénk, hiszen több is elfér rajta, de gyönyörű króm színével modern vonásokkal újítja fel fürdőszobánkat! Így akkor is kecses részét képzi fürdőszoba tartozékunknak, amikor nincs is rajta törölköző. Az első dolog, ami feltűnhet számunkra, miközben böngésszük a SilentDesign webáruház kínálatát, az az, hogy nem csak hagyományos, fali törölközőtartóink vannak, de találhatunk még álló törölközőtartókat, és törölközőtartó létrát is! Csakis a fantáziánk szabja meg, végül melyik törölközőtartóra essen a választásunk! 

De akkor kezdjük is a hagyományosabbal, amit a legtöbb háztartásban megtalálunk: a fali törölközőtartóval. Mivel ez a legelterjedtebb, ezért a mi választékunk is a fali törölközőtartókból a legszélesebb. A krómszínű, rozsdamentes acélból készült BERNINA fali törölközőtartó karikától kezdve az EDERA PLUS különböző méretű (35, 45 és 60 cm) törölközőtartóikon keresztül a FUJI kétágú, mozgatható törölközőtartóig mindent megtalálunk, amiről csak álmodtunk. Feltűnő közös tulajdonság a legtöbb törölközőtartóban, hogy az olasz Gedy gyártó készítette őket, mely azt jelenti, hogy törölközőtartóink hosszú életűek lesznek, hiszen prémium anyagokkal dolgoznak. Továbbá látványos, hogy nagyjából hasonló színárnyalattal rendelkeznek törölközőtartóink: ez mind azért van, hogyha szeretnénk kombinálni őket különböző termékcsaládokból, akkor is nyugodtan megtehessük, és harmóniát hozzunk létre fürdőszobánkban! 

Ahogy már említettem, ugyanakkor válogathatunk álló törölközőtartók közül is. Ezek lényegében törölközőtartó állványok, melyeknek előnye, hogy nem kell miattuk megfúrni a falat, ugyanakkor stabil tartást adnak törölközőinknek! Sőt, legtöbbször több törölközőt is elbírnak álló törölközőtartóink, mint a hagyományos, falra szerelhetők! A HIBISCUS álló törölközőtartó az egyik legjobb példa a törölközőtartó állványainkra, de természetesen megér egy pillantást még a RAINBOW álló törölközőtartók, vagy a VIRGINIA álló törölközőtartó! Végül ne menjünk el az egyre nagyobb sikernek örvendő törölközőtartó létrák mellett sem. Talán azért nagyobb az érdeklődés, mert úgy vannak kialakítva törölközőtartó létráink, hogy a törölközőket úgy tudjuk rájuk akasztani, hogy azok ne érjenek egymáshoz, így hamarabb megszáradnak! A fekete és fehér színekben is elérhető LEANA törölközőtartó létra, a krómszínű MENOTO törölközőtartó létra, de a FERA vagy MODO törölközőtartó létrák is azonnal levesznek minket a lábunkról, és minden zsánerű fürdőszobát elegánsan ékesítenek! Mindeközben a hétköznapokban is hatalmas hasznunkra vannak természetesen.