Szennyestartó

A szennyestartó elengedhetetlen kiegészítője minden fürdőszobának, fürdőszoba felszerelésnek. A nálunk található design szennyestartók egyesével lettek megálmodva, továbbá különböző méretekben és színekben hozzáférhetünk, mivel arra törekszünk, hogy minden igényt kielégítsünk a SilentDesign webáruháznál. 

Ambrogio szennyestartó bézs

GEDY S.p.A

Ár: 23 000 Ft

Ambrogio szennyestartó fehér

GEDY S.p.A

Ár: 23 000 Ft

Ambrogio szennyestartó kék

GEDY S.p.A

Ár: 23 000 Ft

Baggy szennyeszsák

GEDY S.p.A

Ár: 11 300 Ft

Cinch szennyestartó

UMBRA

Ár: 15 580 Ft

Frisco Lounge szennyestartó bézs

BLOMUS

Ár: 32 900 Ft

Frisco Lounge szennyestartó sötétszürke

BLOMUS

Ár: 32 900 Ft

Frisco Lounge szennyestartó szürke

BLOMUS

Ár: 32 900 Ft

Frisco szennyestartó antracit

BLOMUS

Ár: 32 900 Ft

Frisco szennyestartó bézs

BLOMUS

Ár: 32 900 Ft

Frisco szennyestartó fekete

BLOMUS

Ár: 32 900 Ft

Frisco szennyestartó homok

BLOMUS

Ár: 32 900 Ft

Fürdőszobánknak elengedhetetlen részét képzik a szennyestartók, szennyeszsákok. Mindez azért alakulhatott ki, mert a fürdőszoba az, ahol általában átöltözünk, és természetesen szeretjük, ha kezünk ügyébe akadnak a dolgok. Ezért a legtöbb háztartásban a fürdőszobában helyezték el a szennyestartót, esetleg szennyeszsákot, hogy onnan egyenesen kivihessük a mosógéphez ruháinkat, és másnap már frissen, illatosan vehessük fel őket! Fontos tudni, hogy a szennyestartók általában nem kicsi dolgok, nem olyanok, hogy csak úgy könnyedén elrejtjük a szemünk elől. Erre természetesen gondoltunk a SilentDesign webáruháznál is. Ezért olyan design szennyestartókat kezdtünk el forgalmazni, amit többet nem kell rejtegetni, sőt. Alig várjuk, hogy megmutassuk vendégeinknek, rokonainknak, milyen szépen integráltuk a szennyestartót fürdőszobánk látványvilágába! Így, amikor elkezdünk szétnézni a választékunkban, könnyen azon kaphatjuk magunkat, hogy szebbnél szebb szennyestartókba futunk bele. Ebben az esetben még egy jó hírrel tudunk szolgálni: nem csak külsőre, de anyagminőségre is prémium szinten vannak design szennyestartóink, szennyeszsákjaink, így garantált lesz az elégedettség! 

Szennyestartók közül többfélét is tudunk válogatni, hogy megtaláljuk az igazit design fürdőszobánk számára! Egy pillantást mindenképpen megér szerintem a NEXIO fali szennyestartó a Blomus gyártótól. Olyannyira finoman ötvözték a kemény rozsdamentes acél peremet a puha pamuttal, hogy egyből megmondanánk, designer tervezte. Mindemellett, ahogy azt a neve is előrevetíti, tudjuk rögzíteni a falon is, ha nem szeretnénk, hogy a padlóról vegyen el helyet, vagy esetleg egyedi összképet szeretnénk teremteni fürdőszobánkban! A FRISCO és a FRISCO LOUNGE design szennyestartók is legalább ennyire lenyűgözőek, bár azok műszálból készültek, hogy minél tovább használhassuk őket! Ugyanakkor ott a BAGGY szennyeszsák is, ha valami különlegeset szeretnénk fürdőszobánknak kölcsönözni. Legtöbb szennyestartónk több színben is elérhető, így, ha azon aggódunk, hogy túlságosan is egyedi volna fürdőszobánk színvilága, vagy a mi ízlésünk, akkor sincs mitől félni! A SilentDesign hatalmas kínálatából garantáltan találunk minden stílushoz illőt, amit csak el tudunk képzelni!