Szappantartó

A fürdőszobánkban elhelyezett szappantartó, legyen az fali vagy szabadon álló, sokat javít fürdőszobánk vizuális hatásán. A SilentDesign webáruházban kapható szappantartók mindegyike garantáltan magas anyagminőséggel van ellátva, továbbá egyedi formatervüknek köszönhetően kielégítenek minden ízlésvilágot.

Droplet szappantartó átlátszó

UMBRA

Ár: 3 390 Ft

Droplet szappantartó kék, átlátszó

UMBRA

Ár: 3 390 Ft

Fuji fali szappantartó

GEDY S.p.A

Ár: 7 800 Ft

Junip szappantartó fekete

UMBRA

Ár: 4 100 Ft

Kelly szappantartó

GEDY S.p.A

Ár: 2 300 Ft

Lamura szappantartó márvány

BLOMUS

Ár: 16 990 Ft

Samoa szappantartó fekete

GEDY S.p.A

Ár: 19 900 Ft

Samoa szappantartó króm

GEDY S.p.A

Ár: 18 500 Ft

Sono szappantartó tálca antracit

BLOMUS

Ár: 12 700 Ft

Sono szappantartó tálca fehér

BLOMUS

Ár: 12 700 Ft

Sono szappantartó tálca fekete

BLOMUS

Ár: 12 700 Ft

Utolsó 1 db raktáron!

Sono szappantartó tálca kék

BLOMUS

Ár: 10 990 Ft

Legyen szabadon álló szappantartó vagy fali szappantartó, mindkét fajtában könnyen találunk egy közös tulajdonságot: feldobhatják fürdőszobánk egész vizuális hatását ezek az apró használati és dekorációs elemek, így miért hagynánk ki őket? A szappantartók nagy előnye, hogy környezetbarát hatásuk van a szappanadagolókkal szemben, hiszen sokkal könnyebben tudunk manapság venni olyan hagyományos szappant, ami környezettudatos, esetleg újrahasznosított csomagolásban van. És itt gondolok arra a szappanra, ami kézmosásra, de akár fürdésre is kiválóan alkalmas! Továbbá tendencia, hogy ezek a szappanok hosszabb ideig rendelkezésünkre állnak, mint a folyékony szappanok, így, ha a SilentDesign-nál kapható szappantartók egyike mellett döntünk, máris egy lépéssel többet tettünk a környezetvédelemért! 

Ahogy már az imént említettem, válogathatunk szabadon álló és fali szappantartók közül is, és természetesen mindkét félének megvannak a saját előnyei! A nálunk elérhető szabadon álló szappantartók első hatalmas előnye, hogy széles színválasztékban tudunk közülük válogatni! Világoskék, piros, fekete, petrolkék, galambszürke, fehér, világosszürke, antracit, és még sorolhatnám, csak szinte soha nem érnék a felsorolás végére. Ami lényeges, az az, hogy fürdőszobánk lehet akármilyen stílusú: modern, barokk, klasszikus, mediterrán, keleti; garantáltan meg tudjuk találni magunknak azt a szabadon álló vagy fali szappantartót, amelyik ízlésesen fogja ékesíteni otthonunkat. Nemcsak fürdőszobánkat, hanem konyhánkat is! Így van. A SilentDesign szappantartóit nem csak a fürdőszobában tudjuk használni, de otthonunk más pontján is, így például a konyhában, de a mellékhelyiségben is találunk neki helyet, ha van mosdókagyló és csap! 

Ideje, hogy kicsit alaposabban beszámoljak szabadon álló szappantartóinkról, és hogy mit várhatunk el tőlük. Rengeteg olyan szappantartót forgalmazunk, ami azért is praktikus, mert átereszti a vizet. Ilyen szappantartó például a Gedy gyártó kiválósága, a DAFNE szappantartó, vagy a Blomus gyártó SONO szappantartói. Ezen felül még sok-sok kreatív megoldást találtak különféle gyártók egyedi szabadon álló szappantartói arra a problémára, hogy ne álljon meg a víz a szappan alatt, példának okáért ilyen az AREO szappantartó, így érdemes egy kicsit körbenézni a szappantartóink választékából! 

Következő alkategóriánk pedig nem más, mint a fali szappantartók! Hasonlóan a fali szappanadagolókkal, a fali szappantartó egyik univerzális előnye az, hogy a falon van stabilan rögzítve, így sem vendégeink, sem gyermekeink nem tudják lelökni azt, amíg sajnos a hagyományos szappantartókkal ez előfordulhat. Továbbá nem kell megijedni, nem kötelező egy csomó fali szappantartó esetében megfúrni a falat, ha nem szeretnénk, elég csak ragasztót használni. Ha ilyen megoldáson járnak gondolataink, akkor például ajánljuk a ROMANCE fali szappantartót, amely ragasztással is 10kg-ig terhelhető! Egészen elképesztő, mennyire stabilan tudjuk ezeket a modern, szemet gyönyörködtető és egyedi fali szappantartókat használni úgy is, hogy „csak” felragasztottuk őket a fürdőszoba falára. De még mindenki figyelmébe ajánlanám a kihagyhatatlan LOUNGE dupla fali fém szappantartót, a Gedy gyártó ATENA falra szerelhető szappantartóját, vagy az ELBA fali szappantartót! A ragasztásnak nagy előnye, hogy utána nem kell javítani a csempét vagy a falat, és nyugodtan kicserélhetjük régi szappantartónkat, ha már meguntuk azt, vagy nem tartunk rá igényt. 

Akárhogy is döntsünk, akár szabadon álló szappantartó, akár fali szappantartó mellé essék választásunk, akár egyszerre mindkettő féle mellé, garantálni tudjuk, hogy csak nyerni tudunk azzal, ha a SilentDesign-nál vesszük meg egyedi és dekoratív szappantartónkat!