Szappanadagoló

Fürdőszoba felszerelésünk elhanyagolhatatlan részét képzik a hagyományos, fali és szenzoros szappanadagolóink! A SilentDesign webáruházban kapható szappanadagolók ösztönöznek minket, hogy minél gyakrabban mossunk kezet egyedi és modern formaviláguknak köszönhetően. Gyerekek esetében különösen fontos, hogy gyakrabban járjanak kezet mosni a fürdőszobába, és szappanadagolóink gazdag választékából választva sokkal vonzóbbá tesszük ezt a folyamatot, továbbá design fürdőszobánk összképén is javít egy mutatós szabadon álló vagy fali szappanadagoló.

Szappanadagoló

Modo fali szappanadagoló fehér

BLOMUS

Ár: 28 900 Ft

Afrodite szappanadagoló

GEDY S.p.A

Ár: 12 700 Ft

Altea szappanadagoló

GEDY S.p.A

Ár: 12 600 Ft

Amelie szappanadagoló

GEDY S.p.A

Ár: 11 500 Ft

Utolsó 2 db raktáron!

Antares szappanadagoló barna

GEDY S.p.A

Ár: 12 300 Ft

Utolsó 2 db raktáron!

Antares szappanadagoló fehér

GEDY S.p.A

Ár: 12 300 Ft

Antares szappanadagoló kék

GEDY S.p.A

Ár: 12 300 Ft

Antares szappanadagoló szürke

GEDY S.p.A

Ár: 12 300 Ft

Utolsó 2 db raktáron!

Akciós

Aquarius szappanadagoló

GEDY S.p.A

Ár: 9 500 Ft 2 490 Ft

Ara szappanadagoló antracit

BLOMUS

Ár: 13 800 Ft

Utolsó 2 db raktáron!

Ara szappanadagoló fehér

BLOMUS

Ár: 13 800 Ft

Utolsó 1 db raktáron!

Ara szappanadagoló szürke

BLOMUS

Ár: 13 800 Ft

Saját magunk és szeretteink számára is a legfontosabb dolog a világon az egészségünk. Ezért külön figyelmet fordítottunk a SilentDesign-nál arra, hogy minél hatékonyabban fenntarthassuk egészségünket! Ehhez az egyik nagyon fontos lépés a gyakori kézmosás, főleg azután, ha buszoztunk, vonatoztunk, vagy lényegében bárhol voltunk, ami nem az otthonunk. A higiénia fenntartása mind környezetünkben, mind otthonunkban a legelső lépés ahhoz, hogy egészségesek maradhassunk. Sokszor a kézmosás folyamata nyűg lehet számunkra, hiszen otthonunkon belül is plusz métereket kell megtennünk egy olyan dologért, aminek nincs látványos eredménye. Mi ezt az eredményt ki szeretnénk hangsúlyozni a SilentDesign-nál, hiszen hatalmas eredménye van minden egyes kézmosásnak, mégpedig azzal, hogy dekoratív, stílusos szappanadagolókat ajánlunk fel annak érdekében, hogy motivációt nyújtsunk ennek az alapból unalmas folyamatnak! Nálunk szabadon válogathatunk szabadon álló és fali szappanadagolók közül is. A legtöbb esetben, akár a Gedy, az Umbra vagy a Blomus gyártókra gondolunk, mindegyik szappanadagolójukból csináltak egy rendkívül hasonlót, és amíg az egyiket letehetjük a mosdóra, a fürdőszobai polcra vagy a fürdőszobaszekrényre, addig a másikat ragasztó vagy csavar segítségével rögzíthetjük a falon! Nálunk minden a praktikumról szól a dizájn mellett, illetve ezek összhangjáról, így ez már csak a személyes preferenciától függ, melyiket szeretnénk jobban használni, melyik esik számunkra jobban kézre!

Ha megnézzük a szabadon álló szappanadagolókat, gondolhatjuk, hogy annyira széles a választék, hogy talán a végére sem érünk! Sebaj, a következő mondatokban tisztázom, milyen szabadon álló szappanadagolóink vannak, és hogy összességében mit várjunk el a „szabadon álló szappanadagoló” névre keresztelt kategóriától! Található a kínálatunkban hagyományos és szenzoros szappanadagoló is, ha teljes mértékben el szeretnénk kerülni az érintést. Szenzoros szappanadagolóink közé tartozik például az OTTO vagy az EMPEROR, melyek szemet gyönyörködtetően egyediek és szépek. További előnye a szabadon álló szenzoros szappanadagolóknak, hogy vendégek fogadásánál sem lesz gond, hogy utána le kéne fertőtleníteni, hiszen hozzá sem kell érni! Természetesen hagyományos szappanadagolóink is különlegesek, bár tradicionálisan érintéssel működnek, de mindegyik különleges megjelenéssel lett megáldva. Elég csak ránézni a SEVENTY szappanadagoló, RAINBOW szappanadagoló, SOLE szappanadagoló, CHANELLE szappanadagoló, ARIES szappanadagoló vagy a SONO minimalista, modern és szemkápráztató szabadon álló szappanadagolókra! 

A fali szappanadagolók esetében sem alakultak másként a dolgok, ott is ugyanúgy válogathatunk fali szenzoros szappanadagoló, mint az OTTO, vagy hagyományos fali szappanadagolók közül is! Annyi a különbség, hogy a falra fel tudjuk őket szerelni, így biztosan nem tudunk benne kárt tenni. Továbbá különösen ajánlott befektetni egy vagy több fali szappanadagolóba, ha gyermekünk is van, főleg, ha kicsi, hiszen a stabil fali szappanadagolóinkat nem fogja tudni ő sem lelökni, így sem önmagában, sem a fürdőszobában, sem a szappanadagolóban nem fog kár esni! Hogy csak párat megnevezzek a hagyományos fali szappanadagolóink közül is: vessünk egy pillantást a kiváló FUJI fali szappanadagoló, PIRENEI falra szerelhető szappanadagoló, NEXIO fali szappanadagoló vagy MAINE fali szappanadagolóinkra, garantáltan nem fogjuk megbánni a rászánt időt! Rendkívül fontos még azt is megemlíteni, hogy a legtöbb fali szappanadagoló esetében nem feltétlen szükséges megfúrnunk fürdőszobánk falát, esetleg a csempét, ugyanis fali szappanadagolóink ragasztóval is stabilan rögzíthetők a falon! Megannyi mondatot, bekezdést, ódát lehetne írni a SilentDesign-nál kapható, sokszínű fali és szabadon álló szappanadagolók sorából, mégis száz szónak is egy a vége: hagyjuk magunkat és szeretteinket motiválni a káprázatos és modern szappanadagolókkal!