Szabadon álló WC kefe tartó

Afrodite WC kefe tartó

GEDY S.p.A

Ár: 23 900 Ft

Altea WC kefe tartó

GEDY S.p.A

Ár: 17 100 Ft

Amelie WC kefe tartó

GEDY S.p.A

Ár: 20 200 Ft

Akciós

Antares WC kefe tartó barna

GEDY S.p.A

Ár: 22 500 Ft 5 890 Ft

Antares WC kefe tartó fehér

GEDY S.p.A

Ár: 22 500 Ft

Antares WC kefe tartó kék

GEDY S.p.A

Ár: 22 500 Ft

Akciós

Antares WC kefe tartó szürke

GEDY S.p.A

Ár: 22 500 Ft 5 890 Ft

Akciós

Aquarius WC kefe tartó

GEDY S.p.A

Ár: 16 500 Ft 4 260 Ft

Ara WC kefe tartó antracit

BLOMUS

Ár: 19 400 Ft

Ara WC kefe tartó fehér

BLOMUS

Ár: 19 400 Ft

Ara WC kefe tartó szürke

BLOMUS

Ár: 19 400 Ft

Ara WC kefe tartó szürkésbarna

BLOMUS

Ár: 19 400 Ft

Szabadon álló WC keféink legalább olyan változatosak, egyediek, és szemet kápráztatóak, mint az összes többi SilentDesign-nál kapható termék! Minden háztartásban elhanyagolhatatlan funkciót töltenek be a WC kefe tartók, így rendkívül fontosnak tartottuk, hogy ha már ennyire nélkülözhetetlenek, akkor megjelenésükkel és hasznosságukkal garantáltan mindenkit levegyenek a lábukról! Ezért válogathatunk rengeteg szín és formavilág közül, hogy garantáltan megtaláljuk a SilentDesign felhozatalából az ízlésünknek legszebbet, azt a szabadon álló WC kefe tartót, amely fürdőszobánk igazi ékkövévé válhat! 

Különlegessége a szabadon álló WC kefe kategóriának, hogy olyan komplex termékeket is tartalmaz, amelyekről nem is feltétlen gondoltuk, hogy léteznek! Ilyenek például a WC kefe tartóval egyesített WC papír tartók. Ezek nagyon látványos elemei lesznek a vizesblokknak, de még annál is praktikusabbak! Ki ne szeretne egy csapással két legyet is leütni, és kifinomult ízléssel és stílussal prezentálni egy kiegészítőként a WC kefe tartót és a WC papír tartót? Ha gondolkozunk ilyenben, akkor a figyelmünkbe ajánlom a sokszínű RAINBOW WC kefe tartó WC papír tartóval terméket, a Florida WC kefe és WC papír tartó terméket, vagy szintén a Gedy gyártótól a TOBIA álló törölközőtartó és WC kefe tartó nevű terméket! Bizony, nemcsak WC papír tartóval lehet kombinálni a szabadon álló WC kefe tartókat, hanem akár törölközőtartóval is, ha a fürdőszobában használjuk! 

Mindezek mellett találhatunk természetesen hagyományos szabadon álló WC keféket is. Ez egy jó megoldás például akkor, ha szimplán külön szeretnénk megvenni a WC kefe tartót a WC papír tartótól vagy a törölközőtartótól, vagy ha a falra szeretnénk rögzíteni a WC papír tartót, és külön meg szeretnénk venni a szabadon álló WC kefét hozzá. Mindenesetre a SilentDesign kínálatában rengeteg olyan szabadon álló WC kefe tartót fogunk találni, aminek van WC papír tartó párja is, így elegáns és modern összhangot hozhatunk létre a mellékhelyiségben vagy a fürdőszobában! Fontos megjegyezni, hogy minden nálunk kapható hagyományos szabadon álló WC kefe tartó is egyedi és prémium minőségű, továbbá stílusos, így ízlésesen fogja dekorálni otthonunkat, esetleg az irodát. Ilyen szabadon álló WC kefe például a TESEO álló WC kefe tartó, a SEVENTY WC kefe tartó, a kalózos SELINA WC kefe tartó gyerekeknek, és végül, de nem utolsó sorban a szemet gyönyörködtető QUADROTTO WC kefe tartó, a Gedy gyártótól!

További előnye még a SilentDesign szabadon álló WC kefe tartóinak, hogy minden esetben úgy lettek megtervezve, olyan formavilággal látták el őket, hogy megtartsák a maximális diszkréciót, és eltakarják azokat a részeket, amiket nem szívesen látunk! Így tényleg csakis a dizájnról és a megjelenésről szólnak a nálunk kapható szabadon álló WC kefe tartók! Ennek köszönhetően nekünk pusztán egy dolgunk van, csakis egy dologra kell figyelnünk: arra, hogy melyik szabadon álló WC kefe tetszik nekünk a leginkább, és hogy az hogyan illik bele az otthoni vagy irodai fürdőszoba környezetébe, hogy a lehető legtöbbet kihozhassuk a dekorálásból, és sok éven keresztül a vizesblokk egyik ékköve lehessen a szabadon álló WC kefe tartó!