Óra

Egy formatervezett és zökkenőmentesen működő óra azonnal hozzáadja varázsát és funkcionalitását lakóterületünkhöz. A hagyományos falióra újszerű megjelenése és formatervezése üde színfoltjává válhat otthonunknak. Válasszunk kedvünkre a különböző anyagú, formájú órák közül.  

Belt falióra fehér

Karlsson

Ár: 45 900 Ft

Belt falióra fekete

Karlsson

Ár: 45 900 Ft

Big Flip falióra ezüst

Karlsson

Ár: 155 900 Ft

Big Flip falióra fehér

Karlsson

Ár: 155 900 Ft

Big Flip falióra fekete

Karlsson

Ár: 155 900 Ft

Block ébresztőóra barna

Karlsson

Ár: 21 500 Ft

Block ébresztőóra fekete

Karlsson

Ár: 21 500 Ft

Bold Flip óra arany

Karlsson

Ár: 74 900 Ft

Bold Flip óra curry sárga

Karlsson

Ár: 74 900 Ft

Bold Flip óra fekete

Karlsson

Ár: 74 900 Ft

Bold Flip óra szürke

Karlsson

Ár: 74 900 Ft

Book asztali óra fekete

Karlsson

Ár: 22 900 Ft

Utolsó 2 db raktáron!

Biztosan rengetegszer hallottuk már, hogy az idő pénz. Véleményem szerint az idő nem csak pénz, hanem az ember életében az egyik legfontosabb mérték, amit művészien be kell osztanunk, hogy minden élményre, eseményre jusson idő. Ezért rendkívül fontos, hogy az időt nyomon tudjuk követni, sose fussunk ki belőle, így a SilentDesign-nál stílusosabbnál stílusosabb, egyedibbnél egyedibb, és szebbnél is szebb órákat találunk. Sokszor azonban nincs kedvünk ránézni az időre, sőt, van olyan állapot is, hogy direkt nem nézünk rá, mert nem akarunk szembesülni azzal, hogy mennyi ideig pihentünk, ahelyett, hogy valami „hasznosabbat” tettünk volna. Bár sokszor a pihenésnél nincs hasznosabb. Ezért úgy gondoltuk, hogy motivációt nyújtunk annak érdekében, hogy minél gyakrabban leellenőrizzük nappalinkban, hálószobánkban, irodánkban, vagy bárhol máshol, hogy mennyi az idő, mégpedig úgy, hogy egyedi, stílusos és dekoratív faliórákat, asztali órákat és ébresztőórákat tárunk a nyilvánosság elé, melyek esetében nem az lesz a nehézség, hogy rájuk nézzünk, hanem az, hogy levegyük a szemünket róluk! 
Minden nap elején a legfontosabb szerepet karrierünk szempontjából talán az ébresztőóránk tölti be, ugyanis neki köszönhetően ébredünk fel időben, hogy aztán kényelmesen megreggelizzünk, megmosakodjunk, kávézzunk, és elindulhassunk a munkahelyünkre. Az ébresztőórának köszönhetően nem alszunk el, nem késünk el soha sehonnan. Így nálunk kifejezetten különleges, egyedi ébresztőórák közül lehet válogatni, akár a Karlsson, akár más gyártók kínálatára essen választásunk! Magas minőségű és változatos anyagú ébresztőórák közül tudunk csipegetni: kaphatók nálunk bambuszból készült ébresztőórák, mint a TUBE ébresztőóra vagy a TRIANGLE ébresztőóra, de természetesen a megszokott fém órák közül is válogathatunk, mint a TINGE ébresztőóra vagy a MR WHITE ébresztőóra! Van, ami kifejezetten beleillik a modern hálószobába, ilyen a SQUARE ébresztőóra, SIX IN THE MIX ébresztőóra, vagy TUBE ébresztőóra, és természetesen mindegyik ébresztőóra esetében széles színválaszték tárulkozik elénk, hogy a lehető legmegfelelőbbre essen választásunk hálószobánk, nappalink dekorálásánál! 
Természetesen mi, a SilentDesign-nál nem feledkeztünk el a hagyományos órákról sem, az asztali órákról vagy faliórákról, amelyek bár nem ébresztenek minket, napközben lehetséges, hogy legalább olyan fontos szerepük van, mint ébresztőóra társaiknak. Egy óra nem attól lesz jó, hogy az időt mutatja, hanem attól, ahogyan azt teszi. A nálunk kapható Karlsson, vagy más gyártók faliórái és asztali órái, mint az Umbra gyártóé, minden lécet megugranak, és a maguk egyediségével, ízlésükkel, eleganciájukkal otthonunk ékköveivé nőhetik ki magukat. Ilyenek például a bestseller FLIP órák, melyek kihagyhatatlanok az otthoni dekorációból, de hasonlóan csodás és egyedi óra még a MOON falióra vagy az EARTH falióra, a STRETCH falióra, a különböző ingaórák, mint a PENDULUM falióra, a számlap nélküli, de annál dekoratívabb LITTLE BIG TIME órák, a minimalista DISCREET falióra, a látványos SUNBURST falióra vagy az Umbra gyártó RIBBON faliórái. Ha szeretjük a praktikus megoldásokat, és úgy szeretnénk otthonunkban változatosságot tartani, hogy nem veszünk új terméket, akkor különösen ajánljuk az asztali- és faliórákat, mint a TAUT asztali-/ falióra, vagy a Karlsson gyártótól a BOXED FLIP!
Összességében elmondható, hogy akármilyen órára is essen választásunk, falióra, asztali óra vagy ébresztőóra mellé, esetleg egyszerre többre is, a SilentDesign-nál kapható dekorórákkal lehetetlen mellélőni, ugyanis minden egyes órában van legalább egy dolog, amitől az különleges lesz, és amitől otthoni dekorációnk egyik ékkövévé válhat!