Kedves Ügyfeleink!

Webáruházunk 07.26 - 07.30 között zárva tart.

Megrendeléseiket a zárva tartási idő alatt is leadhatják, ezen időszak alatt leadott rendelések, 08.02-tól kerülnek feldolgozásra.

Köszönjük türelmüket!

Előfordult már veled is, hogy indulás előtt kétségbeesetten tetted fel a kérdést: hová tűnt az autóm kulcsa? Látta valaki a lakáskulcsot? A kulcsok hihetetlen gyors, és rejtelmes körülmények között tudnak eltűnni. Íme, a megoldás, hogy többé ne kerülhess hasonló kellemetlen „kulcskeresési” szituációba.

A Velio kulcstartó szekrény impozáns megjelenésével, gyönyörű, egyedi kivitelezésével, szinte magához vonzza az elkallódni készülő kulcsokat. A vonzás hatalma a szekrény ajtaján szó szerint is megjelenik, hiszen a legnagyobb különlegessége a fali kulcstartónak az üveg mágnes ajtó, melynek kis mágnes gombjai segítenek abban, hogy üzeneteink, gondolataink, jegyzeteink mindig szem előtt lehessenek. A mai trendnek megfelelő szürke, és fehér színekben, valamint a felakasztani kívánt kulcsok mennyiségétől függően, több méretben is kapható.
A klasszikus szekrény megjelenéstől merészen eltér, és ezért is válhat előszobánk különleges dekorációjává a SPHERE akasztó, és kulcstartó szekrény. Akár több darabot is elhelyezhetünk egymás mellé, ebből a fényes, golyó formájú, nem mindennapi tároló szekrényből, így növelve a tároló hely lehetőségét, és nem utolsó sorban, így varázsolhatjuk egyedivé falfelületünket is.
Nem csak a kulcsok, de a levelek, jegyzetek gyors, és praktikus elhelyezése érdekében is alkotta meg az Umbra a Magnetter kulcs, és levéltartóját. A fehér és eszpresszó színek segítenek abban, hogy könnyen passzoljanak ezek a kis mágneses kulcstartók a környezetükhöz.
Légies, különleges, hamisítatlan Blomus design a Tewo fali kulcstartó. Rendkívül trendi megjelenést nyújt a rozsdamentes acél kivitelezés, és közepén a habszivacs, melybe egy mozdulattal helyezhetjük el kulcsainkat. Választhatunk a rövidebb, és a hosszabb kivitel között is.