Kandalló kiegészítő

Aladin gázgyújtó mocca

AdHoc

Ár: 6 490 Ft

Aladin gázgyújtó nikkel

AdHoc

Ár: 6 490 Ft

Ashi kandalló készlet 3db-os barna

BLOMUS

Ár: 79 400 Ft

Ashi kandalló készlet 3db-os fekete

BLOMUS

Ár: 79 400 Ft

Ashi kandalló készlet 5db-os barna

BLOMUS

Ár: 110 400 Ft

Utolsó 1 db raktáron!

Ashi kandalló készlet 5db-os fekete

BLOMUS

Ár: 110 400 Ft

Ashi tűzifa kosár barna

BLOMUS

Ár: 79 400 Ft

Ashi tűzifa kosár fekete

BLOMUS

Ár: 79 400 Ft

Fire Finger gázgyújtó, öngyújtó fekete

AdHoc

Ár: 6 790 Ft

Fire Finger gázgyújtó, öngyújtó sötétszürke

AdHoc

Ár: 6 790 Ft

Fire Finger gázgyújtó, öngyújtó szürke

AdHoc

Ár: 6 790 Ft

Log kandalló készlet 3 db-os

PHILIPPI

Ár: 44 900 Ft

Utolsó 1 db raktáron!

A kandalló tűz - a ház tüze - már ősidők óta fontos szerepet tölt be a házakban és családokban. A régi időkben is mindig a ház közepén helyezték el, azt szimbolizálva, hogy a tűzhely a családi élet központja. Ma a kandallók a régi hagyomány egy modern, újratervezett úttörői, melyek amellett hogy kellemes meleget nyújtanak, elsősorban design elemként funkcionál nappalinkban és a kandallóból táncoló tűz meghittséggel tölti el a hideg téli napokat. Ehhez kínálnak gyártóink nagyon egyedi designnal rendelkező, magas minsőgében kivitelezett rozsdamentes acél kandalló kiegészítőket, úgy mint tüzifa tartók, tüzifa kosarak, tűzrakó szettek, melyek általában tartalmaznak piszkavasat, lapátot, kefét és egyéb kiegészítőket. 

Nem csak praktikusak a kandalló szettek, de rendkívül mutatósak is egyben, így a nappali közepére, a kandalló mellé helyezve is esztétikus látványt nyújtanak. A Philippi és Blomus gyártók által megalkotott kandalló tartozékok igazi remekművek, melyek a magas minőségű anyaghasználat révén sokáig hű társunk maradak a téli hónapokban.

A kandalló kiegészítők egy fontos tartozéka a tűzgyújtó, melyben az AdHoc német gyártó palettájáról válogathatunk. Mind formavilágukban, mind pedig anyagválasztékukban egyedi termékeket kínálnak, úgy mint az eldobható öngyűjtóval működő Fire Finger tűzgyújtót, vagy a mesék világát idéző Aladin gázgyújtót.