Kád és zuhany kiegészítő

Prémium zuhany kiegészítőink közt találunk zuhanyfüggönyöket, zuhanypolcokat, zuhanyszettet esőztetővel, páralehúzót. Lényegében bármit, ami szükséges lehet ahhoz, hogy egy kimerítő edzés vagy nap után egy jóleső, kellemes zuhanyt vehessünk design fürdőszobánkban! 

Kád és zuhany kiegészítő

Aquala fürdőkád polc dió

UMBRA

Ár: 22 400 Ft

Utolsó 1 db raktáron!

Aquala fürdőkád polc natúr

UMBRA

Ár: 22 400 Ft

Utolsó 2 db raktáron!

Caddy kádtálca fém arany

Present Time

Ár: 13 990 Ft

Caddy kádtálca fém fekete

Present Time

Ár: 13 990 Ft

Caddy kádtálca fém króm

Present Time

Ár: 13 990 Ft

Vipo páralehúzó antracit

BLOMUS

Ár: 12 900 Ft

Vipo páralehúzó fehér

BLOMUS

Ár: 12 900 Ft

Vipo páralehúzó fekete

BLOMUS

Ár: 12 900 Ft

Vipo páralehúzó kék

BLOMUS

Ár: 12 900 Ft

Utolsó 1 db raktáron!

Vipo páralehúzó krém

BLOMUS

Ár: 12 900 Ft

Vipo páralehúzó szürke

BLOMUS

Ár: 12 900 Ft

Vipo páralehúzó világosszürke

BLOMUS

Ár: 12 900 Ft

Csak gondoljunk bele, milyen nehéz is lenne életünk, ha egy megterhelő nap után nem tudnánk kikapcsolódni fürdőszobánkban a zuhany alatt. Pontosan emiatt gondoltuk nagyon fontosnak a SilentDesign webáruháznál, hogy mindenféle zuhany kiegészítőt áruljunk, hogy kihozhassuk a legtöbbet mindenki fürdőszobájából mind funkció, mind design téren! Így különféle zuhanyfüggönyök, akár 3D-s vagy tervezői, zuhanyrudak, teleszkóposok és hagyományosak, zuhanyszettek esőztetővel vagy anélkül, illetve különböző design páralehúzók várják a webáruház kedves látogatóit! Rengeteg zuhanyfej közül tudunk válogatni, melyek magas minőségű anyagból készültek, legtöbbjük rozsdamentes acélból, hogy sokáig tudjuk majd használni a zuhany alatt őket! Ilyen rozsdamentes acél zuhanyfej például az EASY 05 kézi zuhanyfej. Ugyanakkor zuhanyfejeink közül is 2 féle közül válogathatunk: vannak fix design zuhanyfejeink, mint a STAR 02 zuhanyfej, de vannak kézi zuhanyfejeink is, mint a TECH 01 kézi zuhanyfej

Zuhanyszettjeink különlegessége, hogy nemcsak a választék hatalmas belőlük, hanem a variáció is. A legmodernebb, design zuhanypanelektől kezdve az egyszerű, kevesebb költségű zuhanyszetteken át mindent megtalálunk. Ha olyan zuhanyszettet szeretnénk, melyhez esőztető is jár, abban az esetben is a legjobb helyen vagyunk, ugyanis az EASY 03 zuhanyszett esőztetővel nem elég, hogy multifunkciós, rendkívül egyedi és ízléses is! A zuhanypanelek közül megéri megnézni a CASCADE 00 zuhanypanelt, ha modern és minimalista fürdőszoba felszereléssel szeretnénk feldobni design fürdőszobánk összképet! Ha már zuhanyzás, nem szabad elmenni a zuhanyfüggönyök mellett sem, melyek azon felül, hogy biztosítják számunkra, hogy igazi én-idő lehessen a zuhanyzás, fürdés, a megjelenésük is nagyon fontos, ugyanis nagy felületüknek köszönhetően releváns részét kiteszik a fürdőszobánknak. Ezért megéri átgondolni, hogy egy design, esetleg 3D-s zuhanyfüggönnyel díszítsük fürdőszobánkat, mint a SQUARE zuhanyfüggöny!

A zuhanyrúd megválasztása is lehet olyan fontos, mint a többi fürdőszoba felszerelés kiválasztása, hiszen ő fogja prezentálni a zuhanyfüggönyünket! Így van lehetőségünk választani teleszkópos zuhanyrudat is természetesen, ami jelentősen megkönnyíti a dolgunkat, amikor arról van szó, hogy tökéletesen illeszkedjen a két fal közé! Ilyen zuhanyrúd nálunk az összes TEST, például a TEST701 fehér színű zuhanyrúd, melyet 105 és 204 centiméter között tudunk állítani! Az sem okoz gondot design zuhanyrúdjainknak, ha otthon sarokzuhanyzónk van, ugyanis erre az eshetőségre is találunk több univerzális zuhanyrudat is, mint a TUNI900, vagy a 938080 zuhanyrúd sarok zuhanyzóhoz! Végül, de nem utolsó sorban elérkeztünk az egyéb zuhany kiegészítőkhöz is, melyek olyan fürdőszobai felszerelést foglalnak magukba, mint az EGADI zuhanylehúzó vagy a BUDDY páralehúzó, esetleg a több színben is elérhető VIPO páralehúzók. Található még ebben az alkategóriában káddugó, mint a FLEX káddugó, DOUBLE BLACK zuhanycső, LAVEA padlótörlő vagy különböző zuhanyfüggöny akasztók is. Amit mindenképp fontos megjegyezzünk, az az, hogy a SilentDesign webáruházból válogatva minden adott, hogy megalkossuk álmaink design otthonát, design fürdőszobáját!