Hajszárítótartó

Hajszárítóinknak elegáns és korszerű megjelenést biztosítanak hajszárítórtartóink, így azok még akkor is ízléses dekorelemként festenek fürdőszobánkban, ha éppen használaton kívül vannak.

Albatros hajszárító

GEDY S.p.A

Ár: 23 000 Ft

Areo hajszárítótartó fényes króm

BLOMUS

Ár: 15 900 Ft

Areo hajszárítótartó matt króm

BLOMUS

Ár: 13 300 Ft

Eros hajszárítótartó fekete

GEDY S.p.A

Ár: 11 500 Ft

Eros hajszárítótartó króm

GEDY S.p.A

Ár: 11 100 Ft

Fuji hajszárító tartó

GEDY S.p.A

Ár: 10 600 Ft

Hajszárító tartó 5055

GEDY S.p.A

Ár: 16 100 Ft

Hajszárító tartó 5056

GEDY S.p.A

Ár: 16 100 Ft

HOT hajszárító tartó

GEDY S.p.A

Ár: 6 400 Ft

Nexio hajszárítótartó fényes króm

BLOMUS

Ár: 15 300 Ft

Nexio hajszárítótartó matt króm

BLOMUS

Ár: 15 300 Ft

Teide hajszárítótartó

GEDY S.p.A

Ár: 9 700 Ft

Nők és férfiak, ha hosszú a hajuk, egyaránt gyakran használnak hajszárítót a mindennapokban! Ezért gondoltuk úgy, hogy fontos egy ilyen gyakran használt hétköznapi tárgy megfelelő tárolása mind biztonsági, mind design okokból kifolyólag. Majdnem az összes hajszárítótartónk rozsdamentes acélból készült, mely talán már-már magától értetődő. Hiszen a SilentDesign webáruház csak prémium termékeket forgalmaz! Másrészről pedig természetesen azért, hogy ne érje korrózió a fürdőszobában, ugyanis könnyen víz vagy pára csapódhat rá. Ilyen rozsdamentes acél hajszárító az AREO hajszárítótartó is. Fontosnak találom megjegyezni, hogy a legtöbb hajszárítótartó, így az AREO is egy nagyobb fürdőszobai termékcsaládból jön. Hogy mit is jelent ez? Például az AREO termékcsaládhoz rengeteg fürdőszobai felszerelés tartozik a hajszárítótartón kívül, mint a szappanadagoló vagy a fali fogmosópohár. Ezt azért volt fontos, hogy lássuk, a hajszárítótartónak nem feltétlen kell kilógnia a sorból design fürdőszobánkban. Ezt akkor tudjuk garantálni, ha ugyanabból a termékcsaládból vesszük, amivel már dekoráltuk fürdőszobánkat, hiszen hasonló tervezéssel és színvilággal készültek el! 

Hajszárítótartóink olyannyira stílusosak, hogy akkor is ízléses kiegészítői fürdőszobánknak, ha éppenséggel nem is használjuk őket! Vessünk egy pillantást a stílusos NEXIO hajszárítótartóra. A Blomus hajszárítótartója egyszerűen gyönyörű és elegáns. A maga letisztult formájával, csillogásával és egyszerűségével luxust varázsol fürdőszobánkba. Igazán kár volna kihagyni! Természetesen a legnagyobb fürdőszobai márkánknak, az olasz Gedy-nek is volt meglepetés a tarsolyában, amikor a hajszárítótartók megtervezésére és elkészítésére került sor. Például a HOT hajszárítótartó, ahogy neve is indikálja, felkapott, és nem véletlen: a két karika, ami tartja a hajszárítótartót minimalista, elegáns módon van elhelyezve. Így igazi luxus érzést kelt bennünk, akármikor ránézünk! A Gedy hajszárítótartója még az EROS hajszárítótartó is, melynek különlegessége a többivel ellentétben, hogy fekete színben is elérhető. Ez számos szempontból előnyös: könnyebben passzol változatosabb fürdőszobai stílusokhoz is, illetve szemet gyönyörködtetően dekorál mindig. De addig úgyse hisszük el, amíg nem látjuk, így ha a kép nem volt elég meggyőző, látogassunk el a SilentDesign webáruház kiállítótermébe Budaörsön!