Fürdőszoba szőnyeg

A SilentDesign webáruházban található fürdőszoba szőnyegek, kilépők prémium minőségűek, így hasznosságuk mellett hosszú élettartamúak és esztétikusak! Magas anyagminőségüknek köszönhetően testi épségünk biztosítása mellett kényelemmel szolgálnak vendégeink és családtagjaink számára, továbbá mivel designereink ötvözték a praktikusságukat esztétikájukkal fürdőszoba szőnyegjeinknek, kilépőinknek, így a fürdőszoba felszerelés fontos dekorelemeként is szolgálhatnak.

Bramante szőnyeg 60x100 cm bézs

GEDY S.p.A

Ár: 24 500 Ft

Caravaggio fürdőszobai szőnyeg 55x65 cm narancs

GEDY S.p.A

Ár: 14 300 Ft

Land fürdőszoba szőnyeg 50x50 kék

GEDY S.p.A

Ár: 11 200 Ft

Land fürdőszoba szőnyeg 60x90 bézs

GEDY S.p.A

Ár: 22 300 Ft

Land fürdőszoba szőnyeg 65x120 bézs

GEDY S.p.A

Ár: 35 500 Ft

Land fürdőszoba szőnyeg 65x120 zöld

GEDY S.p.A

Ár: 35 500 Ft

Mantegna fürdőszoba szőnyeg 70x120 cm arany

GEDY S.p.A

Ár: 46 000 Ft

Miss fürdőszoba szőnyeg 50x80 rózsaszín

GEDY S.p.A

Ár: 12 900 Ft

Miss fürdőszoba szőnyeg 50x80 szürke

GEDY S.p.A

Ár: 12 900 Ft

Miss fürdőszoba szőnyeg 50x80 zöld

GEDY S.p.A

Ár: 12 900 Ft

Piana fürdőszoba szőnyeg négyzet antracit

BLOMUS

Ár: 13 800 Ft

Piana fürdőszoba szőnyeg négyzet kék

BLOMUS

Ár: 13 800 Ft

Fürdőszoba szőnyegjeink, kilépőink már első ránézésre levesznek minket a lábunkról. Csak nézzük végig a SilentDesign prémium lakberendezési termékekkel foglalkozó webáruház kínálatát! Az első dolog, amit észreveszünk, az az, hogy amellett, hogy különféle forma- és színvilágok találkoznak a fürdőszoba szőnyegek megjelenésében, már kép alapján is meg tudjuk mondani, hogy prémium anyagminőséggel rendelkeznek, azaz biztosra mondhatjuk, hogy nagyon kényelmes lesz őket használni a mindennapokban. Vegyünk egy példát: a 70x120 cm-es MANTEGNA fürdőszoba szőnyegről ránézésre meg tudjuk mondani, milyen kellemes érzés lesz kilépőnek használni. Akkor lesz igazán jó egy fürdőszoba szőnyeg vagy egy kilépő, ha hasznossága mellett megjelenése is elvarázsol minket. Elvégre nagyon fontos, hogy összhangban legyen a többi fürdőszoba felszereléssel, hogy dekoratívan ékesíthesse fürdőszobánkat, és ne kelljen rejtegetni.

Vessünk egy pillantást a minimalista, de annál inkább színesebb MISS fürdőszoba szőnyegekre. Ezeket a csodálatos kilépőket az olasz Gedy gyártó készítette, mégpedig pamutból. A pamut gondoskodik arról, hogy a fürdőszoba szőnyegünknek magas legyen a nedvszívóképessége is, mindamellett, hogy kényelmes használatot biztosít. Higgyük el, nagyon jó érzés egy meleg zuhany után ráállni a hihetetlenül puha MISS fürdőszoba szőnyegekre! De természetesen a legtöbb, nálunk kapható kilépőre elmondhatók ezek, amiket az imént mondtam. Tehát hasonló kilépő még a LAND fürdőszoba szőnyeg, a rengeteg variációval rendelkező PIANA fürdőszoba szőnyegek, a TILE fürdőszoba szőnyeg, illetve a TINTORETTO fürdőszoba szőnyeg. A kényelmen túl a saját magunk és vendégeink biztonsága érdekében is megéri beruházni egy design kilépőbe, fürdőszoba szőnyegbe! Hiszen, ha jobban belegondolunk, a kilépő használata esszenciális a fürdőszobában, ugyanis gondoskodik arról, hogy még véletlenül se csússzunk el a jóleső zuhanyt követően! Ezért legtöbb kilépőnk azon oldala, ami a padlóval érintkezik, gumírozott anyagból készült, hogy maga a kilépő se csússzon meg a lábunk alatt! Így saját biztonságunk érdekében ajánlom még a TWIN fürdőszoba szőnyeget és a PINTURICCHIO fürdőszoba szőnyeget! Akárhogy is döntsünk, biztosan nem fogjuk megbánni, ha a SilentDesign webáruház kínálatából választottunk!