Fürdőszoba felszerelés

Kedves Ügyfeleink!

Webáruházunk 07.26 - 07.30 között zárva tart.

Megrendeléseiket a zárva tartási idő alatt is leadhatják, ezen időszak alatt leadott rendelések, 08.02-tól kerülnek feldolgozásra.

Köszönjük türelmüket!

A fürdőszoba a napunk kezdetének és  végének egy különleges színtere, ezért fontos nagy gondot fordítani annak harmónikus és praktikus berendezésére. Nem mindegy milyen hangulat segít nekünk a fárasztó nap után a levezetésben. Egy szépen megválasztott fürdőszobai kiegészítő, mely nemcsak megfelelő dekorációja otthonunknak, de hasznos és fontos lakberendezési kiegészítők is, melyek megkönnyítik a mindennapi tisztálkodást. 

Egy jól megválasztott szappanadagoló, vagy egy ergonomikus kialakítású fürdőszobai polc vagy WC papírtartó megfelelően szolgálja a mosdóban való tevékenységünket. Számos színvilággal, stílussal és anyaggal találkozunk, így mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb fürdőszobai felszereléseket. A GEDY olasz fürdőszobai felszerelést gyártó kínálata teljes, minden megtalálható amire mosdónkban szükség lehet. A falra szerelhető kiegészítők széles palettáját kínálja elsősorban fényes króm kivitelben. Falra felszerelhető fürdőszobai kínálatában már megjelentek olyan modern színek is mint a matt fekete és matt fehér, illetve legújabb kínálatában a Gran Torino fürdőszobai termékcsaládban a fényes, üveg hatású fekete kiegészítői is. Több ezer termékből válogathatunk, termékpalettája kielégíti mind az otthoni használatra szánt fürdőszobai termékeket keresőket, mind pedig a közületi kiegészítők piacát.
A GEDY mellett megemlítenénk a német, rozsdamentes acél termékeket gyártó BLOMUS fürdőszobai kiegészítőit is, mely nagyon jó választás azoknak, akik szeretik a letisztult, egyszerű és elegáns vonalvezetést, a modern hangulatot maguk körül. A német Blomus fürdőszobai kiegészítőkben egyesül a design és a praktikum, a minőség és az elegancia. 
Nézzük át tételesen, mi is kellhet egy fürdőszobába  ahhoz, hogy komfortosan érezzük magunkat. Egy szép, akár színes szappanadogoló nagyon jól mutat a fehér mosdón, főleg, ha nyitottak vagyunk az egyediség felé is. Gedy gyártói világ már nem csak a formákkal, hanem anyagokkal színekkel is szívesen játszik. Például a Palace adagolók már műbőr bevonatukkal is teljesen eltérnek az átlagostól. De ide sorolható még a Martina, Sono, Modo szappanadagolók is, formájuk és anyaguk is modern, lendületes külsőt varázsolnak az adagolónak. A hagyományos szappant használóknak sem kell feltétlenül egy egyszerű, semleges szappantartót választania. Fali vagy szabadonálló szappantartóink színes világgal, modern külsővel rendelkeznek. Sofia szappantartó több színben is elérhető, fekete színével pedig  mai trendnek megfelelő komoly külsőt sugároz. De ide sorolhatjuk például a Rainbow család fekete vagy a Quadrotto termékcsalád fekete szappantartóját is. Otthon is varázsolhatunk wellnes hangulatot fürdőszobánknak, akár egy stílusban passzoló szappantartóval, mint az Aries, Romance, vagy Minerva szappantartói. Fiatalos, vidám, gyerekek fürdőszobába is remekül illik a Spot szappantartó termékcsalád sárga, Lila, áttetsző, kék, zöld, narancs, szürke színvilága.
Sokszor okoz gondot a fogkeféink esztétikus elhelyezése fürdőszobánkban, így szabadonálló, de fali fogkefetartó is segít abban, hogy ez a mindennapokban használatos eszköz is méltó helyet kapjon a pulton, vagy akár a falon. Rainbow fogmosópohár vidám színeket csempész a fürdőszobába, de gyermekünk számára is választhatunk a fogmosáshoz ihletet adó, kalóz stílusú fogkefetartót Selina fogmosópohár személyében. Itt is megjelenik a Romance vagy Quadrotto termékcsalád stílusos szabadonálló, vagy fali fogmosópohara.
Elérkeztünk egy sokak számára kényes, azonban nem elhanyagolható témához, a wc kefékhez. Mindegy, hogy fali, vagy szabadon álló wc kefékről beszélünk, ezeknek a hasznos dolgoknak sem kell elütnie a fürdőszoba stílusától. Amennyiben nem szeretnénk megfúrni csempénket a wc papír tartó miatt, választhatunk álló wc kefetartókat is, melyek a wc papírtartót is tartalmazzák mint például a rozsdamentes acél Trilly, vagy Hibiscus. Itt is megjelenik a színes világú Rainbow vidám termékcsalád, de a vizek, hajók szerelmeseinek is van  ötletes wc kefetartó a Selina személyében. A wc papírtartók esetében is választhatjuk a merész, de annál inkább trendi fekete, vagy négyszögletes formavilágú Pirenei tartókat, vagy a szintén falra szerelhető Lanzarote különleges formájú wc papírtartót. Önállóan álló wc papírtartót, vagy wc kefével együtt használható, rozsdamentes acél wc kefetartók is választhatunk, mint például a Portaloo, Bermu 
 

Találatok rendezése