Fogmosópohár

Kiváló anyagminőségüknek köszönhetően fali és szabadon álló fogmosópoharaink azon túl, hogy időt állók, stabilan elhelyezhetők, mind a falra rögzítve, mind a mosdókagylóra vagy tartójukra helyezve. Egyedi megjelenésüknek köszönhetően találni fogunk olyat a SilentDesign webáruház választékában, amely kielégíti ízlésünket, és tökéletes dekorációként szolgál fürdőszobánkban.

Fogmosópohár

Cervino fali fogmosópohár

GEDY S.p.A

Ár: 6 400 Ft

Droplet fogmosópohár átlátszó

UMBRA

Ár: 4 190 Ft

Fuji fali fogmosópohár

GEDY S.p.A

Ár: 7 800 Ft

Gran torino fali fogmosópohár

GEDY S.p.A

Ár: 17 000 Ft

Kelly fogmosópohár

GEDY S.p.A

Ár: 2 300 Ft

Modo fogmosópohár fehér

BLOMUS

Ár: 14 490 Ft

Utolsó 1 db raktáron!

Modo fogmosópohár grafit

BLOMUS

Ár: 14 490 Ft

Modo fogmosópohár sötétszürke

BLOMUS

Ár: 14 490 Ft

Modo fogmosópohár világosszürke

BLOMUS

Ár: 14 490 Ft

Samoa fogmosópohár fekete

GEDY S.p.A

Ár: 19 800 Ft

Samoa fogmosópohár króm

GEDY S.p.A

Ár: 18 500 Ft

Seventy fogmosópohár elektromos fogkeféhez fehér

GEDY S.p.A

Ár: 3 900 Ft

Egy jól megválasztott, szép fogmosópohár, ami tökéletesen passzol a fürdőszoba, esetleg a konyha stílusába, nemcsak feldobhatja ezeket a helyiségeket, de motivációt adhat a gyakoribb fogmosáshoz is! A SilentDesign-nál kapható szabadon álló fogmosópohár vagy fali fogmosópohár választéka nem fog minket cserbenhagyni, hiszen akármelyik mellé is essen a választásunk legvégül, garantáltan ízlésesen fogja ékesíteni otthonunkat, és kedvünk lesz tőle még gyakrabban fogat mosni! 

Szabadon álló fogmosópoharaink mellett szól, hogy szabadon helyezhetjük őket a fürdőszoba azon részére, ahova éppen csak kedvünk tartja. Tehetjük a mosdókagylóra a csap mellé is, de ha úgy gondoljuk, hogy jobban kézre esne a fürdőszobai polcon, vagy a fürdőszobaszekrényen, esetleg egy fürdőszobai sarokpolcon, akkor bármikor oda is helyezhetük! Sőt, csomó ember van, aki a zuhany alatt, zuhanyzás közben szeret fogat mosni, és nekik is kiváló választás a SilentDesign szabadon álló fogmosópoharai, mert a zuhanypolcra vagy a kád szélére is le tudjuk tenni a fogmosópoharat! Lényegében ez az egyik legnagyobb előnyük a szabadon álló fogmosópoharaknak a fali fogmosópoharakkal szemben, hogy kedvünkre tehetjük oda, ahova csak szeretnénk! Na de nálunk nem csak a funkcionalitás számít, ugyanis a megjelenésre is legalább ugyanannyi hangsúlyt teszünk, mint arra, hogy lakberendezési termékeink megkönnyítsék a hétköznapokat! Ennek fejében hatalmas szín- és anyagválasztékkal várunk minden kedves érdeklődőt, aki szabadon álló vagy fali fogmosópoharat szeretne venni otthonába!

De maradjunk még egy kicsit a szabadon álló fogmosópoharaknál. Mindenképp azt ajánljuk, hogy mindenki magának nézzen körbe a szabadon álló fogmosópohár választékból, de felsorolok pár példát is a biztonság kedvéért! Így vethetünk egy pillantást a sokszínű RAINBOW fogmosópohárra vagy SEVENTY fogmosópohárra, a gyerekeknek is ideális, kalózos SELINA fogmosópohárra, a különleges Gedy által készített QUADROTTO fogmosópohárra, a műgyantából és bambuszból készített gyönyörű NORA fogmosópohárra, és még sok másra. Higgyük el, megéri szétnézni jó alaposan, hogy a lehető legjobb szabadon álló fogmosópohár mellé tegyük le a voksunkat! 

Természetesen ott vannak a fali fogmosópoharak is, mellettük sem szabad elmenni, sőt. Bár nem olyan mobilisek, mint a szabadon álló társaik, nekik is vannak előnyeik, csak másmilyenek. Mivel őket tudjuk a falon rögzíteni stabilan fúrással vagy ragasztással (ha nem szeretnénk megfúrni a falat vagy a csempét), így sokkal nehezebb véletlenül lelökni őket, nem úgy, mint a szabadon álló fogmosópoharakat. És természetesen stílusban sincs hiány, amikor a széles fali fogmosópohár választékot böngésszük, ugyanis minden egyes fogmosópohár prémium anyagminőséggel, és korszerű színvilággal rendelkezik, így az összes féle és fajta fürdőszobában találunk nekik helyet! Hogy csak párat említsek, érdemes egy pillantást venni az EDERA PLUS fali fogmosópohárra, ami állítható is, a híres PIRENEI fali fogmosópohárra a Gedy gyártótól, a luxusérzetet sugárzó SISSI fogmosópohárra, vagy nem utolsó sorban a rendkívül dizájnos MAINE fali fogmosópohárra

Biztonságban tudhatjuk magunkat, ha a SilentDesign-nál keresünk fogmosópoharakat, ugyanis mindegyik stílusos és prémium minőségű, így garantáltan úgy fogják díszíteni fürdőszobánkat, ahogy mi azt elképzeltük és álmodoztunk róla!