Fali szappanadagoló

Egy design fürdőszoba megalapozza a tökéletes kikapcsolódás élményét egy fárasztó nap után. Így minden elem számít, ami fürdőszobai felszerelésünk része. Ezért minden fali szappanadagoló, amit a SilentDesign webáruházban látunk, rendkívül dekoratív és hasznos kiegészítője lesz hétköznapjainknak!

2Fix ragasztó szett

BLOMUS

Ár: 3 500 Ft

Atena fali szappanadagoló króm

GEDY S.p.A

Ár: 18 100 Ft

Azzorre szappanadagoló

GEDY S.p.A

Ár: 35 700 Ft

Bernina fali szappanadagoló

GEDY S.p.A

Ár: 14 900 Ft

Canarie fali szappanadagoló

GEDY S.p.A

Ár: 37 400 Ft

Cervino fali szappanadagoló

GEDY S.p.A

Ár: 8 500 Ft

Cod szappanadagoló 500 ml króm

GEDY S.p.A

Ár: 11 000 Ft

Colorado fali szappanadagoló

GEDY S.p.A

Ár: 19 000 Ft

Demetra fali szappanadagoló

GEDY S.p.A

Ár: 38 000 Ft

Edera fali szappanadagoló

GEDY S.p.A

Ár: 14 600 Ft

EdEra Plus fali szappanadagoló

GEDY S.p.A

Ár: 16 800 Ft

Elba szappanadagoló

GEDY S.p.A

Ár: 21 100 Ft

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, mennyire fontos a higiénia és a tisztaság kérdése minden egyes háztartásban, de fontos megjegyezni, hogy természetesen ez ránk és gyermekeinkre is vonatkozik, nem csak otthonunkra! Ezért tartottuk kiemelten fontosnak a SilentDesign-nál, hogy motivációt adjunk a mindennapos kézmosásnak, amely önmagunk és gyermekeink higiéniájának, egészségének fenntartásának első fontos lépése! Ugyanis sokszor szeretnek a kicsik kibújni a kézmosás feladata alól, de a nálunk található fali szappanadagolókkal el tudjuk érni, hogy szemet gyönyörködtető és egyedi megjelenésükkel ne csak levegyük őket is a lábukról, de motivációt is adjunk nekik a gyakori kézmosáshoz! 

A fali szappanadagolóknak számos előnyük van, amelyek nem találhatók meg a hagyományosabb szabadon álló szappanadagolókban. A legelső és talán leglátványosabb különbség és egyben előny is az az, hogy a falra felszerelhetők a SilentDesign-nál kapható fali szappanadagolók, és nem is akárhogy. Nem kell attól tartanunk, hogy meg kell fúrjuk a falat vagy a csempét a fürdőszobában, de természetesen így is rögzíthetjük őket, ugyanakkor a legtöbb ilyen szappanadagolót, például az ELBA szappanadagolót vagy az ATENA falra szerelhető szappanadagolót ragasztással is tudjuk rögzíteni fürdőszobánk falán. Annak a funkciónak, hogy falra szerelhető, több előnye is van: sokkal nehezebb kárt tenni benne, főleg kisgyerekeknek, mint a szabadon álló szappanadagolókban, ugyanis nem tudják csak úgy lelökni a mosdókagylóról. Továbbá sokkal biztonságosabb használni a hétköznapokban, kiváltképp a fárasztó munkanapok után, mint hagyományos szappanadagoló társaikat.

Mondani sem kell, hogy ha esetleg nagy mennyiségben szeretnénk rendelni például egy irodaházba, ott is sokkal kézenfekvőbb fali szappanadagolókat használni, ugyanis sok-sok használat után is a helyükön maradnak, és nem áll meg alattuk a víz, mint a hagyományos szappanadagolók esetében! Sőt mi több, ebben az esetben ajánljuk szenzoros szappanadagolóinkat, melyek amellett, hogy rendkívül hasznosak és érintésmentesen működnek, felettébb stílusosak is, így irodánk megjelenését is ékesítik! Ilyen fali szappanadagoló például az OTTO szenzoros szappanadagoló és kézfertőtlenítő adagoló fali konzollal az Umbra gyártótól, vagy a SHARK szappanadagoló! Ha hagyományos működésű szappanadagolót keresünk irodánkba, amely nagyobb tartállyal rendelkezik, hogy több napig se kelljen újratölteni, akkor ajánljuk a WHALE szappanadagolót vagy a TORPEDO szappanadagolót a Gedy gyártó kínálatából

De térjünk is vissza otthonunkba, és azon belül is abba a helyiségbe, ami sokunknak kikapcsolódást nyújt egy hosszabb, fárasztó nap után: a fürdőszobába. Rendkívül fontos ezeknek a fali szappanadagolóknak a megjelenése, hogy passzoljon fürdőszobánk stílusához, bármilyen legyen is az: mediterrán, klasszikus, modern, vagy akármilyen más, a SilentDesign fali szappanadagolói közül garantáltan találunk egyet, ami tökéletesen illik az enteriőrbe. Ilyen „hagyományos” fali szappanadagoló a több színben kapható PIRENEI falra szerelhető szappanadagolók, a LOUNGE fali szappanadagolók, vagy a ROMANCE fali szappanadagoló. Mindegyik praktikusságán túl stílusával is hódít. Továbbá elősegíti azt, hogy megtaláljuk a legjobban passzolót fürdőszobánkba, hogy rendkívül széles színválasztékkal álltunk elő fali szappanadagolók terén is, illetve a króm, átlátszó, fehér vagy fekete színű szappanadagolók előnye, hogy tökéletesen passzolnak minden stílusba, köszönhetően semleges, naturális színüknek! 

Ne felejtsük el, hogy fali szappanadagolóinkkal nemcsak a fürdőszobát dekorálhatjuk, hanem akár a konyhát is! Ugyanis a nálunk található legtöbb szappanadagolóba fertőtlenítőszert is önthetünk, így mosogatás során is hű társaink lesznek fali szappanadagolóink! Végezetül annyit mondanék, hogy a fali szappanadagolókat akár kombinálhatjuk is szabadon álló szappanadagolókkal, pusztán rajtunk és kreativitásunkon múlik, milyen összhangot teremtünk otthonunkba! Ám egy dolog mégis biztos: akármelyik szabadon álló vagy fali szappanadagoló mellett döntünk a SilentDesign kínálatából, az otthonunk egyik ékköve lesz, és prémium minőségének köszönhetően tovább fog minket szolgálni, segíteni a mindennapokban, mint azt talán elsőre gondolnánk!