Kedves Ügyfeleink!

Webáruházunk 07.26 - 07.30 között zárva tart.

Megrendeléseiket a zárva tartási idő alatt is leadhatják, ezen időszak alatt leadott rendelések, 08.02-tól kerülnek feldolgozásra.

Köszönjük türelmüket!

A fürdőszoba nagyon fontos színtere lakásunknak, hiszen egy fárasztó nap után fürdés közben készülünk fel a pihentető alvásra. Egy gondosan megválasztott, megfelelő fürdőszobai kiegészítő nemcsak dísze lehet mosdónknak, hanem praktikumával szolgálhatja a mindennapok kényelmét is.

Oldalak

A megfelelő helyre kiválasztott stílusában a fürdőnk eneriörjébe passzoló szappanadagoló feldobja otthonunkat. Gyártóink igen magas minőségben kínálnak különböző forma- és színvilággal szappanadagolókat.  Fali szappanadagolóink kínálatában megtalálhatók a fényes és matt króm, matt fekete és matt fehér, illetve fényes fekete, bronz és arany színekben játszó szappanadagolók. A fali szappanadagolók és fürdőszobai kiegészítőink zömében jó minőségű, rozsdamentes acél vagy sárgaréz ötvözetből készülnek, mely garantálja a  szappanadagolók hosszú élettartamát és magas minőségét. Aki az egyszerűbb és olcsóbb termékeket keresi, az megtalálja a kínálatban a műanyag és tapadó korongos szappantartókat is.
A gyártóink a szappanadagoló családok nagy részét úgy készítik, hogy az ügyfél eldöntheti hogy a terméket falra szeretné rögzíteni, vagy esetleg fúrás nélküli ragasztást választ. Nem csak falra szerelhető szappanadagolók széles választékát kínálják gyártóink, de nagy a választák az asztalra vagy pultra helyeztő szappantartók között is. Itt még bővebb kínálatot nyújtanak a szártók mind szín mind anyagvarriációkból. Megtalálhatóak a fa, műgyanta, fém, kerámia, bambusz, szilikon anyagból készült szappanadagolók.
Nemcsak megjelenésében találunk különlegesebbnél különlegesebb darabokat, hanem innovációs megoldásokban is kínálunk egy két érdekességet, úgy mint az Otto vagy a Jelly szenzoros szappanadagolóinkat, melyek nem csak attól különlegesek, hogy érintés nélkül adagolják a szappant, hanem attól is, hogy a gyártók által fejlesztett adagolók kézfertőtlenítő folyadékra is fejlesztették őket.