Fali fogmosópohár

Areo fali fogmosópohár fényes króm

BLOMUS

Ár: 23 900 Ft

Arizona fali fogmosópohár

GEDY S.p.A

Ár: 10 200 Ft

Atena fali fogmosópohár króm

GEDY S.p.A

Ár: 12 500 Ft

Azzorre fogmosópohár

GEDY S.p.A

Ár: 24 600 Ft

Bernina fali fogmosópohár

GEDY S.p.A

Ár: 10 300 Ft

Canarie fali fogmosópohár

GEDY S.p.A

Ár: 20 700 Ft

Cervino fali fogmosópohár

GEDY S.p.A

Ár: 6 400 Ft

Colorado fali fogmosópohár

GEDY S.p.A

Ár: 12 700 Ft

Darios fogmosópohár

GEDY S.p.A

Ár: 10 000 Ft

Demetra fali fogmosópohár

GEDY S.p.A

Ár: 25 300 Ft

EdEra Plus fali fogmosópohár

GEDY S.p.A

Ár: 11 200 Ft

Elba fogmosópohár

GEDY S.p.A

Ár: 26 500 Ft

Fali fogmosópoharaink számos előnnyel bírnak, akár még többel is, mint azt elsőre gondolnánk! A SilentDesign fali fogmosópohár felhozatalában találhatók olyanok, melyek azonnal levesznek minket a lábunkról, annyira kiemelkedően egyediek és szépek! Találhatók továbbá olyanok is, amelyek ízléses dekorációs elemét képzik fürdőszobánknak, és szolidan díszítik azt. És természetesen akadnak olyanok is, amelyekről tudjuk és érezzük, hogy nekünk készítették őket, legyen szó funkcionalitásukról, hogy hogyan segítenek minket a hétköznapokban, vagy legyen szó megjelenésükről! 

Hatalmas előnye a fali fogmosópohár kategóriába sorolható prémium termékeinknek, hogy ahogy azt nevük is sugallja, tudjuk rögzíteni őket a falon, így stabilan ottmaradnak egészen addig, amíg át nem akarjuk tenni a fali fogmosópoharat máshová, vagy esetleg ki nem szeretnénk cserélni. Ez egy előny a szabadon álló fogmosópoharakkal szemben, főleg akkor, ha kisgyermekkel élünk együtt egy háztartásban, ugyanis sokkal biztonságosabb használni fali fogmosópoharainkat, mint szabadon álló társaikat. Pont azért, mert sokkal nehezebb őket lelökni véletlenül, így nem fognak széttörni, és nem fognak kárt tenni senkiben sem! Továbbá számunkra is hasznosabb lehet egy fali fogmosópohár, ugyanis olyan magasságban tudjuk elhelyezni a falon vagy csempén, amilyen magasságban nekünk a legkényelmesebb. Ez sajnos sokszor hátrány a szabadon álló fogmosópoharaknál, ugyanis ott meg van kötve a kezünk, hogy milyen magasságban tudjuk őket elhelyezni, hiszen a mosdókagyló, a fürdőszobai polc vagy a fürdőszobaszekrény magassága fix. 

Nem kell megijednünk a fali fogmosópoharak esetében attól, hogy megfúrjuk a falat vagy csempét, ugyanis található egy csomó fali fogmosópohár a felhozatalban, amiket ragasztóval is tudunk rögzíteni, szinte olyan stabil hatást érve el ezzel, mintha fúrnánk őket! Ilyen fali fogmosópohár például a ROMANCE fali fogmosópohár, a Gedy gyártó kiválósága, az EROS fali fogmosópohár, vagy a MAINE fali fogmosópohár, ami praktikus használata mellett megjelenésével is lenyűgöz mindenkit! 

Fali fogmosópohár készletünkről megállapítható, hogy a legtöbb a rozsdamentes acél krómszínét a szatén üveg füstszürke színével kombinálta, és alkottak gyönyörű, a legtöbb fürdőszobát ékesítő, modern fali fogmosópoharakat! Csak hogy párat említsek, ilyen a PIRENEI fali fogmosópohár, az EVEREST fali fogmosópohár, vagy az ELBA fogmosópohár is! Ahogy már az előbb is említettem, egyik legnagyobb előnyük ezeknek a hasonló, mégis egyedi fali fogmosópoharaknak nem más, mint az, hogy univerzális, mégis lenyűgöző színeket kombináltak az amúgy is gyönyörű formavilágukkal, hogy a legtöbb stílusú fürdőszobát ékesíthessék, legyen szó klasszikus, modern, mediterrán, vagy bármilyen más stílusú fürdőszobáról! Természetesen található más színű, stílusú fali fogmosópohár is a SilentDesign-nál, mint például a SISSI fogmosópohár, amely arany színű. Kiváló választás, ha egy látványos fali fogmosópohárral szeretnénk ékesíteni fürdőszobánkat, sőt, palotát szeretnénk belőle varázsolni! 

Konklúzió gyanánt azt mondanám, hogy mindenképp ruházzunk be egy fali fogmosópohárra, ha egy igazán szép, de biztonságos és hasznos kiegészítővel szeretnénk bővíteni a fürdőszobai repertoárt! A SilentDesign fali fogmosópoharai nem fognak minket cserbenhagyni semmilyen körülmények között sem, és hosszú évek során fogjuk majd tudni őket használni a mindennapokban!