Kedves Ügyfeleink!

Webáruházunk 07.26 - 07.30 között zárva tart.

Megrendeléseiket a zárva tartási idő alatt is leadhatják, ezen időszak alatt leadott rendelések, 08.02-tól kerülnek feldolgozásra.

Köszönjük türelmüket!

Talán bele sem gondolunk, de az első benyomást a lakásunkba lépve, az előszobában szerzik vendégeink. Sokan nem fektetnek kellő energiát abba, hogy előszobájuk legalább annyira otthonos, vagy impozáns legyen, mint  az otthonuk többi helysége.

Oldalak

Amit biztosan tudunk előszobánk berendezéséről, hogy akasztó mindenképpen kell, de miért ne lehetne a fali akasztó is legalább annyira egyedi, szép, vagy akár karakteres, mint a többi  bútorunk? Amikor rengeteg kabát lóg az akasztókon, a gyors, és helytakarékos felhelyezés az első szempont, de nem mehetünk el a tény mellett, hogy állnak üresen is akasztók a falon. Az egyedi tervezésű, vagy kifinomult kivitelezésű fogasokkal feldobhatod  bármely helységed a lakásban, vagy akár az irodában. Ha nem kedveled a nagy, monumentális fogasokat, akkor remek választás a Flip fogas család valamely tagja, hiszen 3 különböző méretben, 6 féle színben is megrendelhető ez a cseles fali fogas. Amikor nincs szükséged a fogantyúra, akkor egy mozdulattal visszahajthatod azt, családi méretben, 8 akasztóval, ill. kisebb kivitelben, 5 és 3 akasztóval is kapható nálunk. Amennyiben a visszahajtható akasztós fali fogast játékosabb kivitelben szeretnéd faladon látni, akkor a merészebb kivitelezésű Sticks Multi Hook akasztó lesz az egyik legmegfelelőbb választás számodra. Szeretnéd viszontlátni környezetedben a nagyvárosi hangulatot, talán vonzódsz a monumentális építményekhez? Skyline fogasunk fehér és fekete színben hűen tükrözi ezt a hangulatot, szintén kihajtható akasztóval jeleníti meg a felhőkarcolók világát. Bubble fali fogast talán azonnal egy fürdőszobába helyeznénk el formáját tekintve, de miért nem tehetnénk akár az előszobába, vagy egy váró helységbe, hiszen a buborékok a vidám hangulatot bárhol előidézhetik. Veled is előfordult már, hogy ajtón kilépve még visszanyúltál a kabátodért, kulcsodért, de eszedbe jutott, hogy  néhány apróság még otthon maradt, amit gondosan kikészítettél egy másik helység asztalára. Nos, a Cubby ,vagy Estique fali rendezők segítenek abban, hogy ezeket a leveleket, vagy tárgyakat a kabátoddal együtt elhelyezd a falon, és egy mozdulattal magaddal tudd vinni, anélkül, hogy a lakásod bármely pontjára vissza kelljen menni értük. Falon lógó kis ember formák -micsoda ötlet!- gondolják azok, akik még nem látták a Buddy család kis figuráit mászkálni itt-ott a falakon. Csak a képzeletünk, és falunkon a hely szabhat határt annak, hogy mennyi ember figura kúszik felfelé a helységben. Blomus gyártó által megálmodott okos kis Menoto, ajtóra szerelhető fogasok rozsdamentes acélból készültek, minőségi kivitelben. Például, ha kevés a hely a falunkon, vagy nem szeretnénk fúrni azt, kitűnő megoldás az ajtóra helyezett fogas, hiszen bármikor le is vehető, anélkül, hogy nyomot hagyna. A kis Buddy barátaink, ilyen ajtóra akasztható verzióban is elérhetőek webáruházunkban.
Korábban már említettük a monumentalitást. A Hub Ladder álló ruhafogas már kombinálható törölköző szárító, vagy  ruhafogasként is. Fürdőszobában is a divatos megjelenést tükrözi, előszobában, vagy hálószobában pedig a megszokott szobainas szerű fogasokat válthatja fel, modernebb formában. Flapper álló fogas divatos szürke, natúr színekben bármely fogadó helységben, előszobában, szobában büszkén várja a sálakat, táskákat, kabátokat, kalapokat. Ha pedig sietve lekapod kabátod a fogasról, de még szívesen belepillantanál utoljára a tükörbe, hogy áll rajtad a sál, vagy nincs-e fogkrém nyom az arcodon, akkor trükkös megoldást kínál  az S,L,M méretben is kapható Mirror tükör fogas.